Sadownik2102 Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2023 W dniu 18.08.2023 o 21:39, Gość elektryk napisał: Ten własny prąd też pewnie był za darmo??? Dokładnie... nędza i jeszcze tym się podniecasz Chłop się cieszy że ma "za darmo" prąd, a Ty go dociskasz... widać, że jest byznesmenem, a nie gumofilcem. Cena 1.9 to pewnie z jego opakowaniem, sortowaniem i paletami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pioter Nosacz Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Sadownik2102 napisał: Chłop się cieszy że ma "za darmo" prąd, a Ty go dociskasz... widać, że jest byznesmenem, a nie gumofilcem. Cena 1.9 to pewnie z jego opakowaniem, sortowaniem i paletami. Rozczaruje Panów, ja jabłka już nie mam, ale zdazylo mi się po i inne lata trzymać do tej pory, i też miałem telefon we czwartek, czy nie mam czasem princa idareda, 1.8 65+ za samo jabłko, Tak czy siak chłop jest wygrany, ma fotowoltaike, jak dobrze zrobiona to zapłacił po 2 stówki za pół roku za prąd, a was d*pa piecze że żeście w czerwcu podali do sortu po 1.2 i wam wyszło 0.8, eh gumofilce szkoda komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zdezorientowany Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2023 1 hour ago, Sadownik2102 said: Chłop się cieszy że ma "za darmo" prąd, a Ty go dociskasz... widać, że jest byznesmenem, a nie gumofilcem. Cena 1.9 to pewnie z jego opakowaniem, sortowaniem i paletami. 1.9 samo jabłko - wsadzenie do kartonu, przy fotowoltaice nienajgorszy interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xyz Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2023 wzrost ceny teraz dobrze wróży na start nowego sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ciemno gród Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, Gość Pioter Nosacz napisał: Rozczaruje Panów, ja jabłka już nie mam, ale zdazylo mi się po i inne lata trzymać do tej pory, i też miałem telefon we czwartek, czy nie mam czasem princa idareda, 1.8 65+ za samo jabłko, Tak czy siak chłop jest wygrany, ma fotowoltaike, jak dobrze zrobiona to zapłacił po 2 stówki za pół roku za prąd, a was d*pa piecze że żeście w czerwcu podali do sortu po 1.2 i wam wyszło 0.8, eh gumofilce szkoda komentować Oj piecze, ale co tam... Już druga otwarta i jest OK! Chłopy! Zarobiłem, ale co to za biznes,co za to kilo jabłka można dziś kupić? 25 lat temu też po tyle otwierałem KA, tylko wtedy za komorę wjeżdżał nowy JD za gotówe i bez pier......a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Aaa Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2023 5 godzin temu, Gość Xyz napisał: wzrost ceny teraz dobrze wróży na start nowego sezonu. Biedronka od poniedziałku sprowadza wszystkich na ziemię z ceną jabłka. Promocja 1.99 młode jabłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bbb Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2023 2 hours ago, Guest Aaa said: Biedronka od poniedziałku sprowadza wszystkich na ziemię z ceną jabłka. Promocja 1.99 młode jabłka. Nie raz czy to w biedronce czy kauflandzie są sprzedawane jabłka taniej jak je kupili, także nic to nie znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 20 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Gość Aaa napisał: Biedronka od poniedziałku sprowadza wszystkich na ziemię z ceną jabłka. Promocja 1.99 młode jabłka. Po przeczytaniu takiego komentarza autor nie ma pojęcia jak wygląda handel z marketami. Jako dostawca idąc do marketu wygląda to zupełnie inaczej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gumofilec Napisano 21 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpnia 2023 19 godzin temu, Sadownik2102 napisał: Chłop się cieszy że ma "za darmo" prąd, a Ty go dociskasz... widać, że jest byznesmenem, a nie gumofilcem. Cena 1.9 to pewnie z jego opakowaniem, sortowaniem i paletami. Ale zapomniał o tym napisać;) Tylko chciał zaimponować cena 1,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andersen Napisano 21 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 21 Sierpnia 2023 16 godzin temu, Gość Ciemno gród napisał: Oj piecze, ale co tam... Już druga otwarta i jest OK! Chłopy! Zarobiłem, ale co to za biznes,co za to kilo jabłka można dziś kupić? 25 lat temu też po tyle otwierałem KA, tylko wtedy za komorę wjeżdżał nowy JD za gotówe i bez pier......a. Chłopie Czytam twoje wpisy dzieciakom jak je usypiam Mówią,że to lepsze niż Andersen Pisz częściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 22 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2023 W dniu 21.08.2023 o 05:29, Gość Andersen napisał: Chłopie Czytam twoje wpisy dzieciakom jak je usypiam Mówią,że to lepsze niż Andersen Pisz częściej Cena wczesnego jabłka mocno spada.Już grupy płacą 1,5 od 7+.Za tydzień będzie 1 zł.Na Broniszach też klapa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Taka sytuacja Napisano 22 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2023 1 hour ago, Guest Realista said: Cena wczesnego jabłka mocno spada.Już grupy płacą 1,5 od 7+.Za tydzień będzie 1 zł.Na Broniszach też klapa. Jutro 80gr od 7.5 pewne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pesymista Napisano 22 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Gość Realista napisał: Cena wczesnego jabłka mocno spada.Już grupy płacą 1,5 od 7+.Za tydzień będzie 1 zł.Na Broniszach też klapa. Potwierdzam spadek na 1,5 Letniego żadna ilość więc sądzę ,że cfane gapy robią już cenę na galę Kwestia czy sadownicy to zaakceptują czy jednak przychodzą na miesiąc by cena wzrosła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewunia Napisano 23 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2023 W dniu 20.08.2023 o 20:54, Gość Bbb napisał: Nie raz czy to w biedronce czy kauflandzie są sprzedawane jabłka taniej jak je kupili, także nic to nie znaczy Jak to nic nie znaczy... Znaczy to tyle że na straganie czy w innym markecie ceny będą musiały być podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ewuniaaaaa Napisano 23 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpnia 2023 26 minutes ago, Guest Ewunia said: Jak to nic nie znaczy... Znaczy to tyle że na straganie czy w innym markecie ceny będą musiały być podobne Jak bidny handlarz bedzie sprzedawał bez marży to moze będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ciemno gród Napisano 26 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia 2023 W dniu 21.08.2023 o 05:29, Gość Andersen napisał: Chłopie Czytam twoje wpisy dzieciakom jak je usypiam Mówią,że to lepsze niż Andersen Pisz częściej Czytaj dalej.Moje dzieci już ustawione, komory sprzedane, a ja z żoną i wnukiem w poniedziałek na Islandię, bo mam dość gorąca. Bzdura że jabłko letnie zleciało z cenami,próbowali, ale nie mają co w karton włożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andersen Napisano 26 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpnia 2023 6 godzin temu, Gość Ciemno gród napisał: Czytaj dalej.Moje dzieci już ustawione, komory sprzedane, a ja z żoną i wnukiem w poniedziałek na Islandię, bo mam dość gorąca. Bzdura że jabłko letnie zleciało z cenami,próbowali, ale nie mają co w karton włożyć. Gratulujemy...w poniedziałek już nie będzie upałów Wszystko wiesz tylko nie do końca W karton wkładają wszystko...nawet nowe Mutsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 5 zł za wagę Napisano 27 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2023 15 godzin temu, Gość Andersen napisał: Gratulujemy...w poniedziałek już nie będzie upałów Wszystko wiesz tylko nie do końca W karton wkładają wszystko...nawet nowe Mutsu Jeszcze tylko 2 tygodnie. I będzie co włożyć. I po wielu tańszych cenach. Nima japka. Zobaczymy jak będzie cenowo z drzewa. Chociaż by 1 zł było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andersen Napisano 27 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 27 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Gość 5 zł za wagę napisał: Jeszcze tylko 2 tygodnie. I będzie co włożyć. I po wielu tańszych cenach. Nima japka. Zobaczymy jak będzie cenowo z drzewa. Chociaż by 1 zł było Bez przesady Aż tak źle nie będzie Ale oczywiście jesienią będą próby kupienia za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nostradamus Napisano 31 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 2023 Apel do sadowników.Nie sprzedawać jabłko w tym sezonie poniżej 2,50 bo jabłka niema w tym roku.Mam pewne info z wiarygodnych źródeł. Z drzewa będzie min 2,50.Przed świętami 3,50.,a na wiosnę 5 zł za wagę to murowane.A za goldena I Red deliszusa to nawet 7 zł będzie. To gwarancja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zenon Napisano 31 Sierpnia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 31 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Gość Nostradamus napisał: Apel do sadowników.Nie sprzedawać jabłko w tym sezonie poniżej 2,50 bo jabłka niema w tym roku.Mam pewne info z wiarygodnych źródeł. Z drzewa będzie min 2,50.Przed świętami 3,50.,a na wiosnę 5 zł za wagę to murowane.A za goldena I Red deliszusa to nawet 7 zł będzie. To gwarancja. Przygłup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prorok jeremiasz Napisano 1 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Września 2023 W dniu 31.08.2023 o 21:46, Gość Nostradamus napisał: Apel do sadowników.Nie sprzedawać jabłko w tym sezonie poniżej 2,50 bo jabłka niema w tym roku.Mam pewne info z wiarygodnych źródeł. Z drzewa będzie min 2,50.Przed świętami 3,50.,a na wiosnę 5 zł za wagę to murowane.A za goldena I Red deliszusa to nawet 7 zł będzie. To gwarancja. Potwierdzam Pewne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Realista Napisano 2 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2023 Za 2 tygodnie ceny się unormują.Myślę że w granicach 1 zł to będzie max za jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaga Napisano 2 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2023 Godzinę temu, Gość Realista napisał: Za 2 tygodnie ceny się unormują.Myślę że w granicach 1 zł to będzie max za jabłko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jaga13 Napisano 2 Września 2023 Zgłoszenie Share Napisano 2 Września 2023 To lepiej teraz rwać z pnia i sypać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi