Gość Młody Napisano 24 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 2 godziny temu, Gość Krakus napisał: W Proszowicach ziemniak 15 zł towaru zostało i pojechał do domu. Wtorek po 22 był i aż taki zjazd cenowy, 15 może za jakiego bardzo miękkiego lorda dobre jest to co bierzesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marek Napisano 24 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 3 godziny temu, Gość Krakus napisał: W Proszowicach ziemniak 15 zł towaru zostało i pojechał do domu. Zobaczymy co będzie we wrześniu tego roku 20groszy może jak w tak dobrym sezonie cene spuszczają jak nie ma ziemniaka ręce opadają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek esi Napisano 24 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 15 godzin temu, Sieradzak napisał: Date widać.Sama folia.Grunt miejscami zmarzł miejscami wogule bądź bardzo lekko. Co to za odmianę masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 24 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwietnia 1 godzinę temu, Gość Jacek esi napisał: Co to za odmianę masz Werbena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 25 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia I jak stary ziemniak? Poszedł trochę do góry? Jak tam teraz podajecie ładny towar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kra Napisano 25 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia Godzinę temu, Gość Łukasz napisał: I jak stary ziemniak? Poszedł trochę do góry? Jak tam teraz podajecie ładny towar? Małopolska big bag realnie 1,5-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 25 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia W dniu 24.04.2024 o 12:08, Sieradzak napisał: Werbena Opowiedz coś o niej jest smaczniejsza od Riviera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elzbieta Napisano 25 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia 29 minut temu, Gość Pan napisał: Opowiedz coś o niej jest smaczniejsza od Riviera? To chyba będzie bardziej porównywalna z denarem albo lordem bo jest produkcji Zamarte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 25 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwietnia Godzinę temu, Gość Pan napisał: Opowiedz coś o niej jest smaczniejsza od Riviera? A co to za znacznie.Ma rosnąć i rośnie.Pan z AF? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 8 godzin temu, Sieradzak napisał: A co to za znacznie.Ma rosnąć i rośnie.Pan z AF? Może dlatego że ja sprzedając ziemniaka sprzedaje drożej niż wszyscy ale musi być ładny i smaczny a nie jak te riviery wasze że się ich jeść nie da takim jesteś specem ziemniaczanym dumnie się wypowiadasz a na normalne pytanie nie umiesz odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia Godzinę temu, Gość Pan napisał: Może dlatego że ja sprzedając ziemniaka sprzedaje drożej niż wszyscy ale musi być ładny i smaczny a nie jak te riviery wasze że się ich jeść nie da takim jesteś specem ziemniaczanym dumnie się wypowiadasz a na normalne pytanie nie umiesz odpowiedzieć Klijent kupuje oczami.Nie jestem specem są znacznie lepsi spece niż Ja.Nie uprawiam ziemniaków żeby je jeść.Ty też nie odpowiedziałeś ale już chyba znam odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krk2 Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia Rumun tak zmarzł że już Kraków Sandomierz się zapełnia . Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbych Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia Po ile jest rumun i po ile polski młody w hucie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Okolice Wrocka Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 12 godzin temu, Sieradzak napisał: A co to za znacznie.Ma rosnąć i rośnie.Pan z AF? Chyba ten sam co z AF patrząc po jego wypowiedziach .Fachowiec co nie miara ,on gdzieś tam od.was jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kupiec Kraków Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia Przecież ten ziemniak z Rumuni to totalny gnój pełno ziemi poprzecinanych ziemniaków i w dodatku bardzo szybko gnije kto to kupuje ja nie wiem.Zarabiają tylko importerzy.Tam ładują co z pola to do wora totalny paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 1 godzinę temu, Okolice Wrocka napisał: Chyba ten sam co z AF patrząc po jego wypowiedziach .Fachowiec co nie miara ,on gdzieś tam od.was jest Gość o tym samym niku z AF to siedleczczak.Reszta tak jak mówisz Najmądrzejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HandelZagranica Napisano 26 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwietnia 10 godzin temu, Gość Kupiec Kraków napisał: Przecież ten ziemniak z Rumuni to totalny gnój pełno ziemi poprzecinanych ziemniaków i w dodatku bardzo szybko gnije kto to kupuje ja nie wiem.Zarabiają tylko importerzy.Tam ładują co z pola to do wora totalny paść. To dziwne bo mi dzisiaj dojechało auto i osobiście jadłem na obiad i smakowały wyborowo,a biorę od chłopa już 6 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia W dniu 26.04.2024 o 08:32, Sieradzak napisał: Klijent kupuje oczami.Nie jestem specem są znacznie lepsi spece niż Ja.Nie uprawiam ziemniaków żeby je jeść.Ty też nie odpowiedziałeś ale już chyba znam odpowiedź. No tak właśnie uprawiasz a później wszyscy gadają że młody ziemniak z Sieradza wytrzymuje 24 godziny i brązowieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 1 godzinę temu, Gość Pan napisał: No tak właśnie uprawiasz a później wszyscy gadają że młody ziemniak z Sieradza wytrzymuje 24 godziny i brązowieje A ten którego kupujesz na Broniszach leży tydzień i nic mu nie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Boniek ziemski Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia Ziemniaki z Rumunii niczym nie różnią się od Polskich ziemniaków . Tylkontaka jest różnica że został uprawiany około 1000 km od Polski i w cieplejszym klimacie . Inne warzywa i owoce z krajów południowych też są bardzo smaczne . Owoce nawet bardziej aromatyczne bo z cieplejszego klimatu , więcej brixów mają , przez co są słodsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 2 godziny temu, Sieradzak napisał: A ten którego kupujesz na Broniszach leży tydzień i nic mu nie jest? Chłopie po co mam kupować skoro swojego dużo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia Godzinę temu, Gość Boniek ziemski napisał: Ziemniaki z Rumunii niczym nie różnią się od Polskich ziemniaków . Tylkontaka jest różnica że został uprawiany około 1000 km od Polski i w cieplejszym klimacie . Inne warzywa i owoce z krajów południowych też są bardzo smaczne . Owoce nawet bardziej aromatyczne bo z cieplejszego klimatu , więcej brixów mają , przez co są słodsze Człowieku, ziemniaki z Maroka czy Izraela są gorsze niż paszowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wtf Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia 1 godzinę temu, Gość Gosc. napisał: Człowieku, ziemniaki z Maroka czy Izraela są gorsze niż paszowe. Co za porwonanie Rumuna do Maroka ?? Nawet w podstawówce wiedza że to znacznie gdzie indziej leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waldek Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia Jak tam sytuacja że starym poszedł do góry? Jaka prognoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 27 Kwietnia Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwietnia Rumuńskie ziemniaki są niedobre w smaku . Smakują jak nasze na skrobię albo te stare "Bronka" ale jak kto woli. Mnie osobiście nie smakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi