Gość Gość Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2015 jak cena dzisiaj? na igrit ciągle powyżej 2 zł, realnie 1,5-1,7 zł w zależności za jakie jabłko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2015 realnie to jest 1,5, zainteresowanie średnie, powyżej 2 zł to mozna pomarzyć. Towaru jest dodatkowo po dostatkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maciek Napisano 8 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwca 2015 Kilka dni nie sprzedawać i będą się prosić aby otwierać komory!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2015 wątpie aby tak było, realnie cena za idareda 1,4 - 1,5, jest po prostu dużo towaru a mało zamówień w dodatku weszła truskawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ex Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2015 Jak było 1,8 zł/kg - 2,2 zł/kg to było za mało. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwca 2015 Jak było 1,8 zł/kg - 2,2 zł/kg to było za mało. Pozdrawiam Ja w tej cenie otworzyłem i sprzedałem, zakończyłem i oby jak najwięcej takich sezonów bo się odbiło straty z jesieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość qna Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2015 jak sie sytuacja przedstawia ? jak zejście i ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ona Napisano 12 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2015 jak sie sytuacja przedstawia ? jak zejście i ceny ? U mnie bez zmian..łódzkie...,dziś ładowany idaret 1,90 zł za samo jabłko ,płatność przy załadunku..także exporterzy z ofertami na IGRID 1,30 zł ,a taka dzisiaj się pojawiła...niech się zajmą handlem truskawką ,a nie zbijaniem cen...jak nie idzie to nie kupuj jeden z drugim ..to chyba proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ex Napisano 13 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2015 Klawiatura wszystko przyjmie Ceny na chwilę obecną to 1,4-1,5.Czas na jabłko już minął teraz wszyscy zajęci truskawką, warzywami. A od przyszłego tygodnia dojdą czereśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość swiza Napisano 13 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2015 potwierdzam cena u mnie 1,4 - 1,5, zainteresowanie nie wielkie, ceny wyższe sa nie realne, nie pisać głupstw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marmolada Napisano 13 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2015 tak jak kolega wyżej potwierdzam 1,5 netto za jabłko wczoraj ładowane. Taka cena jest na tą chwilę zainteresowania praktycznie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ogrodnik Napisano 13 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2015 dziś kupiec z lubelskiego zadatkował u mnie idareta po 1,9 zł. To miejscowi chcą zbić cenę. Okolice Grójca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jabol Napisano 14 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2015 dziś kupiec z lubelskiego zadatkował u mnie idareta po 1,9 zł. To miejscowi chcą zbić cenę. Okolice Grójca. no to sprzedawaj wszystko co Ci zostalo bo to okazja jakich malo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość export Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2015 Jak było za jabłko 2zl to nie było jabłka a teraz jak spadło na 1,4zl jabłka jest do oporu. Ech polscy sadownicy nie umieją liczyć ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość firma Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2015 Zgadza się. Telefon dzwoni non stop. Ale co z tego skoro auta zajęte pomidorem i truskawkami?Miesiąc temu trzeba było się prosić o otwarcie komory przy 2zł teraz czas jabłka już minął. Lada dzień cena spadnie jeszcze bardziej bo kończy się oddawanie na bezpłatną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zenek Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2015 Kon by sie usmial z tych waszych opowiastek. Idared najtanszy 1,6-1,7 realne. Reszta 1,8 spokojnie, a biale to juz grubo powyzej 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 733 Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2015 nie rozśmieszaj mnie nikt nie płaci tyle za jabłko. Realna cena to na tę chwilę 1,4-1,5zł za kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość handel Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2015 Zenek, zapomniałeś dodać, że podajesz ceny za jabłko z kartonem!Dziś najwyższa cena jaką słyszałem to 1.7 na gotowo za idareda do Białorusina. 7,5+.Inne od 7 1,30-1,40 na gotowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zenek Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2015 Oczywiście, że z kartonem do tego odprawa+ fito i opłacam fracht do Ałmaty lub Władywostoku, a jak, aby poszło! Czy to się komuś podoba czy nie, jabłko się ruszyło.Tylko takie pimpki chciały by jeszcze coś ugrać na chwilowym zastoju.Zresztą szanujący się duży eksporter nie zamieszcza codziennie ogłoszeń na igricie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jan Napisano 20 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwca 2015 potwierdzam, wczoraj sprzedałem idareda od siodemki po 1,60 na gotowo, okolice Błędowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2015 jak sytuacja wygląda teraz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 123 Napisano 24 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2015 1,6 zł/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość łukasz Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2015 Dobże rze banki były w tym roku, my idreta rzesmy sprzedali z pszechowalni we lutym po 1.60 wyszło, ale ładowalismy po puł skrzynki to policzcie ile nam wyszło, rzeby tak w pszyszłym było to by lux było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dawid Napisano 25 Czerwca 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2015 Wy to jezdeśta byznesmeny mówiąc po Twojemu!Podatek opłaciłeś do skarbówki? Jeśli nie to możesz się zdziwić jak skarbówka Ci wpadnie na kontrolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 9 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Września 2015 Witam, za ile teraz grupy producenckie kupują Gale? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi