Kamil Koło Napisano 23 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca 2020 Też się zastanawiam, to co wyszło to myślę że bez szans, pytanie co z tym co skiełkowane ale siedzi w ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 23 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca 2020 Relacjonujcie jak u was opisana sytuacja, jak u was zasiewy które po wschodzily, sam jestem ciekaw ale w pole nie jadę bo przeziębiony jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca 2020 9 godzin temu, Gość pann napisał: czemu talerzujesz kolego? Na co mam czekać? Takich jak ja są setki z pietruszką na polu. Nikt już w tym roku nie kupi. Twardo stoję na ziemi i nie zamierzam się łudzić że to spienięże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc 2 Napisano 24 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2020 Popieram, w obecnej sytuacji sprzedaż czegokolwiek stoi pod znakiem zapytania a już szczególnie pietruszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pann Napisano 24 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2020 zmarzła pietruszka w polu ta młoda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 24 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2020 Chyba mało kto ma pietruszkę na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 Koledzy jak wschody pietruszki i marchwi z wcześniejszych zasiewów? Ja się jeszcze wstrzymuje Tydzień-dwa,niech ta pogoda się trochę wyklaruje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 u mnie ładnie kiełkuje ale już bardzo sucho w polu się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gościu Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 susza, od jutra podlewamy marchew i pietruszkę no chyba że popada.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 Pierwszy raz w tym roku dałem siarczan zamiast soli. Namówił mnie sprzedawca. Zobaczymy. Sucho strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 5 godzin temu, Gość Gościu napisał: susza, od jutra podlewamy marchew i pietruszkę no chyba że popada.. Podlewać będziesz żeby wzeszła czy już na wierzchu i żeby rosła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość on rolnik Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 Godzinę temu, Darekspire napisał: Podlewać będziesz żeby wzeszła czy już na wierzchu i żeby rosła? Ja podlewam po siewie bo po 2 dniach w suchym leżały nasiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gościu Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 podlewamy żeby wzeszła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 Jedni się martwią żeby teraz nie wzeszła, inni leją żeby wzeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość on rolnik Napisano 29 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 29 Marca 2020 11 minut temu, Kamil Koło napisał: Jedni się martwią żeby teraz nie wzeszła, inni leją żeby wzeszła ja mam jeden i drugi problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 A ja talezuje bo to co nie przykryte to niestety ale padło od mrozu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 2 godziny temu, Gość Gość napisał: A ja talezuje bo to co nie przykryte to niestety ale padło od mrozu Pietruszka zmarzła? Podeślij zdjęcie jak ją zwinelo? U mnie jeszcze z ziemi nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 Koledzy jakie stosuje ie środki na pietruszkę, marchew przedwschodowo? Badnur, Racer? W jakich dawkach, łączycie je ze sobą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość on rolnik Napisano 30 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2020 6 godzin temu, Gość Gosc napisał: Koledzy jakie stosuje ie środki na pietruszkę, marchew przedwschodowo? Badnur, Racer? W jakich dawkach, łączycie je ze sobą? Masz wszystko opisane na etykietach. Na doświadczenia innych nie licz,ten czas już minął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 panowie czy taki mróz jak - 9 stopni może uszkodzić lub całkowicie zniszczyć kiełki w pietruszcze i marchwi. nasiona skiełkowane ale jeszcze nie wrzeszły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość on rolnik Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 41 minut temu, Gość rolnik napisał: panowie czy taki mróz jak - 9 stopni może uszkodzić lub całkowicie zniszczyć kiełki w pietruszcze i marchwi. nasiona skiełkowane ale jeszcze nie wrzeszły ta która juz wzeszła to po niej a ta która pod ziemia to nie wiem,ale jest duza szansa ze tez zmarzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek87 Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 Wychodzi na to że mój siew w piątek i sobotę pietruszki był dobrym na to czasem a paliłem sie do tego na początku marca już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil Koło Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 24 minuty temu, Marek87 napisał: Wychodzi na to że mój siew w piątek i sobotę pietruszki był dobrym na to czasem a paliłem sie do tego na początku marca już Na przechowanie czy na świeży rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek87 Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 Na przemysl nie posiadam jeszcze tak zaawansowanych struktur. Mam zamiar jeszcze marchwi posiać do tego ogórek gruntowy i koperek. Wczoraj wypowiedzenie z pracy otrzymałem duża międzynarodowa firma kryzys się zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kriss Napisano 31 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2020 2 godziny temu, Marek87 napisał: Na przemysl nie posiadam jeszcze tak zaawansowanych struktur. Mam zamiar jeszcze marchwi posiać do tego ogórek gruntowy i koperek. Wczoraj wypowiedzenie z pracy otrzymałem duża międzynarodowa firma kryzys się zaczął ziemi się nigdy nie sprzedaje,nawet jakby nadszedł najwiekszy kryzys to można jakos godnie przeżyć przez ten czas. Mi w tamtym roku marchewka zmarzla posiałem w lutym odkrylem cos o tym czasie bo piekło a za 2 tyg przyszedl mróż zrobiła się fioletowa<liście> stała jak zaczarowana z 3tyg i pod koniec lipca dopiero byla ale nieładna:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi