Gość Esk Napisano 15 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2021 Godzinę temu, Gość Stanley Scania napisał: Dzięki takim co oddają darmo ja mam na nowe auto i złoty łańcuch. Pozdrawiam niewolników. Bronisze catania 15zł To już ładuje busa i na bronki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 15 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2021 8 godzin temu, Gość Stanley Scania napisał: Dzięki takim co oddają darmo ja mam na nowe auto i złoty łańcuch. Pozdrawiam niewolników. Bronisze catania 15zł 5 letnia skoda to nie nowe auto, a łańcuch swieci się jak tombak. Biznesmen w necie, a co w świecie...? cena realnie 12-10 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esk Napisano 15 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2021 Prosto z Bronisz 10 zł, żólte białe bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. A miało być 15zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esk Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Przez noc sprzedałem 3 worki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 14 minut temu, Gość Esk napisał: Przez noc sprzedałem 3 worki. Musisz cenę dźwignąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łuki Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 41 minut temu, Gość Esk napisał: Przez noc sprzedałem 3 worki. Trzeba było iść spać a nie dziadować całą noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 W Łodzi jest to samo. Kompletnie brak kupca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esk Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 2 godziny temu, Gość Łuki napisał: Trzeba było iść spać a nie dziadować całą noc Czy sprzedawanie własnego towaru to dziadowanie ? Przecież nikogo nie błagałem żeby ode mnie kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 100lec Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 5 godzin temu, Gość Esk napisał: Przez noc sprzedałem 3 worki. Zarobiłeś chociaż na placowe? Giełdy służą do robienia pieniędzy ale tylko wąskiej grupie ludzi, właścicielom ewentualnie jakiemuś zarządowi jeżeli ten twór należy do miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esk Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Dopiero rano drgnęło 90 worków sprzedane ,2 godziny już w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Poczekajmy 2 tyg zobaczymy kto bedzie dziadowal ziemniak w tym roku to jedna porazka ciapa w ziemi i z ziemi pozna jesien pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Tylko 90 kladziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ktos Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Na broniszach jak za czerwony ziemniak i zejscie jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esk Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Tylko 90 , na mojego boxera to już fest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 47 minut temu, Gość Rolnik napisał: Poczekajmy 2 tyg zobaczymy kto bedzie dziadowal ziemniak w tym roku to jedna porazka ciapa w ziemi i z ziemi pozna jesien pokaze Oczywiście u nas na Wschodzie to też marnie, z nawadnianych plantacji kopiemy 20-25 ton. Kolega skrobiowke kopie bez nawadniania to 15 ton. Zaraza 6 razy robiona. A gdzie woda nie doszła to zdechly A pozniejsze to się odbiły po deszczach i kwitna. Trzeba desykowac. W okolicy nie ma u nas towaru bo wszystko w lipcu susza zabrała. A to co w Sierpniu nalalo to wygnilo na dolach i to dużo. Ukrainiec dzwonił są zainteresowani kupnem bo u nich też słabe plony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dziad Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Prawdziwe dziady to w Proszowicach są towar pognite zbolały ale cena promocyjna 5 zł za 15 kg tam to juz dawno przestali liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Kraków Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Panowie czy wszyscy pod Krakowem maja taki problem z gniciem bo juz nie wiem gdzie kupować żeby to na drugi dzień nie trzeba było przebierać przed sprzedażą co z tego ze cena niska jak jakości nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Esk Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Zapraszamy do mnie, przesortowane uczciwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agsjd Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Godzinę temu, Gość Kupiec Kraków napisał: Panowie czy wszyscy pod Krakowem maja taki problem z gniciem bo juz nie wiem gdzie kupować żeby to na drugi dzień nie trzeba było przebierać przed sprzedażą co z tego ze cena niska jak jakości nie ma. Nie tylko Krk. Łatwiej zapytać gdzie nie gnije. A prawda taka że gnić to dopiero będzie jak napełnią tym przechowalnie... A po przecenach jesiennych cena mocno w górę. Aktualnie BB 0,6. Gala itp 0,7. Gala myta w BB 0,88. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość OpolskiDżonun Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 44 minuty temu, Gość Esk napisał: Zapraszamy do mnie, przesortowane uczciwie. Jak ty boxerem na giełdę jeździsz to ile możesz zaoferować kartofla dziennie 100 worków?Daj spokoj naszykuj tyrrra będziemy rozmawiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyrkosz Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Jeśli wolno spytać gdzie takie ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Góral Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 Ja tam lubie chłopków od Proszowicac kto by był tak glupi żeby sprzedawać po 5 zł haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 i gdzie tu logika w działaniu tych co sprzedają we worku po 6 zeta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 16 Września 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2021 witam wszyscy kupujacy macie jeden problem nie potraficie uszanowac chociaz jedengo stalego dostawce tylko dla was sie liczy kasa dla was a druga strona nie wazna. Umnie zadne nie gnija leza idealnie czekam na powaznego kupca . ps ceny wyjsciowe sadzonki jak 2 lata temu juz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi