Gość Lolo Napisano 23 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2021 5 minut temu, Gość Kalisz napisał: Jaka cena na Łodzi?, bo kalisz 13 zł można kupić Ja słyszałem , że na Rybitwach po 20 ale na 100% nie potwierdzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 23 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2021 W dniu 22.06.2021 o 20:21, Gość Stach napisał: Teraz po deszczach 5zl worek koledzy zaraz zaczniecie dzwonić do handlarzy to lubię Narazie to skamlą o towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 23 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2021 Kalisz to już dawno powinno się zamknąć, parodja giełdy rolnej. Najgorszy rynek w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konstantynopolitanczyk Napisano 23 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2021 3 godziny temu, Gość Lolo napisał: Ja słyszałem , że na Rybitwach po 20 ale na 100% nie potwierdzę . To ja ci powiem że się mylisz.. bo jest niższa cena a teraz po deszczach poleci jeszcze w dół. Tak że sieradzcy i inni przerzutowcy nie szykujcie się że zarobicie na przebitce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Małopolanin Napisano 23 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2021 I mnie nie całe 2 litry spadło na kombajnie brył do h...ja cena z domu 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Daro Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 Kupowałem dziś na rybitwach, ładny ziemniak do hurtu 18 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dobrzec pływa Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 12 godzin temu, Gość Kalisz napisał: Jaka cena na Łodzi?, bo kalisz 13 zł można kupić Chciałbyś za 13 ale to Twoje marzenie dziś totalny brak pyrki kalisz 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 Jak bronisze i łódź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 12 godzin temu, Konstantynopolitanczyk napisał: To ja ci powiem że się mylisz.. bo jest niższa cena a teraz po deszczach poleci jeszcze w dół. Tak że sieradzcy i inni przerzutowcy nie szykujcie się że zarobicie na przebitce A gdzie masz te deszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 Okolice Sieradza 6 litrów doj.... z tej mega burzy. Po południu nie będzie śladu. Teraz napewno będzie wysyp ziemniaków jak to niektórzy przewidują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość suchy rok Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 pyrka zapłaci handlażyki sieja zamęt kto przypilnuje ziemniaczka natrzepie kasy nie dawać się w h*ja robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 Godzinę temu, Sieradzak napisał: Okolice Sieradza 6 litrów doj.... z tej mega burzy. Po południu nie będzie śladu. Teraz napewno będzie wysyp ziemniaków jak to niektórzy przewidują. To i tak u nas świętokrzyskie deszczu nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik esi Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 Na Kaliszu 22zl brane za żółtego każdy co wjedzie to wyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wroclawia Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 4 godziny temu, Sieradzak napisał: Okolice Sieradza 6 litrów doj.... z tej mega burzy. Po południu nie będzie śladu. Teraz napewno będzie wysyp ziemniaków jak to niektórzy przewidują. Ja się martwię żeby sadzeniaki urósł na przyszły rok , a oni tutaj przewidują rekordowe zbioryKupę handlarzy i cwaniaków na tym forum nic wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kami Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 Jak dzisiaj Bronisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 57 minut temu, Gość Okolice Wroclawia napisał: Ja się martwię żeby sadzeniaki urósł na przyszły rok , a oni tutaj przewidują rekordowe zbioryKupę handlarzy i cwaniaków na tym forum nic wiecej Podzielam twoje zdanie co do handlarzy i plonu. Grunt masakra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 O jakich gigantycznych planach mowa grunt 30 cm i kwitnie stonka i choroby -żeby chociaż sadzeniaki urósł. O planach zapomnijcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość legnica Napisano 24 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2021 lamenty ze plonu nie ma. a ceny w doł i w dol i w dól. wrocław dzis 1.4 . nie ma plonu nie ma ceny to o co wam chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 25 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2021 Dzisiaj panowie w biedronce mlody ziemniaczek z Polski 99 gr /kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fhu Napisano 25 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2021 8 godzin temu, Gość legnica napisał: lamenty ze plonu nie ma. a ceny w doł i w dol i w dól. wrocław dzis 1.4 . nie ma plonu nie ma ceny to o co wam chodzi Bo ceny nie bedzie. 50 groszy max jesienią , w zeszłym roku tez rzekomo byla susza a 20 groszy zaraz ktoś powie ze nasadzonw bylo a teraz nie jest ? Późne ziemniaki typu Soraya Quean Anna belana bellarosa sa piękne nawiazane. Chyba ze ktoś sądzi 5 rok denara to co by sie nie dalo plonu nie będzie. Jak się dba tak sie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 25 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2021 Kartofelki po 99 groszy w biedronce kartoflarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ekspert Napisano 25 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2021 29 minut temu, Gość OpolskiDżonun napisał: Kartofelki po 99 groszy w biedronce kartoflarze bo ktoś na sieradzu dał sie wydymać biedronkowym ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gus Napisano 25 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2021 Jakoś jak dwa dni temu były po 3.99 to nie pisaliście. Promocja w biedrze może być nawet po kosztach zakupu od producenta przecież i tak zarobią na czymś innym. Promocja potrwa z tydzień a Wy już tu piszecie aby siać panikę jak to cena leci w dół. Jak jest niska w biedrze to niby wyznacznik cen a jak mega wysoka np 3.99 to nie jest już wyznacznik. Ekonomiści z Bożej łaski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wroclawia Napisano 25 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2021 10 godzin temu, Gość legnica napisał: lamenty ze plonu nie ma. a ceny w doł i w dol i w dól. wrocław dzis 1.4 . nie ma plonu nie ma ceny to o co wam chodzi Zła cena ? Co byś chcial Bolku końcem czerwca żeby było 3zl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Okolice Wroclawia Napisano 25 Czerwca 2021 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2021 Godzinę temu, Gość OpolskiDżonun napisał: Kartofelki po 99 groszy w biedronce kartoflarze Bo jakiś SieradzkiDzon zrobił promocje biedronce, napisz tutaj na forum może się odezwie do Ciebie i kupisz po 50gr ten odpad.Nie lamentuj tyle bo żyłka ci pęknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi