Gość Pioter Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 35 minut temu, Gość Aaa napisał: Jurek dobra propozycje dostałeś o 1 w nocy z niedzieli na poniedziałek... ja rozumiem ze każdy chce więcej i więcej, ale to odbiorcy ustalają cenę a nie Posrednik... Potwierdzam ładny czysty idared 1.6 netto, lekki grad oparzenia pomrozowe 1.3 netto, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yyy Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 A Za szampiona i prynsa ile mozna dostać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne ceny Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 Idared okolice Warki 1,4 od 7 cm. Dziś się dowiadywałem, także bez szału wg tego co piszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Witek Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 Ile można wziąć za goldena ligola czempiona prinsa za wagę w skrzyni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 9 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2020 Ligol Prince około 1,60zł za wagę można wziąć. Oczywiście towar dobrej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadownik Napisano 11 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marca 2020 Ile teraz można dostać za Goldena za wagę lub w karton?Będę wdzięczny za jakieś rzetelne info nie bajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 14 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2020 11 minut temu, Gość Kupiec napisał: Rosja zamknęła granice, będzie 5zł. Będzie Pan idaret. Transport import export nie dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 14 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2020 Hahaha cena jabłka w górę:) schodzi jak ciepłe bułeczki, żywności to nie dotyczy cwaniaki. Idared 1.6 z gotówka i dawaj :) papa frustraci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grójec Napisano 14 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2020 5 godzin temu, Gość Pioter napisał: Transport import export nie dotyczy Dotyczy, kierowca może wjechać tylko krajowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ha ha ha Napisano 14 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2020 8 godzin temu, Gość Gosc napisał: Hahaha cena jabłka w górę:) schodzi jak ciepłe bułeczki, żywności to nie dotyczy cwaniaki. Idared 1.6 z gotówka i dawaj papa frustraci:) no to powinieneś się cieszyć, ciułaj na przyszły sezon do zobaczenia na skupie we wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość SadownikGrójec Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 Exporty nie idą. Zakłady przemysłowe stają. Co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 14 minut temu, Gość SadownikGrójec napisał: Exporty nie idą. Zakłady przemysłowe stają. Co robić? Trzymać, mało jest jabłka będzie 3zł za wagę w skrzyni i proszenie na podwórku o towar. Pewne info, markety się zabijają o towar, bo klienci w kolejkach stoją za jabłkami. A i mrozy w nocy mówią, to może i na 4zł wskoczy, bo punka ni ma na nowy sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 (edytowane) Idared 1.6 ciężko ale za 1.5 dawaj. Mało kto ma coś innego. Na warszawce ładny towar od 28 do 35. Chyba nie jest źle:) A Tobie kupiec co? oj szkoda Co że musiałeś się prosić o jabłko cały rok ok szkoda. na jutro ostatnie dwa tiry robione i u mnie po sezonie. 1.5 i gotówka. Bajo p Edytowane 19 Marca 2020 przez IGRiT Usunięto złośliwości ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 23 minuty temu, Gość Gosc napisał: Idared 1.6 ciężko ale za 1.5 dawaj. Mało kto ma coś innego. Na warszawce ładny towar od 28 do 35. Chyba nie jest źle:) A Tobie kupiec co? oj szkoda Co że musiałeś się prosić o jabłko cały rok ok szkoda. na jutro ostatnie dwa tiry robione i u mnie po sezonie. 1.5 i gotówka. Bajo p Uuu, to niezły z Ciebie biznesmen jak 20 marca bierzesz 1,5zl, pogratulować. PS. Nikogo się nie prosiłem, mnie sie ludzie proszą żebym brał na hurtownie, bo ja chcę towar lux i nie ma zmiłuj, ale i płacę lux jak mało kto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kupiec Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 2 godziny temu, Gość Kupiec napisał: Uuu, to niezły z Ciebie biznesmen jak 20 marca bierzesz 1,5zl, pogratulować. PS. Nikogo się nie prosiłem, mnie sie ludzie proszą żebym brał na hurtownie, bo ja chcę towar lux i nie ma zmiłuj, ale i płacę lux jak mało kto. Myślałem, że na hurtowniach sprzedaje się suchy przemysł, a towar luks to płynie kontenerami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne ceny Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 Na dzień dzisiejszy export idzie, bynajmniej ode mnie odbierają. Ceny dobre, narazie się nie zmieniły. Prince 1,8 , mutsu 1,8 , idared 1,5 , pewna firma i kasa. Przemysł sypałem po 45 gr, coś stanął podobno. Co będzie po weekendzie, nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 19 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2020 52 minuty temu, Gość kupiec napisał: Myślałem, że na hurtowniach sprzedaje się suchy przemysł, a towar luks to płynie kontenerami. To nie myśl za dużo, bo słabo ci to idzie, hurtownia hurtowni nie równa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2020 Do kupca, super surtownika Śmiejesz się z nas więc chyba jesteś ma bakier z myśleniem:) To Ty jesteś już bankrutem. Zero banku w najbliższym albo i złożysz czasie ze szkołami, ośrodkami, senatoriami, sklepikami. A pensje zusy trzeba płacić, odrocza na chwile A później trzeba to spłacić. Więc najbardziej to uderz w handlowców, w transport. A moze jesteś super handlowcem e wielkiej 1 osobowiej firmie? my sobie jakoś poradzimy. Trochę tu się sprzeda, trochę tam, nigdy towar nie został w chłodni albo na podwórku Ty masz problem, poważny. w tamtym tyg jeszcze hurtownie pracowały, w tym zero ruchu z zerową perspektywa. Dziękuję:) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 20 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2020 *Zero handlu w najbliższym czasie Do postu powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 20 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2020 1 godzinę temu, Gość Gosc napisał: Do kupca, super surtownika Śmiejesz się z nas więc chyba jesteś ma bakier z myśleniem:) To Ty jesteś już bankrutem. Zero banku w najbliższym albo i złożysz czasie ze szkołami, ośrodkami, senatoriami, sklepikami. A pensje zusy trzeba płacić, odrocza na chwile A później trzeba to spłacić. Więc najbardziej to uderz w handlowców, w transport. A moze jesteś super handlowcem e wielkiej 1 osobowiej firmie? my sobie jakoś poradzimy. Trochę tu się sprzeda, trochę tam, nigdy towar nie został w chłodni albo na podwórku Ty masz problem, poważny. w tamtym tyg jeszcze hurtownie pracowały, w tym zero ruchu z zerową perspektywa. Dziękuję:) Powodzenia Idź opowiedz te bajkę sasiadowi i razem trzymajcie jabłka do jesieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kupiec Napisano 20 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2020 12 godzin temu, Gość Kupiec napisał: To nie myśl za dużo, bo słabo ci to idzie, hurtownia hurtowni nie równa. Byłem i widziałem jakie tam jest jabłko. Jaki kolor i jędrność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 20 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2020 Godzinę temu, Gość Kupiec napisał: Idź opowiedz te bajkę sasiadowi i razem trzymajcie jabłka do jesieni. ale nie sprzedasz już po 3zł i przymrozki ci nie pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Napisano 20 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2020 (edytowane) 46 minut temu, Gość kupiec napisał: Byłem i widziałem jakie tam jest jabłko. Jaki kolor i jędrność. Gdzie byłeś? Wszystkie hurtownie w tym kraju odwiedziłeś? Czy są tu ludzie potrafiący choć trochę myśleć? Edytowane 20 Marca 2020 przez IGRiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kupiec Napisano 20 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2020 10 godzin temu, Gość Kupiec napisał: Gdzie byłeś? Wszystkie hurtownie w tym kraju odwiedziłeś? Czy są tu ludzie potrafiący choć trochę myśleć? Jaja sobie robie. Na giełdach jest takie jabłko, że do Indii można wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Sandomierz Napisano 22 Marca 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marca 2020 Po ile teraz można dostać za Prinsa i szampiona po freszu super jakość w karton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi