piotrek197704 Napisano 17 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2023 20 godzin temu, Gość Cierpliwy napisał: Zgadzam się. Dziwne hobby.Raczej Piotruś ma zaraz że 3 komory pelne i nima komu podać nawet po 0,80.Ale gdy było po 1,5 za wagę to było za mało . No nic.Teraz będzie hobby-sypanie po 0,52 na BDFa.Chytry dwa razy traci. tak, mam 3 komory z 3,5 ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 17 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2023 Panowie musimy się wkoncu zjednoczyć. Musimy zacząć działać wspólnie działać. Czy to jablko, wiśnia, zbożko czy malina. Youtuber cielmus mógłby być naszym przewodniczącym. Ma chlopak gadane, chęci, zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioterek Napisano 17 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2023 2 hours ago, Guest Jan said: Panowie musimy się wkoncu zjednoczyć. Musimy zacząć działać wspólnie działać. Czy to jablko, wiśnia, zbożko czy malina. Youtuber cielmus mógłby być naszym przewodniczącym. Ma chlopak gadane, chęci, zapał. chcesz zrobić zmowę cenową??? Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WGR Napisano 17 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2023 To wszystko padnie bez Rosji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karczownik Napisano 17 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2023 4 godziny temu, Gość Jan napisał: Panowie musimy się wkoncu zjednoczyć. Musimy zacząć działać wspólnie działać. Czy to jablko, wiśnia, zbożko czy malina. Youtuber cielmus mógłby być naszym przewodniczącym. Ma chlopak gadane, chęci, zapał. Jednoczyć to się możesz jak masz połowę towaru,wysokie ceny i sam sprzedajesz Przy takiej nadprodukcji to możesz wyrywać i patrzeć jak reaguje rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sowa Napisano 17 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwca 2023 jednoczmy się w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lel Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2023 21 godzin temu, Gość Jan napisał: Panowie musimy się wkoncu zjednoczyć. Musimy zacząć działać wspólnie działać. Czy to jablko, wiśnia, zbożko czy malina. Youtuber cielmus mógłby być naszym przewodniczącym. Ma chlopak gadane, chęci, zapał. Kto nie został oszukany przez grupę, a raczej prezesa z rodziną- ręka do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 3macz Napisano 18 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwca 2023 Drygnelo coś? Jakie zejście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cierpliwy Napisano 21 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Czerwca 2023 W dniu 18.06.2023 o 11:08, Gość 3macz napisał: Drygnelo coś? Jakie zejście? cos zaczyna drygac, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik z wgr Napisano 22 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwca 2023 17 godzin temu, Gość cierpliwy napisał: cos zaczyna drygac, zobaczymy Zaczynie się ruch na sypanie na bdf. Za kilka dni zamknie się Białoruś i hadel zapewnie kucnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 23 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2023 ja już właśnie sprzedałem ostatniego Princa, koniec handlu na ten rok. Miałem nadzieję na jakieś 2 zeta o tej porze a tu d... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hobbysta Napisano 23 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2023 26 minut temu, piotrek197704 napisał: ja już właśnie sprzedałem ostatniego Princa, koniec handlu na ten rok. Miałem nadzieję na jakieś 2 zeta o tej porze a tu d... Spokojnie W tym roku się odkujesz Trzymaj idareda i ligola do czerwca bo przybranie Pewne info bo mróz,susza i grad zgnoily sady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ank Napisano 23 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2023 8 godzin temu, piotrek197704 napisał: ja już właśnie sprzedałem ostatniego Princa, koniec handlu na ten rok. Miałem nadzieję na jakieś 2 zeta o tej porze a tu d... jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dron Napisano 23 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2023 9 godzin temu, Gość hobbysta napisał: Spokojnie W tym roku się odkujesz Trzymaj idareda i ligola do czerwca bo przybranie Pewne info bo mróz,susza i grad zgnoily sady Nie ma co szydzic. Nigdy nic nie wiadomo.do końca sezonu daleko.wiadomo że ogólnie wszystkiego jest za dużo ale ....Nie takie lata już były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hobbysta Napisano 23 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwca 2023 Godzinę temu, Gość Dron napisał: Nie ma co szydzic. Nigdy nic nie wiadomo.do końca sezonu daleko.wiadomo że ogólnie wszystkiego jest za dużo ale ....Nie takie lata już były Ale jaka szydera Wapa zawsze się myli Znowu przybraknie A on przecież z tego nie żyje tylko ma takie hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 W dniu 23.06.2023 o 17:07, Gość Ank napisał: jaka cena? 1.2 do sortowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hobbysta Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 3 godziny temu, piotrek197704 napisał: 1.2 do sortowania Trzeba były wytrzymać do lipca Truskawka przewali się i jabłko ruszy Dane wapa to potwierdzaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 Wystarczy do końca czerwca jak dla mnie. Obyście sprzedali drożej w lipcu i sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hobbysta Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 15 minut temu, piotrek197704 napisał: Wystarczy do końca czerwca jak dla mnie. Obyście sprzedali drożej w lipcu i sierpniu No tak Ty z tego nie żyjesz Na czipsy masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 gdybym z tego żył, to bym się już dawno wykończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hobbysta Napisano 26 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwca 2023 10 minut temu, piotrek197704 napisał: gdybym z tego żył, to bym się już dawno wykończył No popatrz a ja żyję tylko z tego I mam inne hobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 30 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2023 Z tego co widać to wszystko, całe to sadownictwo chyli się ku upadkowi. Nwm jak długo i kto to wytrzyma. Z reguły Ci co mają truskawki i maliny brali jakąś kasę i jabłka już nie były takie istotne. A w tym roku jest naprawdę słabo. Zobaczymy co będzie dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hobbysta Napisano 30 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwca 2023 Godzinę temu, piotrek197704 napisał: Z tego co widać to wszystko, całe to sadownictwo chyli się ku upadkowi. Nwm jak długo i kto to wytrzyma. Z reguły Ci co mają truskawki i maliny brali jakąś kasę i jabłka już nie były takie istotne. A w tym roku jest naprawdę słabo. Zobaczymy co będzie dalej.... Ciebie to nie dotyczy Żyjesz z czego innego i zasrywasz rynek ludziom,którzy tylko z tego zyja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 1 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2023 20 godzin temu, Gość hobbysta napisał: Ciebie to nie dotyczy Żyjesz z czego innego i zasrywasz rynek ludziom,którzy tylko z tego zyja a niby dlaczego zasrywam? Żal Ci d*pę ściska i tylko Ty byś chciał mieć wyłączność na sadownictwo? Przecież możesz iść do pracy i mi zrobić konkurencję. Jest demokracja i każdy robi co chce i zajmuje się czym chce, ale jak chcesz się wyzbywać konkurencji to daj znać sprzedam Ci te swoje 3,5 ha. w dobrej cenie jak Cię stać. Na pewno nie po 50 tysięcy za ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek197704 Napisano 1 Lipca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipca 2023 a to, że z tego nie żyję? ale lubię to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi