Gość Git Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 2 godziny temu, Gość Kupiec napisał: Dostały tylko okolice Krakowa, reszta kraju żyje. Nie wiedziałem że radom jest koło krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cukier Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 Południe dostało dzisiaj, północ czyli my dostaniemy w nastepne dwie noce, także bedzie sprawiedliwie...włokniny Wam przetrwały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siemano Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 8 minut temu, Gość Cukier napisał: Południe dostało dzisiaj, północ czyli my dostaniemy w nastepne dwie noce, także bedzie sprawiedliwie...włokniny Wam przetrwały? Ja nie mam osobiście ale poparzyło U was z czwartku na piątek widziałem że mówią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cukier Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 47 minut temu, Gość Siemano napisał: Ja nie mam osobiście ale poparzyło U was z czwartku na piątek widziałem że mówią Dokladnie! Jutro mozliwy przymrozek ale z czwartku na piątek raczej pewny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 Sieradz kopie. IGRiT dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 2 godziny temu, Krzysztoff napisał: Sieradz kopie. Raczej macaja bo z boku jeszcze wloknina. Panowie pytanie z innej beczki ile wasze ziemniaki spod przykryc powiazaly bulw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szybki olo Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 U mnie nawiązane dużo(12-18bulw) ale 2 razy już deszczownia chodziła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 Wrzuciłem zdjęcie jako dowód, ziemniaki jak pięści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alfabeta Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 1 hour ago, Krzysztoff said: Wrzuciłem zdjęcie jako dowód, ziemniaki jak pięści. Ja przykrywane folia teraz wloknina i jeszcze muszę czekać bo troche im brakuje. Ciekawe jaka wydajność i jaka cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 13 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maja 2020 13 godzin temu, Gość Kupiec napisał: Dostały tylko okolice Krakowa, reszta kraju żyje. Nie mów głupot bo dostały tylko gruntowe te nie przykryte.. a wczesne wszyscy po przykrywali i nic im nie jest.. od poniedziałku z kim się nie zgadam to wszyscy ruszają, pewnie nawet wyrwia się co po niektórzy piątek sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2020 14 godzin temu, Darekspire napisał: Nie mów głupot bo dostały tylko gruntowe te nie przykryte.. a wczesne wszyscy po przykrywali i nic im nie jest.. od poniedziałku z kim się nie zgadam to wszyscy ruszają, pewnie nawet wyrwia się co po niektórzy piątek sobota Co Ty piszesz większość osób ściągał folie wszystko poleciało nieliczni nakryli drugi raz ciekawe co będziesz kopała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa rolnik Napisano 14 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2020 Wie ktoś jaka cena i ilości ziemniaka na zjazdowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 14 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 2020 17 godzin temu, Gość Gość napisał: Co Ty piszesz większość osób ściągał folie wszystko poleciało nieliczni nakryli drugi raz ciekawe co będziesz kopała Gość skąd jesteś? Teraz zastanów się co z tym faktem co mówisz zrobią przerzutowcy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mars Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 Koledzy zaczynam z ziemniakami powiedzcie kiedy zdjąć włókninę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Atos Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 Kiedy kopiecie na Sieradzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 Okolice Krakowa ja zaczynam we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość galiusz Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 4 godziny temu, Gość Mars napisał: Koledzy zaczynam z ziemniakami powiedzcie kiedy zdjąć włókninę Jak zobaczysz pierwszy kombajn na polu najlepiej jak bedzie to bizon. Wtedy juz sciagaj dluzej nie ma co trzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxxziem Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 6 godzin temu, Gość Mars napisał: Koledzy zaczynam z ziemniakami powiedzcie kiedy zdjąć włókninę Już zdejmuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ooolo Napisano 15 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 2020 U Was też nie przyrastają młode przez to zimno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gerard Napisano 16 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2020 Polska federacja ziemniaka staje w naszej obronie rolnicy. Już chcą skupować i wstawiać do marketów młodego poczytajcie. Pan W. z Równej nasz wybawiciel chwalmy go on jest wielki darczyńca dla nas rolników https://finanse.wp.pl/niemieckie-ziemniaki-w-polskich-sklepach-sa-gorsze-w-smaku-niz-nasze-ale-sieci-sa-nieublagane-6510417447962241a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość legnica Napisano 16 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2020 15 godzin temu, Gość Ooolo napisał: U Was też nie przyrastają młode przez to zimno? Dokladnie jest tak samo. Krzaki ladne a w spodzie stoi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa ziemniak Napisano 16 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2020 Kiedy Sieradz rusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 16 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2020 2 godziny temu, Gość legnica napisał: Dokladnie jest tak samo. Krzaki ladne a w spodzie stoi. U mnie do tego sucho i mało zawiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 16 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2020 Panie i Panowie, Sieradz już ruszył, przedwczoraj 6 zł/kg płacone na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xxx ziemniaki Napisano 16 Maja 2020 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 2020 7 godzin temu, Krzysztoff napisał: Panie i Panowie, Sieradz już ruszył, przedwczoraj 6 zł/kg płacone na miejscu. Jaka odmiana i kaliber? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi