Gość Wgr Napisano 29 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2021 2 godziny temu, Gość Michał napisał: Jaktam z cena Idareda za wage i na sortowanie w Grojcu? Sortownia 1zl 7-9cm Waga 0.85-0,95. Zależy kto komu... I jaki towar.. ogólnej słabe zejście. Towar deficytowy to na te chwilę golden gala i ładny Prince na zachód. Reszty w bród. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Princ Napisano 31 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2021 Witam jaka cena Princa na sortowanie i za wagę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Belg Napisano 31 Stycznia 2021 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2021 33 minuty temu, Gość Princ napisał: Witam jaka cena Princa na sortowanie i za wagę? Sortownie 1.4-1.5 kal 7-9 w większości. Waga zachód towar lufa 1.5-1.7 u pośrednika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 2 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2021 Dziś parę telefonów z ofertą sortowania :gala 2 zł 7+ i golden 1,8 zł 7+ Grzecznie podziękowałem bo po tyle sprzedaje za wage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gggg Napisano 3 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2021 Jak cena Idareda od 6.5 na sortowanie,? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sad1 Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2021 W dniu 3.02.2021 o 21:37, Gość Gggg napisał: Jak cena Idareda od 6.5 na sortowanie,? cena od 1zł do 1,2 zł oczywiście z KA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 5 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2021 a za wage po ile mozna wziasc za ładny Idared z chlodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Specjalista Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2021 16 godzin temu, Gość Michał napisał: a za wage po ile mozna wziasc za ładny Idared z chlodni? Za ładnego to można wziąść nawet 2zl 2.40 za dwa kilogramy. Teraz dotarło lepiej niż kolega wyżej napisał;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lop Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2021 Ceny na dziś. Idared 1,00 Ligol 1.30 Jonagold 1.30 Szampion 1.30 Prince 1.50 Gala Must 1.50 7cm Gala Royal 1.80 7cm Golden 1.3 63-68 Golden 1.6 68+ Gloster 0.80gr Ceny na sortowanie. Kasa pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michal Napisano 6 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2021 8 godzin temu, Gość Specjalista napisał: Za ładnego to można wziąść nawet 2zl 2.40 za dwa kilogramy. Teraz dotarło lepiej niż kolega wyżej napisał;) Do ciebie nie dotarlo, ze pytam o cene za wage a nie na sortownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 8 godzin temu, Gość Michal napisał: Do ciebie nie dotarlo, ze pytam o cene za wage a nie na sortownie Zazwyczaj cena za wagę jest niższa niż na sortowni. Jeśli sortownia daje 1 zł to za wagę pewnie 90-95gr.. I nie mów tylko ze za jonagoldy płacą więcej za wagę niż sortownie bo to inny rynek zbytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Princ Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, Gość Piotr napisał: Zazwyczaj cena za wagę jest niższa niż na sortowni. Jeśli sortownia daje 1 zł to za wagę pewnie 90-95gr.. I nie mów tylko ze za jonagoldy płacą więcej za wagę niż sortownie bo to inny rynek zbytu Za ładnego jonagoreta i princa za wagę na zachód to się prosza po 1.50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 31 minut temu, Gość Princ napisał: Za ładnego jonagoreta i princa za wagę na zachód to się prosza po 1.50 Tylko...ma być po 5 za wagę;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Princ Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, Prorok napisał: Tylko...ma być po 5 za wagę;) Dlatego czekamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 2 godziny temu, Gość Princ napisał: Dlatego czekamy:) Ja sprzedaje kolejna komorę i nie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miki Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 Godzinę temu, Prorok napisał: Ja sprzedaje kolejna komorę i nie czekam Jakie odmiany sprzedajesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 2 godziny temu, Gość Miki napisał: Jakie odmiany sprzedajesz Golden gala glownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 21 minut temu, Prorok napisał: Golden gala glownie Jest 2zl za goldena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 36 minut temu, Gość Tom napisał: Jest 2zl za goldena? Podobno jest w firmie na b....ale do sortu Wolę 1,75 za wagę niż 2 do sortu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 15 minut temu, Prorok napisał: Podobno jest w firmie na b....ale do sortu Wolę 1,75 za wagę niż 2 do sortu. Jeśli myślę o tej samej firmie to rzeczywiście lepsze 1.75 za wagę... Gala przekroczyła 2 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 5 minut temu, Gość Tom napisał: Jeśli myślę o tej samej firmie to rzeczywiście lepsze 1.75 za wagę... Gala przekroczyła 2 zł? Też tam...podobno nawet 2,2-2,3 za 7+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 2 minuty temu, Prorok napisał: Też tam...podobno nawet 2,2-2,3 za 7+ Z tego co słyszałem od innych to najmocniej sortują. Kolega dał Goldena na próbę towar wg mnie na 5 minus, a tam wyszło 200kg perły a reszta suchy przemysł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 38 minut temu, Gość Tom napisał: Z tego co słyszałem od innych to najmocniej sortują. Kolega dał Goldena na próbę towar wg mnie na 5 minus, a tam wyszło 200kg perły a reszta suchy przemysł.. Jaka cena takie wymagania. Dlatego wolę taniej za wagę ,ale można próbować im sprzedać. Mój kolega kiedyś usłyszał od handlowca z tej firmy:"super jablko.widze tu tylko 30% przemysłu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 8 minut temu, Prorok napisał: Jaka cena takie wymagania. Dlatego wolę taniej za wagę ,ale można próbować im sprzedać. Mój kolega kiedyś usłyszał od handlowca z tej firmy:"super jablko.widze tu tylko 30% przemysłu" Ja dwa sezony temu dzwoniłem na ogłoszenie tej firmy. Handlowiec powiedział na początku rozmowy, że spośród klientów ma tylko 3 osoby które potrafią zrobić goldena pod ich wymagania. Następnie porozmawialiśmy chwilę odbiegając od tematu i tak skończyła się moja przygoda z tą firmą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 7 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2021 35 minut temu, Gość Tom napisał: Ja dwa sezony temu dzwoniłem na ogłoszenie tej firmy. Handlowiec powiedział na początku rozmowy, że spośród klientów ma tylko 3 osoby które potrafią zrobić goldena pod ich wymagania. Następnie porozmawialiśmy chwilę odbiegając od tematu i tak skończyła się moja przygoda z tą firmą. Ale kupują,działają są wypłacalni więc chętni mogą próbować. Mają wymagających odbiorców i gospodarskie sortowanie oznacza reklamacje i zwroty. Dlatego płacą więcej ale mają większe wymagania. Każdy na rynku znajdzie coś dla siebie.w żaden sposób ich nie krytykuje tylko mówię jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi