Gość Gość Napisano 16 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2017 Koledzy wstrzymaj my sprzedaż do poniedziałku a sami będą prosić się o jabłko i dadzą normalna cenę bo na markety muszą dać a cena się nie zmieniła Tak będą Cię prosić, bo tylko Ty jestes na świecie. Jest masa towaru jeszcze, na giłdzie rolnej nie ubywa ogłoszeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2017 Ja nie wiem gdzie ta masa. W mojej okolicy (grojeckie) w zeszłym roku o tej porze to.u każdego było jeszcze po 3-4 komory do sprzedania teraz każdy ma po jednej z tego połowa po gradzie. Ochloncie trochę panowie i panie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość FF Napisano 16 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2017 z kim bym nie gadał każdy trzyma i nie sprzedał nawet kilograma. W maju sie dowiesz gdzie ta masa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oo Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 okaze sie wkrotce czy jablek jest czy ich zabraknie. w okolicach warki handel od 2 tygodni prawie nie istnieje-w tym tygodniu jest tragedia totalna, zobaczymy co nowy tydzien przyniesie, a co do komor to osobisie wydaje mi sie ze jest ich mniej niz rok temu,ale w poprzednim sezonie duzo jablek poszlo na przemysl, wiec ciezko cos przewiedziec, kazdy jest kowalem swojego losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fgh Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 po mojemu jak sie do końca marca nic nie ruszy to już dalej nie zdrożeje. W kwietniu święta to sie zrobi zastój przez jakiś czas, w maju święta na początku, zresztą na maj to nie ma co liczyć wtedy większość otwiera. Ale każdy robi jak uważa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Mam wiadomość z pewnego źródła, w maju/ czerwcu będzie 2 zł za jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ZXC Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 ok dzięki za info to pewne zródło to wróżbita Maciej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Nie! Poważni eksporterzy mówiom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zxc Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 aa to chyba że tak wątpie aby ktoś majac takie info by sie tym dzielił ale ok jak na razie idared 0,90 czerwone 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Ja mam jeszcze cztery komory pełne i czekam na cene w maju. Frajerzy niech sprzedajom. Ja chce pieniondze a nie drobne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heh Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rocznik66 Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Ja mam jeszcze cztery komory pełne i czekam na cene w maju. Frajerzy niech sprzedajom. Ja chce pieniondze a nie drobne . Frajerze pierwszy będziesz otwierał jak będzie cena eksportu w cenie przemyslu z goldena xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ghj Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andrzej Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Sprzedajcie jabłka i po 1 zł. A dla prawdziwych sadownikow takich jak ja będzie prawdziwą kasa a nie drobniaki hahah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rocznik66 Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Sprzedajcie jabłka i po 1 zł. A dla prawdziwych sadownikow takich jak ja będzie prawdziwą kasa a nie drobniaki hahah Prawdziwy sadownik.. ehh. Właśny tym "prawdziwym sadownikom" zawsze jest mało i potem najbardziej płacza . Ale oczywiscie zycze ci tej grubej waluty z całego serca, sam jestem w tej branzy i wiem ile sie trzeba nazasuwac . ale fakty pozostana faktami . z fartem mordo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tvn24 Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Na chwile obecna jest bardzo dużo ogłoszeń na idared czyżby co się ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Ja mam jeszcze cztery komory pełne i czekam na cene w maju. Frajerzy niech sprzedajom. Ja chce pieniondze a nie drobne .Ciekawe jak w zeszlym roku sprzedawales w maju po 0,7 czy 0,3 przyznasz się madralo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Idared Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Embargo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Damian Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 ludzie ceńcie swoją prace a nie sprzedajecie za marne grosze;) stać ich dać więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2017 Tylko te ludzie co czekają na tą grubą walutę mają zazwyczaj grube raty do spłacenia. I to sa Ci grubo gospodarze albo glupi? nieraz jak czytam taki wypowiedzi to niewiem czy śmiać czy płakać. Ale każdy jest kowalem swojego losu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 18 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2017 Jeżeli uważasz ze masz prawo ubliżac komuś i nazywać go głupkiem, to rób to ze słownikiem polskiej mowy w ręku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gu Napisano 18 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2017 Jak ktoś wziął 2-3 razy za jabłko 2 zł nie ma już rat bo cena jabłka była na tyle wysoka ze może były dużo zrobić za gotówkę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zenek Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 I jak dziś te jabcyny?tańsze/droższe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość QWERT Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 tak jak było przeważnie 1 zł czerwone, trzeba handlować, bo cenny lepszej juz nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AQQ Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 nie no co ty nie słyszałeś że bedzie 2,50 za miesiąc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi