Gość Tobiasz Napisano 11 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2021 3 godziny temu, Gość Gargamel napisał: A kto Cię będzie potem szukał,bieżesz to płać a nie ... Taką propozycję dostałem od pewnej grupy z mazowieckiego z którą współpracuje 3 sezon. Są to ceny netto po przesortowaniu. Kasa do tej pory się zgadzała.. mają sporo zamówień na Hiszpanie i Portugalię ale towar pozostawia wiele do życzenia, jest sporo gradu i śrutu. A jak ktoś ma baltone to jedzie na zachód za wagę - słowa handlowca. Jak komuś nie pasuje to może sprzedawać po 1.20 i paść kupców a jak widać takich ogłoszeń nie brakuję na tym portalu... Twój towar, Twój wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2021 Do heh. Jak porzadza nami pisiorki jeszcze z jedna kadencję to może i być te 50 zł za kg bo juz i tak mamy gigantyczną inflację więc nigdy nie mów nigdy Co do cen. Za Goldena niektórzy proponują za gotówkę nawet 1.9 za ładny towar, także tylko idared gloster i szampion zostały już w tyle cenowym. A że jest są to przeważające odmiany w kraju to średnia nie idzie zbytnio w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pytek Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2021 Ceny są wystarczające.Nie ma co narzekać oby się utrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 12 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2021 Jakie są? Może dla ciebie. Jest okazja dobrze zarobić w tym roku i kto będzie chciał to zarobi. Ale taki jest Polak. Byle dac taniej, aby wejść na czyjeś miejsce, aby ktoś nie wszedł na nasze. Znam takich ludzi i sadownikow i handlarzy. Ja powiem tak jak pisałem wcześniej. Jestem prawie po handlu bo każdy ma inną sytuację. Cena idzie w górę, handel w kraju się rozkręca bo luzuja obostrzenia, widac to tez po tym jak schodzi jablko, (niektórzy uważają bronki za wyznacznik xD). Pogoda do handlu za granicę też fajna, a jabłka coraz mniej (ladnego). Dziś dzwonili z kilku grup oferując za Prince 1.5 do sortu. 7-9. Miałem też telefon o wagę i na zachód można wziąć nawet 1.8. Za taki sam kaliber. Jest różnica? Każdy sprzedaje jak chce i gdzie chce. Zawsze będą ludzie ktorzy oddają się za darmo i psują rynek. Zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2021 Ile daja za wage w skrzyni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenek Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2021 za wagę w szkrzyni już można 1,8zł już dostać i kasa na kole nie na poczekaj.Masz kasę to handlujesz.Nie masz kasy to na etat albo do banku po kredyt i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2021 55 minut temu, Gość Adam napisał: Ile daja za wage w skrzyni? Jak towar prima to drożej jak na sortownie a jak kiepski to trochę drożej od suchego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2021 ...za idareda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tonek Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2021 Podana komora 5 aut Prince'a. 7-9cm 1.75zl kasa na kole i 110zl za skrzynie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ola Napisano 13 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2021 38 minut temu, Gość Adam napisał: ...za idareda. Idared raczej nikt nie chce za wagę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 15 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2021 Janagoldy na Export 2 klasa 85gr.. a na obieranie 80gr.. Bizrsmeny którzy szykują w karton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 15 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2021 41 minut temu, Gość Adam napisał: Janagoldy na Export 2 klasa 85gr.. a na obieranie 80gr.. Bizrsmeny którzy szykują w karton Sadownictwo to pasja i miłość nie biznes;) Pasjonaci lubią pracować za darmo...5 gr też pieniądze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kami 1705 Napisano 15 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2021 W dniu 13.02.2021 o 12:44, Gość Ola napisał: Idared raczej nikt nie chce za wagę.. czy jakieś spekulacje co do podwyżki cen za ładny deser ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tred Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 Podane 3 auta prince 1,8zł za wagę w szkrzyni .Kasa na kole.Na poniedziałek dwa auta 1,9zł za wagę Ładny towar płacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 40 minut temu, Gość Tred napisał: Podane 3 auta prince 1,8zł za wagę w szkrzyni .Kasa na kole.Na poniedziałek dwa auta 1,9zł za wagę Ładny towar płacji W kalibrze 7-9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 52 minuty temu, Gość Tred napisał: Podane 3 auta prince 1,8zł za wagę w szkrzyni .Kasa na kole.Na poniedziałek dwa auta 1,9zł za wagę Ładny towar płacji Tanio sprzedaleś.Już spokojnie po 2 zł za wagę na zachód biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Felek Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 1 zł to na obieranie jonagoldy mutsu płacą Niżej 2 zł za wagę Prince nie sprzedajcie. Poczytajcie neta ile Włosi mają mniej jabłek Względem ubiegłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 W necie to płacą tak jak i szacują jabłka w chłodniach. Rzeczywistość to zweryfikuje Podnoszą ci co nic nie kupują a ci co kupują nic nie podnoszą bo mają jabłka. Jak zwykle dużo bajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Spid Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 4 godziny temu, Gość Tred napisał: Podane 3 auta prince 1,8zł za wagę w szkrzyni .Kasa na kole.Na poniedziałek dwa auta 1,9zł za wagę Ładny towar płacji Potwierdzam tez podałem za 1.8:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość brayan 45 Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 Patrząc na ceny jakie, oferują spółki to coś mi się nie chce wierzyć w te 1,9zł na zachód. białoruś tez więcej nie daje. więc...? jak ktoś potrzebuje to ja chętnie sprzedam za taką cenę 230 ton z Ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) Nie sprzedawać jabłka niżej niż 3 zł za wagę!!!!!!! Dziś miałem propozycje po 2,2 za wagę za Princa.Grzecznie podziękowałem. 3 zł i kasa na kole!!!!Niema innej opcji! Edytowane 17 Lutego 2021 przez IGRiT Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prorok Napisano 16 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2021 16 godzin temu, Gość Sad napisał: Nie sprzedawać jabłka niżej niż 3 zł za wagę!!!!!!! Dziś miałem propozycje po 2,2 za wagę za Princa.Grzecznie podziękowałem.! 3 zł i kasa na kole!!!!Niema innej opcji! Ja miałem ofertę 4 PLN.ale tak go zbluzgalem,że stoi do teraz czerwony na podwórku.... Ale jak się obudziłem to zauważyłem,że telefonu do kupca nie zanotowałem... Może jutro też mi się przyśni i cena będzie lepsza?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realne ceny Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2021 Na firmach które płacą i nie ściemniają ceny zbytnio nie zmieniły się od zeszłego roku. 1.4-1.5 za princa to żadna rewelacja. A po sortowaniu 1,2 PLN to bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 17 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2021 A jak ceny idareta z chlodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Lutego 2021 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2021 Ktoś mi powie jak alwa cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi