Gość truskawka Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 2 godziny temu, Gość zawiedziedziony napisał: Ja nie bede czekal 8-10 lat jak szanowni panowie z przetworni rzucą coś extra cenowo zasadzę truskawke i mam jakis grosz co roku ...a jak o nią zadbam czy wywale na przemysł czy sprzedam na deser to zalezy tylko odemnie ale mam jakis ruch a tu z ta wisnią to całe życie na łasce skupczyków powiedziałem koniec dymania mojej osoby dla mnie moga placic za rok i po 10za kilo w d*pie mam te wiśnie i łaske szanownych panów. Pewnie sam opielisz i pobierasz Truskawka zapłaciła to trzeba sadzic by niedługo nie opłacało się zbierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość z lubelszczyzny Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 3 godziny temu, Gość Sadownik napisał: Ja jeszcze 2 tygodnie. Jakie dymanko? Wiśnia powyżej 2 zł, to jeszcze jest dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 Niektóre zakłady dopiero jutro zaczynają kupowanie wiśni w kisten.. (1sierpnia), dość nie spotykana sytuacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc z lubelszczyzny Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 Cena 2 zl to za malo aby pokryc koszty zbioru i koszty posadzenia wisni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pop Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 6 godzin temu, Gość Sadownik napisał: Ja jeszcze 2 tygodnie. Jakie dymanko? Wiśnia powyżej 2 zł, to jeszcze jest dobra cena za 10 dni to beda juz same pestki wisiały na drzewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość truskawkowy.bil Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 3 godziny temu, Gość truskawka napisał: Pewnie sam opielisz i pobierasz Truskawka zapłaciła to trzeba sadzic by niedługo nie opłacało się zbierać truskawka zawsze płaci pod warunkiem jak robisz deserową i wsadzasz dobrą odmiane np.Azje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość matematyk Napisano 31 Lipca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipca 2022 3 godziny temu, Gość Gość z lubelszczyzny napisał: czlowieku ludzia trzeba zaplacic 1.2pln za rwanie + inne koszta o jakiej ty dobrej cenie mowisz czy ty skończyles jakas szkole?problem chyba z liczeniem masz,ja wiem ze ty wezmiesz jednorazowo kase... tylko oblicz ile wlozysz przez rok w nią liczac zaraz po zbiorach ciecie chemia koszenie itd.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nikt Napisano 1 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Jak ceny w nowym tygodniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 1 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia 2022 21 minut temu, Gość Nikt napisał: Jak ceny w nowym tygodniu? Mafia rybnowska k. Sochaczewa podniosła z 2.2 na 2.4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc z lubelszczyzny Napisano 1 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia 2022 30 minut temu, Gość Nikt napisał: Jak ceny w nowym tygodniu? bez zmian 2,50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pinn Napisano 1 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpnia 2022 Grójec 2,40 wiśnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc z lubelszczyzny Napisano 2 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpnia 2022 21 godzin temu, Gość Pinn napisał: Grójec 2,40 wiśnia. Dzis podwyzka na 2,60 .Ten tydzien i po wisni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lutek Napisano 2 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Belsk Duży 2,40. Widocznie jest zapotrzebowanie duze, cene będą delikatnie podnosić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 2 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Szczyt sezonu, otrząsarka za otrząsarką a skupy nie zawalone jakoś bardzo jak pogoda się utrzyma to na następny tydzień zostaną nieliczni. Jakiś dziwny ten sezon, ledwo się zaczął na większą skalę, a już masa kwater wyczyszczona. Widać że z sezonu na sezon przybywa sprzętu, ciekawe w którą stronę to wszystko będzie zmierzać. PS. Większe dawki tego agrostymu walcie, żeby lepiej leciało... niektóre kwatery po otrzepaniu wyglądają jak by była jesień i to późna.. a później będzie płacz że 10-12lat i trzeba wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc z lubelszczyzny Napisano 3 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpnia 2022 8 godzin temu, Gość nok napisał: Szczyt sezonu, otrząsarka za otrząsarką a skupy nie zawalone jakoś bardzo jak pogoda się utrzyma to na następny tydzień zostaną nieliczni. Jakiś dziwny ten sezon, ledwo się zaczął na większą skalę, a już masa kwater wyczyszczona. Widać że z sezonu na sezon przybywa sprzętu, ciekawe w którą stronę to wszystko będzie zmierzać. PS. Większe dawki tego agrostymu walcie, żeby lepiej leciało... niektóre kwatery po otrzepaniu wyglądają jak by była jesień i to późna.. a później będzie płacz że 10-12lat i trzeba wymieniać. Tak wygladaja bo ludzie oleli ochrone u nas w lubelskim ten tydzien i po wisni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nok Napisano 6 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2022 Sezon każdy zakończył że nikt nie dodaje wpisów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 6 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2022 2 godziny temu, Gość nok napisał: Sezon każdy zakończył że nikt nie dodaje wpisów? Sezon zbliża się do końca ale przetwórcy zdziwią się ilością towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc z lubelszczyzny Napisano 6 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Gość nok napisał: Sezon każdy zakończył że nikt nie dodaje wpisów? U mnie koniec 2/3 tonazu co rok temu cena dzis 2.50zl jedynke 1.50 w kisten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gggg Napisano 6 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpnia 2022 U mnie środa czwartek koniec mniej mam 10 ton niż w tamtym roku niektórzy nie mają co rwać bo olali ochronę i sam grzyb i to samo z jabłkiem będzie ile sądów zaniedbanych i już niektórzy nie pryskaja w ogóle czekają do sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Fred Napisano 7 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia 2022 15 godzin temu, Gość Gggg napisał: U mnie środa czwartek koniec mniej mam 10 ton niż w tamtym roku niektórzy nie mają co rwać bo olali ochronę i sam grzyb i to samo z jabłkiem będzie ile sądów zaniedbanych i już niektórzy nie pryskaja w ogóle czekają do sezonu. Dlatego ten co dba i nie odpuszcza swoje zarobi, jak nie w tym sezonie to następnych, tak jest było i będzie. A najgorsze są lenie i dwuzawodowcy, chlamem zbijają cenę żeby szybciej towar pogonić a grupy ściagają nam śliwki Jablka gruszki importując z zagranicy a wy pozwalacie na siebie rozpisywać ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Białorusin Napisano 7 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpnia 2022 U Karola z sandomingo cały czas bialorusy grasują. Jeszcze chwila i będzie 3 zł kisten, a może i nawet 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 11 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia 2022 Jak tam cena wisni bo nie wiem czy ruszać z rwaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lutek Napisano 11 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Sierpnia 2022 Grójec 2,40 i 1,20 PW. tylko juz malo ktory skup bedzie brał chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość keps Napisano 13 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia 2022 W dniu 9.07.2022 o 07:31, Gość spek napisał: Europie odpadła ukraina w produkcji wiśni 170tys ton Ruskie 200tys ton wiec cene-2-3 zl mozecie sobie spekulanci handlarze i przetwórcy włożyc pomiedzy bajki.Proponuje wykazać sie cierpliowościa a cena bedzie w okolicach 7-9 pln.Poprostu w tym w roku jak w zadnym innym potrzebuja towaru na młyn. Cierpliwi zostali wynagrodzeni Całe 2,5 Tak potrzebowali towaru na młyn Dziękujemy ci wujku dobra rada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ni ma tragedii Napisano 13 Sierpnia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpnia 2022 4 hours ago, Guest keps said: Cierpliwi zostali wynagrodzeni Całe 2,5 Tak potrzebowali towaru na młyn Dziękujemy ci wujku dobra rada 2.5 zeta to git cena tak szczerze jak ktos jest w stanie sprzedac po takiej z mechanicznego zbioru, bo zbierajac recznie to wiadomo ze srednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi