Gość Gość Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 2 godziny temu, Marcel napisał: Golden 1.8 Gala Must 1.7 Jonaprinc 1.6 Szampion 1.5 Jabłko w karton kupującego, płatność przelew albo gotówka Chory jesteś? Podajesz ceny miesiąc temu....Minus 30 gr.na dzień dzisiejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 Godzinę temu, Gość Gość s napisał: Ten szrot wg.rynku jest wart 1,1pln.Jonaprince,Szampon,Ligol, szykujemy w karton kupującego Odlicz swoją robotę i przechowanie,wysuszke,przemysł,zgnilki,rozchód przy ważeniu... Ile zostanie??70 gr???może 80... Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 Godzinę temu, Gość Pioter napisał: I wtorniaaczek Golą na potęgę nagle każdy musi się pozbyć.... Nie może się zmarnować....60 gr jesienią nie honor...nima japka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 Jakie zgniłki i ubytki w grudniu z ka.0,2pln×150 ton = 30000pln.,NIE WARTO?.Zmienisz zdanie w urodzajny rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan nowak Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 4 godziny temu, Gość gość Zenek napisał: to już ma ten sezon przyzwoite ceny.Po gradzie też biorą Tak, po gradzie "biorą". Dobrze napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 41 minut temu, Gość Gość s napisał: Jakie zgniłki i ubytki w grudniu z ka.0,2pln×150 ton = 30000pln.,NIE WARTO?.Zmienisz zdanie w urodzajny rok Normalne...jabłko marszczy się straci powyżej 5%...wyparuje 2 nawet nie wiesz że jesteś już 3 tony w plecy... Tak właśnie bo do grudnia jest ciepło i chłodnica chodzi nawet cały czas ... Pewnie masz tak goedharda vns i nie suszy u ciebie Warto myśleć a nie robić za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 Odejmij te 3 tony od moich wyliczeń.Tego szrotu wystarczy mi do czerwca. Wiesz dobrze , źe nikt nie prosi się o grad. Nieraz płaci czas nie towar. Najłatwiej wysypać wszystko na przemysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 jak jest masa to jest kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 7 godzin temu, Marcel napisał: Niestety ten rok jest przegrany.Cena będzie tylko spadać.Po świętach do 17,01 wszystko zamknięte i handlu nie będzie.Pozdrawiam tych.,kto czeka po 2 zł za wagę....Chyba za 3 kilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 4 godziny temu, Gość Gość s napisał: Odejmij te 3 tony od moich wyliczeń.Tego szrotu wystarczy mi do czerwca. Wiesz dobrze , źe nikt nie prosi się o grad. Nieraz płaci czas nie towar. Najłatwiej wysypać wszystko na przemysł Do czerwca to 1/3 zgnije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Gość Zorientowany napisał: Niestety ten rok jest przegrany.Cena będzie tylko spadać.Po świętach do 17,01 wszystko zamknięte i handlu nie będzie.Pozdrawiam tych.,kto czeka po 2 zł za wagę....Chyba za 3 kilo czekamy na 4 za wagę...2to mało;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 17 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2020 Jędrność jabłek bardzo dobra ,zbiory w terminie więc nie zgnije dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 9 godzin temu, Gość Gość s napisał: Jędrność jabłek bardzo dobra ,zbiory w terminie więc nie zgnije dużo I super zabezpieczone późne odmiany gdzie lało cały czas a w najlepszym przypadku była mgła i rosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 17 godzin temu, Gość Gość napisał: Chory jesteś? Podajesz ceny miesiąc temu....Minus 30 gr.na dzień dzisiejszy. Ceny są aktualne, zamówienia w tych cenach mam do końca roku, jeśli nie umiesz trzymać ceny, to nic dziwnego że wyciągną za darmo od Ciebie Towar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nnnn. Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 14 godzin temu, Gość Zorientowany napisał: Niestety ten rok jest przegrany.Cena będzie tylko spadać.Po świętach do 17,01 wszystko zamknięte i handlu nie będzie.Pozdrawiam tych.,kto czeka po 2 zł za wagę....Chyba za 3 kilo No to jeszcze dwa tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lkr Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 2 godziny temu, Marcel napisał: Ceny są aktualne, zamówienia w tych cenach mam do końca roku, jeśli nie umiesz trzymać ceny, to nic dziwnego że wyciągną za darmo od Ciebie Towar. Na Moskwę tak płacą, jabłko ładne, nie tłuste. Bliżej jak jedzie to taniej płacą, troszkę mniejszy wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 3 godziny temu, Marcel napisał: Ceny są aktualne, zamówienia w tych cenach mam do końca roku, jeśli nie umiesz trzymać ceny, to nic dziwnego że wyciągną za darmo od Ciebie Towar. Nie jestem rolnikiem.Jestem exporterem.I mam w tych cenach towaru nawet za dużo.Mam po 50 telefonów dziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, Gość Nnnn. napisał: No to jeszcze dwa tygodnie. Masz rację.Jeszcze dwa tygodnie i będzie całkowita d...pa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik spod miasta Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 Pieprzycie ,że się czytać nie chce...nikt nie wie jak będzie,a to nie temat na dywagacje tylko jak w tytule ceny jabłek na export,nigdy o tej porze nie było dobrego handlu ani cen,porządny sadownik nie handluje przechowalnią,najwyżej zwykłą chłodnią o tej porze,handel na export zaczyna się pod koniec stycznia i wtedy można mówić o tendencjach cenowych.Wesołych ŚWIĄT!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 8 godzin temu, Prorok napisał: I super zabezpieczone późne odmiany gdzie lało cały czas a w najlepszym przypadku była mgła i rosa Pogoda była podobna we wszystkich regionach,juz na to nic nie poradzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, Gość Gość s napisał: Pogoda była podobna we wszystkich regionach,juz na to nic nie poradzisz To jeszcze pamiętaj o podwyżce prądu od stycznia...minimum 10 ,% i topnieje Twój zysk;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, Prorok napisał: To jeszcze pamiętaj o podwyżce prądu od stycznia...minimum 10 ,% i topnieje Twój zysk;) Jak zdrożeje to nam wrzystkim.Tobie nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 41 minut temu, Gość Gość s napisał: Jak zdrożeje to nam wrzystkim.Tobie nie? Mnie też...ale ja nie trzymam przemysłu tak jak ty;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, Prorok napisał: Mnie też...ale ja nie trzymam przemysłu tak jak ty;( A skąd Wiesz źe nie.Zobaczysz gdy Otworzysz komory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dron Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 1 godzinę temu, Gość Gość s napisał: A skąd Wiesz źe nie.Zobaczysz gdy Otworzysz komory Może ma drony w komorach i na bieżąco sprawdza co tam się wyprawia. Po nowym roku ceny wzrosną choć nie sądzę żeby aż tak mocno.chyba ten rok należy do tych gdzie lepiej było na jesieni wepchnąć wszystko. Zobaczymy.na razie ceny bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi