Gość Mlody Napisano 14 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2020 Okolice Krakowa w skrzynki po 13 kg zamawiają na przyszły tydzień po 1 zet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 14 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2020 Witam. To ja od tego ogłoszenia 1500ton kapusty. Wy sprzedaliście za 30 gr a ja sprzedaje teraz za 1zl /kg. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 14 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2020 Jaka realna cena na teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaro Napisano 14 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2020 Witam . Chciałbym się zapytać czy gdybym wysiał kapustę w ziemię uniwersalna o pH 5,4- 6,4 ( dodam że Ziemia jest z firmy Aura) będzie wszystko ok? Dziękuję z góry za cenne informację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Valdemar Napisano 14 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2020 Aura ok Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 23 godziny temu, Gość Radek napisał: Witam. To ja od tego ogłoszenia 1500ton kapusty. Wy sprzedaliście za 30 gr a ja sprzedaje teraz za 1zl /kg. Pozdrawiam no to w roku 5000 ton jak 2500 mało życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 1,5tys ton bez pewnego zbytu to trzeba być kreatywnym i szanować swoją pracę haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andriu Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 Kuj-pom ile dostajecie za kapustę realnie . Sprzedaje ktoś po 50gr ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość M. P Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 Kapusta jest po 1zl. 50gr było tydzień temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość radek Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 Sieradz jak z cena market i przemysl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 15 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2020 Nie osmieszajcie sie miałem 45 hektarow kapusty . wszystko nawadniane sredni plon to 90ton/ha i w tym roku nie sprzedalem kilograma ponizej 0,70zl/kg. Zbyt mam bo dino , polo i intermarche bezpośrednio a nie do posrednika. Dzis mi markety zrobily cene 1,39 za kilogram. Do środy 100ton mam zamowione. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szydlo Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 A smoki są w tych waszych bajkach o cenach kapusty i ziemniaków...?Jestem z Sandomierza...na giełdzie oczywiście jest kilku którym udało sprzedać się kilka worków w "TYCH WASZYCH CENACH"...pewnie będą wspominać to do końca życia. Trafili na naiwnych i przestrazonych Starszych ludzi.Większy hurt bez wiekszych zmian...zobaczymy jak będzie z zajściem w tym tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzes Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 (edytowane) 13 godzin temu, Gość Radek napisał: Nie osmieszajcie sie miałem 45 hektarow kapusty . wszystko nawadniane sredni plon to 90ton/ha i w tym roku nie sprzedalem kilograma ponizej 0,70zl/kg. Zbyt mam bo dino , polo i intermarche bezpośrednio a nie do posrednika. Dzis mi markety zrobily cene 1,39 za kilogram. Do środy 100ton mam zamowione. Pozdrawiam Wszystko fajnie pięknie tylko mi sprzedales po 50 groszy. Więc po co pisać ze nic poniżej 70 gr chyba ze ktos sie podszywa. --- Uwaga od moderatora: A skąd Pan wie, że to ten sam Radek? Edytowane 16 Marca 2020 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gośc E. Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 wydaje sie jakby Szydło nie dawał wiary w to co pisze Radek, ale jeśli odstawia bezpośrednio na markety to pisze jak jest, na giełdzie cena potrafi byc nizsza niż prosto z domu. mało ludzi kupuje na giełdach, mali sklepikarze , więc nie piszmy o bajkach tylko o tym jak sobie radzimy w temacie kapusty, dalej twierdze że jak z wiosny nie ma zagwarantowanego zbytu chociaż połowy nasadzonego plonu to dziw bierze że jeszcze są rolnicy którzy myśla "a jakoś to bedzie " ja jestem w połowie sprzedazy kapusty i równiez poniżej 0,7 nie sprzedaje, teraz mam cene 0,70 przyznam ze jest nizsza niz na jesieni gdzie prosto z pola szła po 0,90, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szydlo Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 Sam daje na markety i to dużo...myślicie,że tam pracują debile...? Strasznie trzeba się nagimnastykowac cenowo...A najczęściej i tak z zachodu biorą taniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szydlo Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 Jeszcze chciałem dodać,że przy rozpatrywaniu sklepów typu: Lidl, Aldi, Biedronka...ceny ustalene są na tydzień...nikt nie wariuje z cenami,bo zmienia dostawcę...Dzieci zostały w domu i fantazja poniosła...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szydlo Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 Zresztą ceny to oni dyktuja. Uwierzcie nie płacą nikomu ×2. Chyba,że to jego market;) Pozdrawiam i ochłonąć radzę:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szydlo Napisano 16 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2020 3 godziny temu, Gość gośc E. napisał: wydaje sie jakby Szydło nie dawał wiary w to co pisze Radek, ale jeśli odstawia bezpośrednio na markety to pisze jak jest, na giełdzie cena potrafi byc nizsza niż prosto z domu. mało ludzi kupuje na giełdach, mali sklepikarze , więc nie piszmy o bajkach tylko o tym jak sobie radzimy w temacie kapusty, dalej twierdze że jak z wiosny nie ma zagwarantowanego zbytu chociaż połowy nasadzonego plonu to dziw bierze że jeszcze są rolnicy którzy myśla "a jakoś to bedzie " ja jestem w połowie sprzedazy kapusty i równiez poniżej 0,7 nie sprzedaje, teraz mam cene 0,70 przyznam ze jest nizsza niz na jesieni gdzie prosto z pola szła po 0,90, Ciekawe czy odstawia tez na kazdy market z osobna i tak jeździ z ta kapusta:)?a moze ma centrum dystrybucji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hubert Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 Piszcie po ile sprzedajecie Ile małopolska płaci hurtownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość waldi Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 proszowice 0,80 gr/kg biała marketowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obiektywny Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 Bronisze godzina 16.00 12zł/20kg wyjście,kupujących zero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hubet Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 8 godzin temu, Gość waldi napisał: proszowice 0,80 gr/kg biała marketowa Kolego tak hurtownie płacą bo dzwonią do mnie i niewiem jaka cena żeby mnie nie wyrolowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzok Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 Centrum 0.7zł biała na market. Panowie jakie ruchy na giełdach Kraków Bronisze ? Bo Wrocław Kalisz ruch mizerny ryneczki lokalne pozamykali i nie ma komu sprzedać towaru. Jedynie markety trochę pobierają ale to przewaznie biała, bo ziemniak stopuje a Pekin wiadomo jak zawsze bez szału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 21 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2020 nasiona nawozy środki ochrony wszystko idzie jak nigdy o zgrozo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michal Napisano 22 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2020 Dwa lata dobrych cen na warzywo musi w tym sezonie skonczyc sie katastrofalną nadprodukcją. Tak już jest w naszej braży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi