Gość Rolnik Napisano 21 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2020 Ja od 15złdo 20zł ilość około 700workow dziennie amam około 300ton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 21 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2020 To proponują ale nie kupują haha. Narwancy już się wyprzedali widać po ogłoszeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 22 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2020 Jakie aktualne ceny od rolnika za gruby towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 23 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca 2020 23 godziny temu, Gość Rolnik napisał: Jakie aktualne ceny od rolnika za gruby towar Podpinam się pod pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kmi Napisano 24 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2020 Dobrze żarło i zdechlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2020 Godzinę temu, Gość Kmi napisał: Dobrze żarło i zdechlo Nie każdy ma taki problem, w sobotę pod agrosadem ok 30 tirów czekało na rozładunek, większość z pysznym francuskim ziemniaczkiem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 24 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2020 Rybitwy czynne jak cena ziemniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 25 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marca 2020 Witam. Jak tam ceny na Targ Piast WRO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 26 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2020 17 godzin temu, Gość Max napisał: Witam. Jak tam ceny na Targ Piast WRO? 23-24 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 26 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2020 Godzinę temu, Gość Paweł napisał: 23-24 zł Handlarz gadał że od 14 do 18. Kogo tu słuchać.?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 26 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2020 1 godzinę temu, Gość Max napisał: Handlarz gadał że od 14 do 18. Kogo tu słuchać.?! Podejrzewam że handlarz był u Ciebie kupić to chyba nic dziwnego że zaniżył ceny co Ci miał powiedzieć że na giełdzie 25 zł a dawał Ci 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yes Napisano 26 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2020 Zgadza się giełdy 20 i w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przegość Napisano 26 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2020 Wie ktoś jak Rybitwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 10 godzin temu, Gość Przegość napisał: Wie ktoś jak Rybitwy? 24złmało towaru tylko dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Krakow Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 Panowie za ile można kupić ziemniaka na rybitwach jakie ceny i jaki wybór??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pawel Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 Jak Skalbmierz dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cezar Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 Robi się szał tylko towaru nie ma a co będzie za miesiąc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 Jaki szał pytam się? Dziś dzwonilemy do gościa co zawsze dobrze mi płacił to powiedział że może dać max 14zl/15kg bo import mimo kwarantanny jak szedł tak idzie i polski syf to tylko na pasze albo sadzeniaka!Dzwonili też tacy co dawali 12 zł. A paru można powiedzieć kolegów z którymi handluje od lat którzy wozili w góry to powiedziało że na razie nic nie handlują bo ludzie nawet na podwórka nie chcą wpuszczać! Nie wiem gdzie płacą 25zl/15 ale zapraszam w ok.Proszowic. Pusty śmiech mnie zbiera jak słyszę o wspaniałym polskim ziemniaku! Może i był taki ale 30 lat temu! 1 na 10 umie zrobic towar porównywalny z nawet litewskim! Pozdrawiam Rolnik z Proszowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 Czy giełda w katowicach jest zamknięta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 15 minut temu, Gość Kpr napisał: Jaki szał pytam się? Dziś dzwonilemy do gościa co zawsze dobrze mi płacił to powiedział że może dać max 14zl/15kg bo import mimo kwarantanny jak szedł tak idzie i polski syf to tylko na pasze albo sadzeniaka!Dzwonili też tacy co dawali 12 zł. A paru można powiedzieć kolegów z którymi handluje od lat którzy wozili w góry to powiedziało że na razie nic nie handlują bo ludzie nawet na podwórka nie chcą wpuszczać! Nie wiem gdzie płacą 25zl/15 ale zapraszam w ok.Proszowic. Pusty śmiech mnie zbiera jak słyszę o wspaniałym polskim ziemniaku! Może i był taki ale 30 lat temu! 1 na 10 umie zrobic towar porównywalny z nawet litewskim! Pozdrawiam Rolnik z Proszowic. bzdury piszą na giełdach nie ma kupca za 15 zł nie ma komu podać i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 Giełdy są wszystkie otwarte i targowiska też mają otworzyć od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 27 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2020 Dziś ladowałem po 1,10 netto cale auto także mówcie co chcecie. Podkreślę ze z domu zoltego ziemniaka. To co takiego dziwnego giełdy okolice 20 zł worek muszą wołać. Ale przy większych ilościach policzyć koszty też się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NTC Napisano 28 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2020 Ja już nie jednokrotnie pisałem na tym forum w tym sezonie. Hurtownie (porządne) nieustannie od września płacą ok 20zl netto za 15kg. Mówimy oczywiście o konkretnym ziemniaku. Jedna odmiana cały sezon, odpowiedni kaliber, jakość bdb. Ilości tirowe. Aktualnie nic się nie zmienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 28 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2020 Tak jest. Tylko rolnicy z towarem bez pewnego zbytu sami sobie psują cenę. Ciekawe kiedy zmądrzeją i zaczną sądzić według potrzeb(pewnego zbytu) a nie zasadzę wiecej bo przysłowiowy Antek też więcej sądzi. Pozdrawiam zdrowo myślących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Emeryt. Napisano 28 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2020 Jak czytam opinie na temat polskiego ziemniaka ze to syf paszowy oj beda jeszcze zebrac a wtedy powiem w--------ac z mojego podworka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi