Gość leszek Napisano 31 Grudnia 2016 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudnia 2016 Gdyby nie maczlik, nie byloby takiej ceny. Koszty na ha wychodza miedzy 10/12tys chlodnia to juz inna bajka, malo towaru wchodzi w skrzynie. nie musi duzo towaru wchodzić w skrzynie kasa sie liczy co roku od lutego włoska płaci wiem bo kupuje na jesieni z pola tanio od rolników co nie mają chłodni tylko gruby towar załaduje chłodnie i sprzedaje w lutym marcu trzeba zainwestować ale idzie na tym nie zle zarobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 1 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Stycznia 2017 Ja sprzedaje od jesieni do lutego i nie moge sie zgodzic... W ubieglym sezonie cena grudzien wachala sie miedzy 30 a 32/ 15kg a z chlodni nie mial kto 30 zaplacic dwa miesiace pozniej. Dolicz cene pradu, odpad, worek, swoja prace i juz nie wychodzi tak kolorowo. Cene robi rynek i zapotrzebowanie, nie piszcie bajek ze co rok wloska placi. W tym roku na pewno chlodnia zaplaci bo cena nakreca sie z tygodnia na tydzien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość minister Napisano 1 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Stycznia 2017 w okolicach sieradza idzie taniej kupic sto ton po 30 to jest kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość damian Napisano 4 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2017 panowie jaka jest aktualna cena włoskiej w liściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Włoska Napisano 4 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2017 1.3zl/kg za 6-tkę worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość seba Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2017 panowie jak aktualnie płacą za włocha do mnie kupcy dzwonią ale niewiedzą jaka jest cena zmowa milczenia czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Włoska Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Stycznia 2017 28 worek szostka tak mi placa w hurcie obecnie, mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 Po ile kilo wlocha z lisciem w maloplsce panie i panowie? Dobije do 4 zeta za kilo w marcu, bo wlocha nie ma za duzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość włoch Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 4zl / kg ? byla kiedys taka cena ? W jakiej temperaturze trzymacie włocha w chłodni ? jest jakas zaleznosc miedzy temp a odmianą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2017 A dlaczego nie? Dużo Włocha jest na rynku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość seba Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 minus 2 wirosa. jak płacą na markety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2017 Cena 3 zl to cena zaporowa na wlocha, nikt wiecej nie zaplaci, bo owa kapuche mozna zastapic w wiekszosci przypadkow kapusta biala ktora jest o xx razy tansza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 19 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2017 Według Ciebie do trójki Kiedy Włoch dobije? W lutym czy marcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2017 Po ile sprzedajcie Włocha obecnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość seba Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2017 sieradzkie 1.8 zł w liściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2017 Duże jest zejście? Będzie droźej, czy juź nie wiele? Duźa masz jeszcze do handlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sylwek Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 dej se spokuj z ziemniakiem ja uprawiam kapuste włoską zimową do chłodni ładuje sprzedaje w lutym w marcu natym jest kasa za chłodnie 250 skrzyń co roku biore 150 tys. zł sadze 2ha kapusty włoskiej a co masz z ziemniaka grosze no i sie doczekałem 5 zł sztuka kapusty włoskiej ładuje zapłata na kole to sie nazywa zysk a nie ziemniaki kapusta biała grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 Gdzie po 5 zeta sprzedajesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 no i sie doczekałem 5 zł sztuka kapusty włoskiej ładuje zapłata na kole to sie nazywa zysk a nie ziemniaki kapusta biała groszeZazdroszcze, w przyszlym roku zwiekszam obsade wloskiej dwukrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darson Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 gość wspułczuje ci kolego takiego myślenia... przez takich jak ty właśnie tak rynek warzyw wygląda.. jak coś płaci to na następny sezon na hurrrraaaa na sadziś ilości i potem płakać jak wszyscy płaczą ze marna cena zejścia nie ma... szczęścia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość barreiro bisceglie Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 no i sie doczekałem 5 zł sztuka kapusty włoskiej ładuje zapłata na kole to sie nazywa zysk a nie ziemniaki kapusta biała grosze w delikatesach centrum,alba,itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bartek Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 gość wspułczuje ci kolego takiego myślenia... przez takich jak ty właśnie tak rynek warzyw wygląda.. jak coś płaci to na następny sezon na hurrrraaaa na sadziś ilości i potem płakać jak wszyscy płaczą ze marna cena zejścia nie ma... szczęścia życze kapusty włoskiej rolnicy sadzą bardzo mało a tak ci powiem czerwona w tamtym roku płaciła i w tym tez płaci i co gadasz ze takie myslenie są warzywa co co roku płacą bo duza cześć rolników ma słabe ziemie a włoska i czerwona kapusta na bele czym nie urosnie biała kapusta są odmiany co rosną na piachu 5 klasa głowy po 5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darson Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 5 kolo na kwaszenie to nawet na miedzy urośnie(mały żart) co na normalnej ziemi da 10 kg... mało sadzą włoskiej bo nie adekwatnie jest porównywalna do białej" nie robi takiej wagi i końcowo plonu... i to jest warzywo dla szanujących swoje zdrowie ja tak to mówie.. robie w sezonie między innymi tego warzywa ok 200 tyś sztuk znaczy tyle sie sieje i nigdy bym sie nie przerywał tak jak sie przerywa przy białej... a wracając do tej 5 klasy to rok 2015 pokazał w cenach w lecie ze nie urośnie jak będzie sucho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 5 kolo na kwaszenie to nawet na miedzy urośnie(mały żart) co na normalnej ziemi da 10 kg... mało sadzą włoskiej bo nie adekwatnie jest porównywalna do białej" nie robi takiej wagi i końcowo plonu... i to jest warzywo dla szanujących swoje zdrowie ja tak to mówie.. robie w sezonie między innymi tego warzywa ok 200 tyś sztuk znaczy tyle sie sieje i nigdy bym sie nie przerywał tak jak sie przerywa przy białej... a wracając do tej 5 klasy to rok 2015 pokazał w cenach w lecie ze nie urośnie jak będzie suchoSadzisz 10h włoskiej? Ja mam co roku 2h bo tyle jestem w stanie sprzedac. Robisz pod jakis kontrakt? Sprzedajesz bezposrednio z pola czy przechowujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość iza Napisano 29 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2017 Sorry za pytanie,zostawił ktoś z was włoską w polu? Ja zostawiłam parę arów,mało było śniegu,część całkowicie przemarzło,część włoskiej ma zielone liście,czy ona się odrodzi,czy też nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi