Gość Andrzej Napisano 27 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2019 Zeszliscie już poniżej zeta? Czy już dopłacie , aby ktoś to kupił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2019 Nikt nie pisze..... Wszyscy kasę liczą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2019 2 godziny temu, Gość Andrzej napisał: Nikt nie pisze..... Wszyscy kasę liczą.... Nie sprzedaje poniżej złotówki,to jest zmowa cenowa i głupota sprzedajacych !!! Jesli przerosnie to sprzedam na przemysł,o wiele mniej roboty a kasa bedzie podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyz Napisano 29 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2019 Witam. Jak się kształtują ceny marchwii przemysłowej sokowej na wolnym rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość swietokrzyskie Napisano 30 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2019 8 godzin temu, Gość xyz napisał: Witam. Jak się kształtują ceny marchwii przemysłowej sokowej na wolnym rynku? Pewnie z 30gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sląśk Napisano 30 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2019 było więcej nasiać ... marchew przemysł to 20 gr max. pietruszka poniżej 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2019 Ile w końcu je się pietruszki per capita w gospodarstwie domowym wporównaniu choćby z cebulą. Skoczków po tym roku odpadnie sporo. Rzucą się na uprawę cebuli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2019 7 godzin temu, Gość Gość napisał: Ile w końcu je się pietruszki per capita w gospodarstwie domowym wporównaniu choćby z cebulą. Skoczków po tym roku odpadnie sporo. Rzucą się na uprawę cebuli... Skoczki w mojej okolicy pietruszke i Pasternak już talerzuja bo posiali wcześnie kupić nie miał kto i rdzawka na korzeni bo przetrzymana. Teraz na ziemniaka się nastawiaja- oglądają Anny Bolki i sadzeniaka już by brali! Cena za brudna ładna do mycia na dziś to 60-70gr max jak już ktoś kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość swietokrzyskie Napisano 3 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Października 2019 2 godziny temu, Gość Kpr napisał: Skoczki w mojej okolicy pietruszke i Pasternak już talerzuja bo posiali wcześnie kupić nie miał kto i rdzawka na korzeni bo przetrzymana. Teraz na ziemniaka się nastawiaja- oglądają Anny Bolki i sadzeniaka już by brali! Cena za brudna ładna do mycia na dziś to 60-70gr max jak już ktoś kupuje. Mhm to ja mam do sprzedaży amaca. Będą kopać dwa rzędy.zawsze szybciej jak nakur.... hektarów ziemniakow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 4 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2019 12 godzin temu, Gość Kpr napisał: Skoczki w mojej okolicy pietruszke i Pasternak już talerzuja bo posiali wcześnie kupić nie miał kto i rdzawka na korzeni bo przetrzymana. Teraz na ziemniaka się nastawiaja- oglądają Anny Bolki i sadzeniaka już by brali! Cena za brudna ładna do mycia na dziś to 60-70gr max jak już ktoś kupuje. Chyba sobie żartujesz kolego Za taką cenę to tylko na fakturę vat i zobaczymy ilu chętnych do kupna będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 4 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Października 2019 13 godzin temu, Gość Gość swietokrzyskie napisał: Mhm to ja mam do sprzedaży amaca. Będą kopać dwa rzędy.zawsze szybciej jak nakur.... hektarów ziemniakow Rzuć zdjęcia tego amaka (2) to masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość swietokrzyskie Napisano 5 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2019 23 godziny temu, Darekspire napisał: Rzuć zdjęcia tego amaka (2) to masz Daj jakiś namiar na siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 5 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2019 Normalnie podziwiam.... Podziwiam głupotę.... Ogłoszenia typu pietruszka ręcznie kopana i obcinana za 1 zł do negocjacji... Już macie stratę, a bol pleców gratis. Zasiejcie zboże i idźcie do stonki towar wykładać. Wszystkim będzie lepiej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 5 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 5 Października 2019 4 godziny temu, Gość Gość swietokrzyskie napisał: Daj jakiś namiar na siebie 795023095 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jowisz Napisano 8 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2019 witam. mam kawałek pietruszki sianej w czerwcu i jest jescze za drobna. będę robił ostatni zabieg grzybowy. co doodać zeby dociągła jeszcze? jaki nawóż odżywka ? z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zygi Napisano 8 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2019 47 minut temu, Gość jowisz napisał: witam. mam kawałek pietruszki sianej w czerwcu i jest jescze za drobna. będę robił ostatni zabieg grzybowy. co doodać zeby dociągła jeszcze? jaki nawóż odżywka ? z góry dzięki podepnij talerzówke a nie opryskiwacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pa45 Napisano 8 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2019 3 godziny temu, Gość jowisz napisał: witam. mam kawałek pietruszki sianej w czerwcu i jest jescze za drobna. będę robił ostatni zabieg grzybowy. co doodać zeby dociągła jeszcze? jaki nawóż odżywka ? z góry dzięki Osobiście takie problemy rozwiązuję odżywkami potasowymi Asashi wszystko zależy od zdrowotności plantacji i jej obszaru znaczy opłacalności zabiegów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misia Napisano 10 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2019 Jak tam zbiory pietruszki? Ceny już poniżej 1 zł.Czekać jeszcze trochę czy nie warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 10 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 10 Października 2019 2 godziny temu, Gość Misia napisał: Jak tam zbiory pietruszki? Ceny już poniżej 1 zł.Czekać jeszcze trochę czy nie warto? Czekać to trzeba do marca może wtedy coś drgnie. Jak masz anielską cierpliwość to czekaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2019 Jak tam zejście pietruszki? Talerzujecie czy sprzedajcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 21 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2019 3 godziny temu, Gość Gość napisał: Jak tam zejście pietruszki? Talerzujecie czy sprzedajcie? a ty co robbisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Października 2019 Ja robię rozeznanie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Madzik Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 Tragedia cenową.Druga tragedia to nornice 1/5 poszła. JAK zaczęliśmy kopać to latały po polu aż gęsto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Edward Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 2 godziny temu, Gość Madzik napisał: Tragedia cenową.Druga tragedia to nornice 1/5 poszła. JAK zaczęliśmy kopać to latały po polu aż gęsto Tragedia cenowa była do przewidzenia. Tyle posiane białego złota,to świat nie widział.Może wiosną cena drgnie. Czas pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Października 2019 Ja chociaż nie ponioslem kosztów nawadniania tak sie pocieszam urosła piękna... Ale podaż ogromna, cena do niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi