Gość hmm Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2019 5 godzin temu, Gość Vamos napisał: Warka wczoraj 3 punkty skupu 62gr, dzisiaj jeden ma 61 gr, reszta 60 o co chodzi ? Człowieku czy wg ciebie wszystkie skupy w Polsce mają mieć identyczną cene ? masz grosz różnicy a jesteś zdziwiony jakby to było 15 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik spod miasta Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2019 Chodzi o to ,że próbują...taka swoista ankieta,będą sypać czy nie będą...ale nie będą,bo jabłko się kończy ,a drugie zaraz nie urośnie,u mnie w okolicy w tym tygodniu na pewno koniec zbiorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dfr Napisano 15 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2019 46 minut temu, Gość sadownik spod miasta napisał: Chodzi o to ,że próbują...taka swoista ankieta,będą sypać czy nie będą...ale nie będą,bo jabłko się kończy ,a drugie zaraz nie urośnie,u mnie w okolicy w tym tygodniu na pewno koniec zbiorów jak sie kończy to sie zacznie zbieranie to raz, dwa że jest masa ordzawionego jabłka sypanego na taśme. Takze ja bym byl ostrożny w kwestii ilosci przemysłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vamos Napisano 16 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2019 15 godzin temu, Gość hmm napisał: Człowieku czy wg ciebie wszystkie skupy w Polsce mają mieć identyczną cene ? masz grosz różnicy a jesteś zdziwiony jakby to było 15 groszy Nie chodzi mi o grosz różnicy tylko ze na koniec cena powinna iść do góry a nie się poziomować albo spadać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 16 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2019 Grójec 62 bez zmian. Całą fura proponują i 66 67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Vamos Napisano 16 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2019 4 godziny temu, Gość Gosc napisał: Grójec 62 bez zmian. Całą fura proponują i 66 67 Weź nie pitol ja mam 80 skrzyń to mi dają 61 netto nic więcej, podaj namiary jak mowisz prawdę ? To skorzystam tylko chyba ze Ty odrazu w pamięci dodajesz se VAT to rozumiem bo samego vatu jest ponad 4,2 grosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne ceny Napisano 16 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2019 U mnie to samo. 60 gr , a cała lufa 61 gr. Okolice Warki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Afd Napisano 16 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2019 4 godziny temu, Gość Vamos napisał: Weź nie pitol ja mam 80 skrzyń to mi dają 61 netto nic więcej, podaj namiary jak mowisz prawdę ? To skorzystam tylko chyba ze Ty odrazu w pamięci dodajesz se VAT to rozumiem bo samego vatu jest ponad 4,2 grosza Okolice Warki normalnie 61 gr, nowy skup który w tym roku się otworzył, mogło mi jak jechałem że na tablicy 64 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Arturo Napisano 17 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2019 8 godzin temu, Gość Afd napisał: Okolice Warki normalnie 61 gr, nowy skup który w tym roku się otworzył, mogło mi jak jechałem że na tablicy 64 gr No to 64 to brutto wiadoma sprawa jak się Doda VAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 17 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2019 (edytowane) od soboty ... Edytowane 17 Października 2019 przez IGRiT Proszę podawać aktualne ceny a nie życzeniowe wróżby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik spod miasta Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 Co tu taka cisza?Pozbierane? Wysypane? U mnie- okolice Łodzi , 64 gr netto za całe auto...tylko skąd je wziąć?Jakie ceny?Gdzieś płacą więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość TSA Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 63 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lop Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 tak 0,63 netto loco zaklad Jsienica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne ceny Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 62 okolice Warki bez wymogów ilościowych . Cała lufa nie wiem bo takich ilości nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Abc Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 0,64 netto skup Mogielnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel207 Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 67 za cale auto, jak dadzą 75-80gr to zgarną sporo towaru, każdy co ma po gradzie czy mocno ordzawione to wysypie, bo obierka czy na soki marnie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wgr Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 4 godziny temu, Gość lop napisał: tak 0,63 netto loco zaklad Jsienica Nie...na skupie pod grojcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 23 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2019 7 godzin temu, Gość Wgr napisał: Nie...na skupie pod grojcem Biała Rawska 0,67 W dniu 11.10.2019 o 06:48, Gość sadownik napisał: Co taka cisza? wszyscy pozbierali i wysypali już? czy ktoś wie może czy kupują osobno przemysł z jonagoldów czy goldena oczywiście drożej niż inne odmiany?może ktoś coś...? tak za takie jabłko 1zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Filozof Napisano 24 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2019 Jaką cena dziś u was ? Okolice Warki bez ceny i podobno obniżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mil Napisano 24 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2019 34 minuty temu, Gość Filozof napisał: Jaką cena dziś u was ? Okolice Warki bez ceny i podobno obniżka. Jeden skup wymyślił sobie obniżkę i już wypisujecie po internecie że obniżka... zmień odbiorcę i nie daj się dymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2019 Dziś cena w Budziszynku 0,60 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dziadek Napisano 24 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2019 1 godzinę temu, Gość Filozof napisał: Jaką cena dziś u was ? Okolice Warki bez ceny i podobno obniżka. oberwałem 0.5 ha idareda. i mam 5 skrzyń chyba nie poddam się panice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 24 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2019 Biała Rawska 0,57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alfredo Napisano 24 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2019 2 godziny temu, Gość gość napisał: Biała Rawska 0,57 U Łapy czy tej biaśienki bo rano do 10 było 62 gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lol Napisano 25 Października 2019 Zgłoszenie Share Napisano 25 Października 2019 Wilków 0,62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi