Prorok Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 3 godziny temu, Gość Gość s napisał: A skąd Wiesz źe nie.Zobaczysz gdy Otworzysz komory Bo wiem co i jak produkowałem ,kiedy zrywałem i co zamykałem... stąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 Godzinę temu, Gość Dron napisał: Może ma drony w komorach i na bieżąco sprawdza co tam się wyprawia. Po nowym roku ceny wzrosną choć nie sądzę żeby aż tak mocno.chyba ten rok należy do tych gdzie lepiej było na jesieni wepchnąć wszystko. Zobaczymy.na razie ceny bez zmian Może ma kamery??mamy 21 wiek a niektórzy dalej w średniowieczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 10 godzin temu, Gość Nnnn. napisał: No to jeszcze dwa tygodnie. No 2 tyg zamknięte galerie i stoki, niema to tamto jabłko nie pojedzie z.giewontu do prady:p Ale sracie zarem, co dzień to lepszy tu kabaret Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ŁUKASZ Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 DOPIERO POŁOWA GRUDNIA A WY SIĘ SRACIE JAK BY JUŻ MARZEC BYŁ. HANDLARZE WAS PODPUSZCZAJĄ, ŻE TANIEJE, ŻE NEDZA ITD A WY WSZYSTKO ŁYKACIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 18 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2020 W dniu 16.12.2020 o 09:27, Prorok napisał: Japka sum ino cyny nima Z tym średniowieczem to Masz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 19 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudnia 2020 8 godzin temu, Gość Gość s napisał: Z tym średniowieczem to Masz rację. Ino co z tego;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Export Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 Niestety panowie mocna obniżka po świętach.... Niestety..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 28 minut temu, Gość Export napisał: Niestety panowie mocna obniżka po świętach.... Niestety..... Podaj numer chętnie Ci sprzedam ten towar po obniżonych cenach oczywiście 7-9 bez parcha gradu .chłodnia po freschu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 57 minut temu, Gość Export napisał: Niestety panowie mocna obniżka po świętach.... Niestety..... No właśnie chyba w górę. Sprzedane do 6 stycznia pięć aut z gazu. Prince 1.5, Ligol 1.4, golden (68) 1.7 ceny netto w karton 13kg po stronie kupującego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Export Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 31 minut temu, Gość Michał napisał: Podaj numer chętnie Ci sprzedam ten towar po obniżonych cenach oczywiście 7-9 bez parcha gradu .chłodnia po freschu. Oj boli Michał oj boli....Co z drzewa można było wziąć gotóweczku do rąk i cenowo dużo lepiej niż teraz.Ale chytry dwa razy traci...Czekaj na 5 zł za wagę...Ha ha ha.....Za 10 kilo hyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość darek Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 Gość Export, żebyś się nie zdziwił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 miało japka braknuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 57 minut temu, Gość Export napisał: Oj boli Michał oj boli....Co z drzewa można było wziąć gotóweczku do rąk i cenowo dużo lepiej niż teraz.Ale chytry dwa razy traci...Czekaj na 5 zł za wagę...Ha ha ha.....Za 10 kilo hyba Spokojnie nic nie boli . Sprzedawalem z drzewa , teraz też sprzedaje i w KA też mam , dzielę ryzyko , . Na 5 zł nie liczę . Najbardziej Nie lubię pseudo handlarzy którzy gówno sprzedają A głowę noszą wyżej jak d*pę mają, a jedyne co umią to rolnika wycisnąć ale pojechać kupca poszukać to już nie . Tylko wysyłają ceny co tydzień niższa i gniotą rolnika . Ja sprzedaje tak princ 7-9 1,6 brutto +9 1,5 brutto Szampion +7 1,5 brutto Pinova (Ewelina) +68mm 1,8 brutto Red Cap +7 1,8brutto Ładną gale must +7 po 1,6 Słabszą (pordzawiona ) 1,3 Ładnego Golden na wschód +7 1 ,85 Z rubinstarem mam problem ale poczeka . A zaraz dostanę od Pana "po tych cenach to ja Ci mogę sprzedać" Ale ja nie jestem handlarzem czy handlowcem tylko głupim producentem ... Wesołych Świąt wszystkim życzę i świata wolnego od Pseudohandlowców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adek Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 30 minut temu, Gość Michał napisał: Spokojnie nic nie boli . Sprzedawalem z drzewa , teraz też sprzedaje i w KA też mam , dzielę ryzyko , . Na 5 zł nie liczę . Najbardziej Nie lubię pseudo handlarzy którzy gówno sprzedają A głowę noszą wyżej jak d*pę mają, a jedyne co umią to rolnika wycisnąć ale pojechać kupca poszukać to już nie . Tylko wysyłają ceny co tydzień niższa i gniotą rolnika . Ja sprzedaje tak princ 7-9 1,6 brutto +9 1,5 brutto Szampion +7 1,5 brutto Pinova (Ewelina) +68mm 1,8 brutto Red Cap +7 1,8brutto Ładną gale must +7 po 1,6 Słabszą (pordzawiona ) 1,3 Ładnego Golden na wschód +7 1 ,85 Z rubinstarem mam problem ale poczeka . A zaraz dostanę od Pana "po tych cenach to ja Ci mogę sprzedać" Ale ja nie jestem handlarzem czy handlowcem tylko głupim producentem ... Wesołych Świąt wszystkim życzę i świata wolnego od Pseudohandlowców. Potwierdzam. Takie są ceny za jabłko na Moskwę lub Kazachstan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 Ceny ok ale bez rewelacji.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 21 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudnia 2020 To nie tylko wschód. Ja sprzedaje głównie Egipt , grubsze sorty Grecja , ale też biedronka , Czechy i gdzie się da .dodam że to ceny brutto za jabłko nie na gotowo. EDEK dzięki za poparcie i Prawdę. Bo najlepiej być "Exporterem" polować ludzi psychicznie i brać otwarcia 1,1 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 22 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2020 Problem jest jeden.polska jest jedynym krajem w Europie,w którym ceny od września załamały się... Rozumiem,że jest więcej,dużo szrotu w komorach ale to nie tłumaczy takiej obniżki cen. A telefony dzwonią....i pytają o jabłko więc spadek popytu to bajka dla dzieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 22 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2020 logiczne że po drogim roku każdy w łańcuchu chce odrobić "straty". Tylko naiwniak myśli i cwaniakuje że znowu nabierze kasy. Zobaczymy wiosną miny co niektórych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 22 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2020 13 godzin temu, Gość Adek napisał: Potwierdzam. Takie są ceny za jabłko na Moskwę lub Kazachstan. A gdzie masz ten handel do Moskwy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 22 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2020 59 minut temu, Gość tomek napisał: logiczne że po drogim roku każdy w łańcuchu chce odrobić "straty". Tylko naiwniak myśli i cwaniakuje że znowu nabierze kasy. Zobaczymy wiosną miny co niektórych 2 zł za galę 6,5 +i goldena 7+..ka plus fresh tyle chciałbym wziąć Uważasz że cwaniakuje? Bo ja uważam,że to rozsądną cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lkr Napisano 22 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2020 Jeronimo ciemny sport Red Deliciousa sprzedany za wagę po 2zl od 7cn. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 22 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2020 Godzinę temu, Prorok napisał: 2 zł za galę 6,5 +i goldena 7+..ka plus fresh tyle chciałbym wziąć Uważasz że cwaniakuje? Bo ja uważam,że to rozsądną cena To co ty byś chciał to jest mało ważne. Jest prawo popytu i podazy i to reguluje cene. I nie pisałem tego bezpośrednio do ciebie tylko ogólnie do tych co czekają na 4 złote bo sie raz na 8 lat zachłysneli ceną, a jak było po 40 gr to sie modlili o złotówke żeby byla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 22 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2020 Godzinę temu, Gość tomek napisał: To co ty byś chciał to jest mało ważne. Jest prawo popytu i podazy i to reguluje cene. I nie pisałem tego bezpośrednio do ciebie tylko ogólnie do tych co czekają na 4 złote bo sie raz na 8 lat zachłysneli ceną, a jak było po 40 gr to sie modlili o złotówke żeby byla Bzdura ...popyt i podaż można sztucznie kreować co zupełnie nie odpowiada temu co się dzyna rynku... To takie wytłumaczenie na wszystko ultraliberalow ... niewidzialna ręka rynku...a ci co za tym stoją śmieje się z głupków,którzy w to wierzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 22 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2020 2 godziny temu, Gość Lkr napisał: Jeronimo ciemny sport Red Deliciousa sprzedany za wagę po 2zl od 7cn. Pozdrawiam Nie ma takiej odmiany....jest Jeromine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lkr Napisano 22 Grudnia 2020 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudnia 2020 (edytowane) 3 godziny temu, Prorok napisał: Nie ma takiej odmiany....jest Jeromine Dziwne że nie przyczepiłes się do 7cn zamiast cm Edytowane 22 Grudnia 2020 przez IGRiT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi