Gość gorka Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipca 2022 26.07. 2,8 rampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ggg Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipca 2022 U mnie też okolice Warki hektar pod piłę .Okolice Warki jedni 2.4 drudzy 2.5 A okolice Grójca 2.6 każdy płaci jak chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kizak Napisano 26 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipca 2022 W lubelskim widzę jak zwykle najtaniej 2.2 i 1.2 Jak i wszyscy u mnie ostatni sezon wiśni. Przy tych cenach za opał pewnie więcej za drewno się weźmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 U mnie na wsi skup płacił wczoraj 2.3 plastik a kisten 1.3 a jak ktoś zrobił 26 kistenów to 1.4 . Sandomierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dron Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 12 godzin temu, Gość ***** *** napisał: a ja ostatni sezon bawie sie z wiśnią,sadze truskawke wychoduje ja na deser klient zawsze bedzie nie bedą robili ze mnie barana ludzi musze wynajac czy do wisni czy truskawki ,sasiad ma ładna truskawke nawadniana ukraina rwie ok 200 łubianek dziennie dniowka im wychodzi ok 400pln i sami sie proszą o robote a za deser co roku za łubianke bierze 12-15zl tylko ma do pilnowaną a ja daje 1pln od rwania wisni i patrza sie na mnie jak na idiote Dosadz jeszcze czarnej porzeczki i maliny bo zapłaciły I szykuj worek na pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 W tym roku wszyscy wiśnie pod piłę, a za dwa lata po 12 zł będzie ....Chłop mądry po szkodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Taka sytuacja Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 4 hours ago, Guest Realista said: W tym roku wszyscy wiśnie pod piłę, a za dwa lata po 12 zł będzie ....Chłop mądry po szkodzie... A truskawka i czarna porzeczka za półdarmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiśnia Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 Nie mam wiśni i u mnie w okolicy nikt nie ma, ale tak z ciekawości czy wiśnie z kombajnu/otrząsarki da radę sprzedać po tej najwyższej cenie jaka teraz jest czyli około te 2.5? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 4 godziny temu, Gość Realista napisał: W tym roku wszyscy wiśnie pod piłę, a za dwa lata po 12 zł będzie ....Chłop mądry po szkodzie... Spokojnie, Młodych przybywa więcej, niż starych ubywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kizak Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 5 godzin temu, Gość Realista napisał: W tym roku wszyscy wiśnie pod piłę, a za dwa lata po 12 zł będzie ....Chłop mądry po szkodzie... Chłop jest głupi bo żyło się nadzieją na lepsze czasy a taka prawda że już 2-3 lata temu powinno się robić masowe wycinki. A teraz powiem tak: wycinać ile się da i nie żałować. Produkcji wiśni nie odbudują w 2-3 lata bo drzewa potrzebują więcej czasu na pełne owocowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Młody gniewny Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 Okolice Sochaczewa brak rąk do rwania a tym bardziej do obsługi otrząsarek. Jaka by stawka nie była chętnych brak. Zapowiada się długi sezon z rodzinną atmosferą na polu. Jeszcze 2-3lata i z otrząsarek się ludzie wyleczą jak i uprawy wiśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zdziwiony Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 W dniu 9.07.2022 o 07:31, Gość spek napisał: Europie odpadła ukraina w produkcji wiśni 170tys ton Ruskie 200tys ton wiec cene-2-3 zl mozecie sobie spekulanci handlarze i przetwórcy włożyc pomiedzy bajki.Proponuje wykazać sie cierpliowościa a cena bedzie w okolicach 7-9 pln.Poprostu w tym w roku jak w zadnym innym potrzebuja towaru na młyn. Hyba Nostradamus wrócił do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olo Napisano 27 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipca 2022 5 godzin temu, Gość Zdziwiony napisał: Hyba Nostradamus wrócił do nas Raczej jakiś figlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bledowianin Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2022 W rybnie ok sochaczewa na skupach wczoraj 2.2 a na rampie 2.9 ładnie chłopaki trzepią kasę na chopkach:) jadą równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2022 Medialny skup -30gr zaczyna się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dusigrosz Napisano 28 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipca 2022 W dniu 27.07.2022 o 07:41, Gość Realista napisał: W tym roku wszyscy wiśnie pod piłę, a za dwa lata po 12 zł będzie ....Chłop mądry po szkodzie... Chyba po 12 eurocentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość z lubelszczyzny Napisano 29 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2022 U nas bez zmian 2,5zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość opak Napisano 29 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipca 2022 Dziś wiśnia ok Warki juz taniej ma być. Wczoraj 2,40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Susi Napisano 30 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2022 Sobota deszczowo, więc pewnie nikt nie rwie. Ciekawe jak cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ja.juz,po Napisano 30 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2022 jesteśmy na finiszu wiśni,jak szybko sie zaczal tak szybko sie kończy:)..i oczywiscie konczymy tą nierówna walke! ole:! wiec do nastepnego sezonu i znów dymanko ze strony skupowych i przetworni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mieszka Napisano 30 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipca 2022 1 godzinę temu, Gość ja.juz,po napisał: jesteśmy na finiszu wiśni,jak szybko sie zaczal tak szybko sie kończy:)..i oczywiscie konczymy tą nierówna walke! ole:! wiec do nastepnego sezonu i znów dymanko ze strony skupowych i przetworni. U mnie juz na szczęście ostatni raz... Wycinka wiśni i coś trzeba bedzie sadzić innego, może malina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc z lubelszczyzny Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 Lubelskie bez zmian 2,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 13 godzin temu, Gość ja.juz,po napisał: jesteśmy na finiszu wiśni,jak szybko sie zaczal tak szybko sie kończy:)..i oczywiscie konczymy tą nierówna walke! ole:! wiec do nastepnego sezonu i znów dymanko ze strony skupowych i przetworni. Ja jeszcze 2 tygodnie. Jakie dymanko? Wiśnia powyżej 2 zł, to jeszcze jest dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Susi Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 Nie pęka wiśnia po tych deszczach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zawiedziedziony Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 Ja nie bede czekal 8-10 lat jak szanowni panowie z przetworni rzucą coś extra cenowo zasadzę truskawke i mam jakis grosz co roku ...a jak o nią zadbam czy wywale na przemysł czy sprzedam na deser to zalezy tylko odemnie ale mam jakis ruch a tu z ta wisnią to całe życie na łasce skupczyków powiedziałem koniec dymania mojej osoby dla mnie moga placic za rok i po 10za kilo w d*pie mam te wiśnie i łaske szanownych panów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi