Gość Jabłecznik Napisano 6 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Czerwca 2023 W dniu 4.06.2023 o 22:29, Gość Filozof napisał: 3maj, nie popuszczaj. Cisza, bo skończyło się babci sranie. Trzymaj, otworzysz to towaru będzie więcej i cena poleci. Jak Ci co radzą trzymać już swoje sprzedadzą i nie będzie zainteresowania, to zostaniesz z jabłkiem. Za chwilę ruszą pełną parą zarówno owoce miękkie jak i warzywa to na jabłko nikt do kolejnych zbiorów nie spojrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewunia Napisano 7 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwca 2023 Ceny już idą do dołu. Prince 7+ zaledwie 1,1zl, idared 1zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 7 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Czerwca 2023 Godzinę temu, Gość Ewunia napisał: Ceny już idą do dołu. Prince 7+ zaledwie 1,1zl, idared 1zl. Na całe nasze nieszczęście to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 10 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2023 No co tam?Już jest tych 5 zł za wagę czy jeszcze 2-3 tygodnie?))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 3macz Napisano 10 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2023 5 godzin temu, Gość 5 zł za wagę napisał: No co tam?Już jest tych 5 zł za wagę czy jeszcze 2-3 tygodnie?))) Trzeba trzymać Truskawki się przewala to jabłko ruszy Pod koniec czerwca lub na początku lipca przybraknie i cierpliwi będą wynagrodzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 10 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Czerwca 2023 2 godziny temu, Gość 3macz napisał: Trzeba trzymać Truskawki się przewala to jabłko ruszy Pod koniec czerwca lub na początku lipca przybraknie i cierpliwi będą wynagrodzeni Jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 12 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2023 Ten sezon jest nasz. Jabłka dużo mniej, większość zgnojona przez parcha. Już nie mogę doczekać się 5zk za wagę i bijących się o towar kazachow z Węgrami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał S Napisano 12 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2023 10 godzin temu, Gość Jan napisał: Ten sezon jest nasz. Jabłka dużo mniej, większość zgnojona przez parcha. Już nie mogę doczekać się 5zk za wagę i bijących się o towar kazachow z Węgrami. Na Węgrzech w tym roku opór towaru także na tym rynku będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 12 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2023 Godzinę temu, Michał S napisał: Na Węgrzech w tym roku opór towaru także na tym rynku będzie Napewno nie jabłek a tym bardziej wisni. Ten rok jest nasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość precz z cenzurą Napisano 12 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 12 Czerwca 2023 34 minuty temu, Gość Jan napisał: Napewno nie jabłek a tym bardziej wisni. Ten rok jest nasz Dlaczego moje komentarze nie przechodzą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cierpliwy Napisano 13 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2023 Trzymać do lipca!Zaraz truskawki się skończą i pójdzie jak woda!!Minimalna cena ma być 3 zł za wagę!Za mniej nie sprzedawać!!! Cierpliwi mają być wynagrodzeni!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 13 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2023 7 godzin temu, Gość Cierpliwy napisał: Trzymać do lipca!Zaraz truskawki się skończą i pójdzie jak woda!!Minimalna cena ma być 3 zł za wagę!Za mniej nie sprzedawać!!! Cierpliwi mają być wynagrodzeni!!! napisz po co takie bzdury piszesz. Lepiej Ci teraz? Sam głupi jesteś, czy z kogoś chcesz zrobić, albo sprzedałeś wcześniej i teraz boisz się, żeby nie zdrożało. Ja jeszcze mam i chciałbym, żeby przynajmniej po 2 złote było, żeby przynajmniej trochę zarobić i takie komentarze są zbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cierpliwy Napisano 13 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 13 Czerwca 2023 1 godzinę temu, piotrek197704 napisał: napisz po co takie bzdury piszesz. Lepiej Ci teraz? Sam głupi jesteś, czy z kogoś chcesz zrobić, albo sprzedałeś wcześniej i teraz boisz się, żeby nie zdrożało. Ja jeszcze mam i chciałbym, żeby przynajmniej po 2 złote było, żeby przynajmniej trochę zarobić i takie komentarze są zbędne. Jestesz głupi jak za 2 zł chcesz sprzedawać jabłko w lipcu. Ja mniej niż za 3 nie puszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 3macz Napisano 14 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2023 11 godzin temu, Gość Cierpliwy napisał: Jestesz głupi jak za 2 zł chcesz sprzedawać jabłko w lipcu. Ja mniej niż za 3 nie puszczę Trzymać i nie popuszczać Ja nie sprzedam taniej niż 4 w sierpniu Przecież zmarzło,parch zgnoil i zabraknie Zwłaszcza idareda i ligola Ja trzymam do nowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Myślący Napisano 14 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2023 Witam, podzielcie sie cenami jaki oferują kupujący. Widać tendencje zakupową , nAjbardziej poszukiją szampiona Szampion od7 1,5 dostałem od Biołorusina. Ligol Prins 25 zł w klatkę od 7,5 na kraj. Lobo 30 zł od 7,5 cm klatka. Podawajcie swoje ofetry. Nie dajmy się wykorzystywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 14 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2023 14 godzin temu, Gość Cierpliwy napisał: Jestesz głupi jak za 2 zł chcesz sprzedawać jabłko w lipcu. Ja mniej niż za 3 nie puszczę chyba za 2 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cierpliwy Napisano 14 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2023 Godzinę temu, piotrek197704 napisał: chyba za 2 kg Uważaj Piotrusiu żeby te 2 zł u ciebie nie było za 4 kg bo za tydzień tak będzie. Niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 14 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2023 50 minut temu, Gość Cierpliwy napisał: Uważaj Piotrusiu żeby te 2 zł u ciebie nie było za 4 kg bo za tydzień tak będzie. Niestety trudno, będzie to będzie. Ja to traktuję jako drogie hobby, także ja przeżyję, gorzej jak ktoś tylko z tego żyje. Takim osobom współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pawel198805 Napisano 14 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 14 Czerwca 2023 1 godzinę temu, piotrek197704 napisał: trudno, będzie to będzie. Ja to traktuję jako drogie hobby, także ja przeżyję, gorzej jak ktoś tylko z tego żyje. Takim osobom współczuję Nie ma co współczuć Trzeba doradzać by większy tonaż zrekompensował niskie ceny i żeby nikt nie wszedł na nasze miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Heh Napisano 15 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2023 W dniu 14.06.2023 o 15:18, piotrek197704 napisał: trudno, będzie to będzie. Ja to traktuję jako drogie hobby, także ja przeżyję, gorzej jak ktoś tylko z tego żyje. Takim osobom współczuję Fajnie masz to hobby,takie nie za drogie,nie za tanie…aż miło się czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cierpliwy Napisano 15 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2023 W dniu 14.06.2023 o 15:18, piotrek197704 napisał: trudno, będzie to będzie. Ja to traktuję jako drogie hobby, także ja przeżyję, gorzej jak ktoś tylko z tego żyje. Takim osobom współczuję Drogie hobby... ale jaja robisz.Wspólczuj sam sobie.Bo jak było ssanie w kwietniu po 1,5 za wagę na kole , to czekałeś na 2 zł .No a teraz całkowita klapa z jabłkiem. Zero zainteresowania.Ceny spadają codziennie. Tak że czekaj na patelke.I zmień sobie hobby . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 15 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwca 2023 3 godziny temu, Gość Cierpliwy napisał: Drogie hobby... ale jaja robisz.Wspólczuj sam sobie.Bo jak było ssanie w kwietniu po 1,5 za wagę na kole , to czekałeś na 2 zł .No a teraz całkowita klapa z jabłkiem. Zero zainteresowania.Ceny spadają codziennie. Tak że czekaj na patelke.I zmień sobie hobby . nigdy nie sypałem dobrych jabłek na patelnię. Sprzedawałem i w styczniu i w lutym i marcu, także nie ma tragedii, a hobby nie zmienię, bo lubię przy tych jabłuszkach się natyrać. To taka odskocznia od pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tylko miłość Napisano 16 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2023 8 godzin temu, piotrek197704 napisał: nigdy nie sypałem dobrych jabłek na patelnię. Sprzedawałem i w styczniu i w lutym i marcu, także nie ma tragedii, a hobby nie zmienię, bo lubię przy tych jabłuszkach się natyrać. To taka odskocznia od pracy I pewnie nie opłaca się Gdybyś tego nie kochał to byś nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hobbysta Napisano 16 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2023 W dniu 14.06.2023 o 15:18, piotrek197704 napisał: trudno, będzie to będzie. Ja to traktuję jako drogie hobby, także ja przeżyję, gorzej jak ktoś tylko z tego żyje. Takim osobom współczuję Ja nurkuje w ramach hobby I bajek nie opowiadam jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cierpliwy Napisano 16 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwca 2023 3 godziny temu, Gość hobbysta napisał: Ja nurkuje w ramach hobby I bajek nie opowiadam jak ty Zgadzam się. Dziwne hobby.Raczej Piotruś ma zaraz że 3 komory pelne i nima komu podać nawet po 0,80.Ale gdy było po 1,5 za wagę to było za mało . No nic.Teraz będzie hobby-sypanie po 0,52 na BDFa.Chytry dwa razy traci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi