Gość Pyrus Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja Godzinę temu, Gość Rolnik napisał: A ile Wy byście chcieli żeby te pyrki kosztowały 10 zł? Kto to ma kupować przy takiej cenie ja dalej wolę starego ziemniaka i 90 procent konsumentów pewnie też. Zresztą ten całkiem młody ziemniak to żaden rarytas, sama woda i nawóz smaku wogole brak. Pozdrawiam Że ty wolisz to nieistotne. Uwaga trudne słowa Koszty... wydajność.. cena.. amortyzacja sprzętu Musi zostać minimalna godzinowa stawka za to co się poświęca na produkcję tego towaru. Nikt deszczowni włókniny sadzarki czy nawet sadzeniaka nie dał za darmo. . Akurat bezdomni dawali Mercedesy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grz Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja 8 godzin temu, Gość Marian napisał: Jest za***ista susza a chłopaki gacie w dół spuścili rano na łodzi 3 zł już ręce opadają Serio ???? Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 14 Maja Zgłoszenie Share Napisano 14 Maja Czy ktoś kogoś zmusza do tego interesu ? Cena kształtuje się pod wpływem popytu i podaży to proste będzie dużo ziemniaka nie będzie ceny nie będzie ziemniaka będzie cena, nikogo to nie interesuje że Ty masz koszty, to nie Ty dyktujesz ceny tylko rynek mi się już nie chce czytać co placzki tU piszą że ktoś gacie ściąga chcesz to sprzedawaj po 5 zl za kilo tak zeby ci sie koszta zwrocily i nie wylewaj tu zali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja Przecież pisałem już dawno że interes na wczesnym skończył się dawno temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ehe Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja Z ciekawości ile Rumun na Krakowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bożena Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja Jaka cena starego na Rybitwach/ Wolbrom? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja sieradzak ja to wiem i ty to wiesz ale są tu forumowe płaczki które na tak prostej uprawie jakim jest ziemniak chcieliby zostać rockeffelerami. Do rzeczy, ile płacą pakowalnie za ziemniaka luzem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masło Napisano 15 Maja Zgłoszenie Share Napisano 15 Maja 6 godzin temu, Gość Rolnik napisał: sieradzak ja to wiem i ty to wiesz ale są tu forumowe płaczki które na tak prostej uprawie jakim jest ziemniak chcieliby zostać rockeffelerami. Do rzeczy, ile płacą pakowalnie za ziemniaka luzem ? Ładna Gala z chłodni płaci teraz 2-2,60 zł/kg Ja swoje resztki sprzedałem w zeszłym tygodniu, ale to akurat Soraya po 30 zł za worek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miro Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja Ale sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja Cześć, ma ktoś posadzonego ziemniaka z HZ Zamarte, odmiana "Lord"? Tak z ciekawości pytam, u mnie do kwitnienia się zabiera i w sumie to chciałem zapytać jak u innych to wygląda? Z góry dzięki za info. No tak, jest sucho - bez podlewania w Wlkp byłoby ciężko w rolnictwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jasiek Proszowice Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja W Krakowie trzeba na Rybitwach kontrole zrobić ile tam Rumunskiego ziemniaka bez oznaczeń się sprzedaje to glowa mała gdzie ten Kołodziejczak nie robi z gościami porzatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja wczoraj polski ziemniak na rybitwach 4 zł. Rumuński 3.5 - 3.7 w detalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dftrp Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja 1 godzinę temu, Gość Jasiek Proszowice napisał: W Krakowie trzeba na Rybitwach kontrole zrobić ile tam Rumunskiego ziemniaka bez oznaczeń się sprzedaje to glowa mała gdzie ten Kołodziejczak nie robi z gościami porzatku. Kontrolę to trzeba na Rumuni zrobić ile tam polskiego parcha i kulfona wyrodzonego wyjeżdża to Pańska głowa nie mieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 16 Maja Zgłoszenie Share Napisano 16 Maja Jak tam cena na Łodzi ? Biznesmeni z Sieradza juz 2 zł zrobili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 5 godzin temu, Okolice Wrocka napisał: Jak tam cena na Łodzi ? Biznesmeni z Sieradza juz 2 zł zrobili? Jeszcze nie ale zrobimy co się da aby spełnić twoje marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 16 godzin temu, A_2 napisał: Cześć, ma ktoś posadzonego ziemniaka z HZ Zamarte, odmiana "Lord"? Tak z ciekawości pytam, u mnie do kwitnienia się zabiera i w sumie to chciałem zapytać jak u innych to wygląda? Z góry dzięki za info. No tak, jest sucho - bez podlewania w Wlkp byłoby ciężko w rolnictwie. Ja ma Lorda z Zamarte. Przyszedł "czarny" i parszywy, ale rośnie pięknie. Sadzony na koniec kwietnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 1 hour ago, bar said: Ja ma Lorda z Zamarte. Przyszedł "czarny" i parszywy, ale rośnie pięknie. Sadzony na koniec kwietnia. Ale rośnie pieknie pod krzakiem czy krzakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Essse Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 3 godziny temu, Sieradzak napisał: Jeszcze nie ale zrobimy co się da aby spełnić twoje marzenie. To po ile na łodzi odaja jak byłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 8 minut temu, Gość Essse napisał: To po ile na łodzi odaja jak byłeś ? Nie byłem teraz.W poniedziałek 60zl za 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja Świętokrzyskie zarazy na włókninach szaleją a jak u was z zarazą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 41 minut temu, Gość Pan napisał: Świętokrzyskie zarazy na włókninach szaleją a jak u was z zarazą Na razie nie nie widać.Sucho jest i wieje więc nie ma warunków na zaraze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 8 godzin temu, Sieradzak napisał: Jeszcze nie ale zrobimy co się da aby spełnić twoje marzenie. Cieszę się bardzo Ruszy wtedy agrosad i będziecie ten swój przemysł pchali do nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 8 godzin temu, Okolice Wrocka napisał: Cieszę się bardzo Ruszy wtedy agrosad i będziecie ten swój przemysł pchali do nich W życiu nie handlowałem z Agrosadem.Poza tym oni mają od cholery swoich dostawców towaru.Jeszcze 3 tygodnie temu udowadniales mi że na Sieradzu ziemniaki zmarzły i nie będzie co kopać a teraz się martwisz że Sieradz cenę zrujnuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 3 godziny temu, Sieradzak napisał: W życiu nie handlowałem z Agrosadem.Poza tym oni mają od cholery swojego towaru.Jeszcze 3 tygodnie temu udowadniales mi że na Sieradzu ziemniaki zmarzły i nie będzie co kopać a teraz się martwisz że Sieradz cenę zrujnuje? Ja nic nie muszę udowadniać bo na Sieradzu jeszcze są normalni ludzie co powiedzą prawde najmistrzu Gacie w domu ściągasz skoro w Łodzi byłeś w poniedziałek ? Szelki sobie załóż żeby nisko nie opadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waculo Napisano 17 Maja Zgłoszenie Share Napisano 17 Maja 4 godziny temu, Sieradzak napisał: W życiu nie handlowałem z Agrosadem.Poza tym oni mają od cholery swojego towaru.Jeszcze 3 tygodnie temu udowadniales mi że na Sieradzu ziemniaki zmarzły i nie będzie co kopać a teraz się martwisz że Sieradz cenę zrujnuje? Jak co roku…niestety u was to norma. A szkoda, bo każdy by zarobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi