Gość Pan Napisano 8 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2023 2 godziny temu, Gość Gosc. napisał: Ty masz trudności ze sprzedażą, ja mam trudności a innym jak piszą towar na siłę wydzierają. Dosyć już tej obłudy, komu potrzebne są na święta B. N. wasze ziemniaki? Przystopujcie chłopskie filozofy. Kolego do świąt jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggh Napisano 8 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2023 6 godzin temu, Gość Gosc. napisał: Ty masz trudności ze sprzedażą, ja mam trudności a innym jak piszą towar na siłę wydzierają. Dosyć już tej obłudy, komu potrzebne są na święta B. N. wasze ziemniaki? Przystopujcie chłopskie filozofy. Nikt tirem nie przyjedzie do ciebie po 100 worków ziemniaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 8 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudnia 2023 4 godziny temu, Gość Ggh napisał: Nikt tirem nie przyjedzie do ciebie po 100 worków ziemniaków A skąd ty filozofie wiesz ile ja mam ziemniaków? Zjedz coś konkretnego bo sr... i sr... głupoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fil Napisano 9 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Grudnia 2023 13 godzin temu, Gość Gosc. napisał: A skąd ty filozofie wiesz ile ja mam ziemniaków? Zjedz coś konkretnego bo sr... i sr... głupoty. Może nie wiem ile masz ziemniaków ale wiem napewno że jesteś bu…kiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik .p Napisano 10 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudnia 2023 Ktoś pytał ile Rumuni płacą 1.15 max worek 10 5+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
masło Napisano 11 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Grudnia 2023 Najtańszym rejonem od jakiegoś czasu jest małopolska i świętokrzyskie. Tam teraz 1 zł/kg to super cena, gdzie w pozostałych regionach Polski ziemniak w luzie idzie po 1,1-1,3 zł/kg. Ziemniaki drożeją praktycznie wszędzie, w wielu krajach nie zostały zebrane, myślę że cena dopiero może iść do góry. Tylko jak ktoś chce czekać na cenę i wtedy dopiero zamawiać sadzeniaki to życzę powodzenia, bo już teraz nie da się zamówić większości odmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Radek Napisano 12 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2023 Witam zaczyna się cug towar idzie jak ciepłe bułki 1,30 big bag export Słowacja 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 Rzeczywiście cug.1,40 w sierpniu było za towar po kombajnie +40.A teraz po przechowaniu i przesortowaniu 1,30.No lux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mat Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 Witam a u nas 1 zł płacą za ładnego ziemniaka pakowanego po 15 kg i nic więcej a miało być tak drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tedy Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 Nic nie drozeje wrecz tanieje z 20 -24 zl na 18-20. Nikt nie chce ziemniaka a napewno nie na Swieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldi Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 17 minutes ago, Guest Tedy said: Nic nie drozeje wrecz tanieje z 20 -24 zl na 18-20. Nikt nie chce ziemniaka a napewno nie na Swieta NIkt nie chce ziemniaka? Co za bzdura To, że ty handalrzyku wolisz jeść ryż na święta to Twoja sprawa ale nie pisz że nikt bo u nas w rodzinie zejdzie go sporo szczególnie do śledzia w śmietanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 30 minut temu, Gość Waldi napisał: NIkt nie chce ziemniaka? Co za bzdura To, że ty handalrzyku wolisz jeść ryż na święta to Twoja sprawa ale nie pisz że nikt bo u nas w rodzinie zejdzie go sporo szczególnie do śledzia w śmietanie A ty kolego jesteś nastawiony w święta jeść ziemniaki? Ja tak jak większość nie, a śledź w śmietanie wejdzie do brzucha bez ziemniaków. Nie wiem czy to handlarz ale napisał prawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tedy Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 Godzinę temu, Gość Waldi napisał: NIkt nie chce ziemniaka? Co za bzdura To, że ty handalrzyku wolisz jeść ryż na święta to Twoja sprawa ale nie pisz że nikt bo u nas w rodzinie zejdzie go sporo szczególnie do śledzia w śmietanie Nie jestem zadnym handlarzykiem sadze ziemniaka od 20 lat. I co roku ograniczam areal. Sprzedaje go glownie w detalu na targowiskach i widze co sie dzieje. Sprzedaz 100 kilo czasami graniczy z cudem to samo z innymi warzywami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 to słabo ci idzie ten handel znam delikwenta co sprzedaje 3 tony tygodniowo na ryneczku. w detalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tedy Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 Jeszcze 10 lat temu sprzedawalem po 600 kilo na targ i czesto 10 godzina nie bylo towaru rekordy dochodzily do 900kg . Targi zyly bylo duzo starszych ludzi robili zapasy na dzis wszyscy siedza w marketach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HandelZagranica Napisano 13 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudnia 2023 Powiem tak Sprzedaję i pośredniczę w sprzedaży dużymi ilościami ziemniaka ale wiem jedno że coraz mniej ludzi je ziemniaka i to obserwacja z przeciągu 5-6 lat ,także jak inni pisali jest jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 14 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2023 Ziemniaki na mycie 1.35-1.45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mat Napisano 14 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudnia 2023 A u nas za ładnego pakowanego po 15kg nikt nie chce dać powyżej 1 zł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 15 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2023 Pakowalnie podnoszą ceny ciekawe jak sytuacja będzie się dalej rozwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 15 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2023 Ile podnieśli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mag Napisano 15 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2023 (edytowane) Okoliczny targ 20zł za15 kg w detalu śmieszne *** handlarze tak sprzedają i jak ma być cena Edytowane 15 Grudnia 2023 przez Sebastian Pawłowski Usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Opi Napisano 15 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudnia 2023 (edytowane) 2 godziny temu, Gość Mag napisał: Okoliczny targ 20zł za15 kg w detalu śmieszne *** handlarze tak sprzedają i jak ma być cena Widocznie *** rolnicy sprzedają im w takiej cenie że swoje na tym mają Edytowane 15 Grudnia 2023 przez Sebastian Pawłowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2023 Jaka cena za worek na gieldzie w Krakowie za ziemniaka typu soraja colombo i jak z zejściem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maciek Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2023 Cześć, nie wiem jak dziś ale w zeszłym tygodniu zejście było a cena 14-17 zależy jaki towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcinn Napisano 18 Grudnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudnia 2023 3 godziny temu, Gość Maciek napisał: Cześć, nie wiem jak dziś ale w zeszłym tygodniu zejście było a cena 14-17 zależy jaki towar Szału niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi