Gość Gosc. Napisano 19 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Gość Wkz napisał: Co z kapustą kiszoną u was u nas na Kozienicach tragedia kiła a falka bakteria na każdym polu jakaś masakra W Świętokrzyskiem zgnilizna na całego, nie wiem czy za dwa tygodnie coś się zbierze. Bakteria i po ptakach, a miała być taka nadwyżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal1972 Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Ulewne deszcze to zrobiły a potem żar z nieba doprawił. Ale nie martwcie się handlarzyki zaraz sprowadzą z drugiego końca świata tak jak było z czereśnią zmarzło u nas było bardzo mało a import szedł do nas między innymi aż z Uzbekistanu i pozamiatane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2020 14 godzin temu, Gość Gosc. napisał: W Świętokrzyskiem zgnilizna na całego, nie wiem czy za dwa tygodnie coś się zbierze. Bakteria i po ptakach, a miała być taka nadwyżka. i będzie są też ładne kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2020 19 minut temu, Gość obserwatore romano napisał: i będzie są też ładne kapusty Co będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2020 4 godziny temu, Gość Gosc. napisał: Co będzie? nadwyżka kapusty; jest jeszcze starej kiszonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obserwatore romano Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2020 7 godzin temu, Gość Gosc. napisał: Co będzie? nadmiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 20 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2020 6 godzin temu, Gość obserwatore romano napisał: nadmiar W którym dziale umieścisz swoje wypociny wszystkiego jest nadmiar, ziemniaków, warzyw, owoców. Nie jesteś producentem tylko handlarzem i chcesz na tym zarobić wypisując brednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 21 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpnia 2020 Prawda jest taka, że jesteśmy tylko małym trybikiem. Jeżeli e Europie będzie brak kapusty, to zarobimy, jeśli nie, to żadne zaklęcia nie pomogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 22 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2020 18 godzin temu, Gość Daro napisał: Prawda jest taka, że jesteśmy tylko małym trybikiem. Jeżeli e Europie będzie brak kapusty, to zarobimy, jeśli nie, to żadne zaklęcia nie pomogą Kolego rozmawiałem dzisiaj z ludzmi z Charsznicy znanego zagłębia kapusty. Na dzień dzisiejszy 10% spadło z pnia i to jest nie do zatrzymania gdyż na bakterie nie ma środków. U mnie sytuacja jest podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 22 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Jak to właśnie wygląda poza granicami kraju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 22 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Od środy do dzisiaj o połowę więcej zgnilizny. Jak spojrzysz na plantację wydaje się ok, obejrzysz główki to żal duszę ściska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 22 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2020 9 godzin temu, Gość Gosc. napisał: Kolego rozmawiałem dzisiaj z ludzmi z Charsznicy znanego zagłębia kapusty. Na dzień dzisiejszy 10% spadło z pnia i to jest nie do zatrzymania gdyż na bakterie nie ma środków. U mnie sytuacja jest podobna. Trzeba było spytać potentata pana Pie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 23 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Dziwi mnie pisanie, że na bakterie nie ma środków. Ja uprawiam kapustę i nigdy nie miałem z bakterią problemu. Jest kilka sposobów i to niezbyt drogich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 23 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Wrzesien, październik popada, ochłodzi się i znowu narośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 23 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2020 6 godzin temu, Gość Daro napisał: Dziwi mnie pisanie, że na bakterie nie ma środków. Ja uprawiam kapustę i nigdy nie miałem z bakterią problemu. Jest kilka sposobów i to niezbyt drogich. Jeśli znasz takie sposoby to podpowiedz koledze a jeśli nie to nie siej propagandy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 24 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpnia 2020 Sorki, ale nie mogę na forum pisać, jakie to sposoby. Podpowiedź "ca, Cu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2020 Nareszcie coś drgnęło, kapusta w górę. Okolice Krakowa detal od 40 do 60gr, zależy, od opakowania. Kiszeniowka 30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2020 2 godziny temu, Gość Młody napisał: Nareszcie coś drgnęło, kapusta w górę. Okolice Krakowa detal od 40 do 60gr, zależy, od opakowania. Kiszeniowka 30. Czyli Panamere można już zamawiać kilka tysięcy ton do kisiorza i fura stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody Napisano 29 Sierpnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpnia 2020 Ale stare audi z niemieckich pokrzyw można już szukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rola Napisano 9 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2020 Jak tam plony i jakość poznych kapust ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 9 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2020 zależy jak u kogo raczej dobre ze wskazaniem na bardzo dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 9 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2020 Kapusta pozna jest niezła, ale dojrzeje wcześniej i część z niej pojdzie na jesienny detal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rolnik1832 Napisano 9 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2020 A jak zagłębia kapuściane Charsznica, Kalisz, Sieradz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość joantek Napisano 9 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2020 Charsznica i okolice to jest grzyby robactwo kila i mogila tacy produceci co sie to porobilo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mancir Napisano 9 Września 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2020 Żeby robić za te pieniądze to trzeba być frajerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Publikujesz jako gość. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.