Gość Kamil Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2022 Cena bez zmian 32gr, jabłek oporowo na podwórkach.wolno idzie to sypanie, narazie brak perspektyw na podwyżki. Dużo deseru ludzie rwali za koleją na przemysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Czarodziej Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2022 1 hour ago, Guest Maciek said: I jaktam cena przemysłu będzie szła w górę? Witam, nie będzie. Pozdrawiam serdecznie może za 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Olek Napisano 17 Listopada 2022 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2022 Będzie czy nie....przetwory sami sobie w kolano strzelają.wiem że sadow jest opór.ale jeszcze że dwa takie sezony i zostanie połowa. U mnie w okolicy dużo się wyrywa i z rozmów wnioskuje że tylko nieliczni będą sadzic nowe.reszta chce obsiewac bo ani z tego ani z tego nie ma kasy ma małym areale A roboty przy sadzie ciut więcej.innym czynnikiem jest postępujący z roku na rok brak następców. A ci emerytowani nie pracują już z takim zapalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wdzienczny Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2023 Pjoter nasz wybawco, co sie chwalisz że po niedzieli Pan Przemysł w górę u Ciebie, słyszałem że na skupach będzie 42 za mokry i 50 za suchy, dziękujemy Ci Pjoterze, szampan jest chłodzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvin z Grojca Napisano 6 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 6 Stycznia 2023 4 godziny temu, Gość Wdzienczny napisał: Pjoter nasz wybawco, co sie chwalisz że po niedzieli Pan Przemysł w górę u Ciebie, słyszałem że na skupach będzie 42 za mokry i 50 za suchy, dziękujemy Ci Pjoterze, szampan jest chłodzony Skąd takie info? Od celebryty Daniela? Jeśli tak to od razu mówię że to fake. Bo 2 butelkach rumu byl jak to pisał;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szkolkarz Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2023 W dniu 17.11.2022 o 22:11, Gość Olek napisał: Będzie czy nie....przetwory sami sobie w kolano strzelają.wiem że sadow jest opór.ale jeszcze że dwa takie sezony i zostanie połowa. U mnie w okolicy dużo się wyrywa i z rozmów wnioskuje że tylko nieliczni będą sadzic nowe.reszta chce obsiewac bo ani z tego ani z tego nie ma kasy ma małym areale A roboty przy sadzie ciut więcej.innym czynnikiem jest postępujący z roku na rok brak następców. A ci emerytowani nie pracują już z takim zapalem. Tak,tak...a za 3 to już wcale sadów nie będzie A drzewek w szkółkach brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość January Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2023 W dniu 6.01.2023 o 15:42, Gość Alvin z Grojca napisał: Skąd takie info? Od celebryty Daniela? Jeśli tak to od razu mówię że to fake. Bo 2 butelkach rumu byl jak to pisał;d Mój skupiarz podobnie, mówi że od wtorku rusza, cen dokładnej nie zna ale 40+ za mokry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lkr Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Gość January napisał: Mój skupiarz podobnie, mówi że od wtorku rusza, cen dokładnej nie zna ale 40+ za mokry 40-41 to było za całe lufy w lubelskim już od 12 grudnia. Więc żaden szał panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość January Napisano 7 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 7 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Gość Lkr napisał: 40-41 to było za całe lufy w lubelskim już od 12 grudnia. Więc żaden szał panowie. Ja mówi o lkalnym skupie gdzie można skrzynie zawieść a nie ilościach pełnosamochodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wgr Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 12 godzin temu, Gość January napisał: Ja mówi o lkalnym skupie gdzie można skrzynie zawieść a nie ilościach pełnosamochodowych Teraz to są ilości calokomorowe . Ilości calopojazdowe były kilka lat temu. A ilości paletowe to działkowicze we wrześniu wywiezli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mareczek Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 Godzinę temu, Gość Wgr napisał: Teraz to są ilości calokomorowe . Ilości calopojazdowe były kilka lat temu. A ilości paletowe to działkowicze we wrześniu wywiezli. E tam, u mnie pół wsi sami robią w kartony i mają po parę skrzyń przemysłu co jakiś czas, nie każdy robi jabłko i trzyma w chłodni na przemysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wgr Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Gość Mareczek napisał: E tam, u mnie pół wsi sami robią w kartony i mają po parę skrzyń przemysłu co jakiś czas, nie każdy robi jabłko i trzyma w chłodni na przemysł Pan z Sandomierza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 4 godziny temu, Gość Wgr napisał: Teraz to są ilości calokomorowe . Ilości calopojazdowe były kilka lat temu. A ilości paletowe to działkowicze we wrześniu wywiezli. Mądrego miło poczytać Teraz Zawodowcy sypią całe komory w czerwcu A ja nie muszę tego przechowywanie tankach Taki mam deal z sadownikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 20 godzin temu, Gość Lkr napisał: 40-41 to było za całe lufy w lubelskim już od 12 grudnia. Więc żaden szał panowie. Niestety od wtorku 0,35 mokry.Pewne info(od Piotrusia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość January Napisano 8 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 8 Stycznia 2023 2 godziny temu, Gość Zorientowany napisał: Niestety od wtorku 0,35 mokry.Pewne info(od Piotrusia). bzdury, będzie więcej, ok 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patelnia Napisano 9 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2023 Od jutra mokry 0;35 suchy 0,40 .Pewne info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nnnn. Napisano 9 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2023 2 godziny temu, Gość Patelnia napisał: Od jutra mokry 0;35 suchy 0,40 .Pewne info Zapomniałeś o kolejkach przed skupami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skupowy Napisano 9 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 9 Stycznia 2023 2 godziny temu, Gość Nnnn. napisał: Zapomniałeś o kolejkach przed skupami Kolejki to już dziś od wieczora stoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 No i o co ta koperkowa afera??? O cenę przemysłu??? Pozwólcie,że coś wam wytłumaczę Z przemysłu żyje ja a wy powinniście z deseru bo z przemysłu to zarabiacie na chleb i to bez masła Zamiast walczyć o cenę deseru to marnujecie czas na przemysł Dziękuję,że tak dbacie o mnie i nie dacie mi z glodu umrzeć ale może byście zaczęli martwić się o siebie i może byście zmniejszyli produkcję jabłek a zwłaszcza przemysłu?? Co Wy na to?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Redukcja Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 5 hours ago, Guest Piotrek z Kozietuł said: No i o co ta koperkowa afera??? O cenę przemysłu??? Pozwólcie,że coś wam wytłumaczę Z przemysłu żyje ja a wy powinniście z deseru bo z przemysłu to zarabiacie na chleb i to bez masła Zamiast walczyć o cenę deseru to marnujecie czas na przemysł Dziękuję,że tak dbacie o mnie i nie dacie mi z glodu umrzeć ale może byście zaczęli martwić się o siebie i może byście zmniejszyli produkcję jabłek a zwłaszcza przemysłu?? Co Wy na to?? Zmniejszamy Panie Piotrze, zamiast zbierać 80 ton idareda z ha to bendziem zbierać po 50 ton gali a za parę lat po 30 ton. Bez nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patelnia Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 W dniu 9.01.2023 o 17:20, Gość Patelnia napisał: Od jutra mokry 0;35 suchy 0,40 .Pewne info Jak zawsze miałem racje.Tak i będzie. Produkujcie deser,a nie 90% przemysłu!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patelnia Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 Przemyśl nie zdrożeje,bo wszystkie przechowalni zabite,podwórki i pod dachem.A niektóre to jeszcze z pod drzew zbierają.Do maja to nie zdrożeje max 2-3 grosza.Ten rok jest nasz!!!Cierpliwi zawsze wynagrodzeni!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvin Napisano 10 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 10 Stycznia 2023 Boją się ciebie Piotrek te wszystkie firmy. Żadna przed szereg nie wyskoczy i przez to cena się nie zmienia. Nawet Goska nic nie może narzucic. Jak ty to robisz że trzymasz wszystkich w garści? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 11 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2023 10 godzin temu, Gość Alvin napisał: Boją się ciebie Piotrek te wszystkie firmy. Żadna przed szereg nie wyskoczy i przez to cena się nie zmienia. Nawet Goska nic nie może narzucic. Jak ty to robisz że trzymasz wszystkich w garści? Przecież to wszystko są moi Podwykonawcy Po prostu znają miejsce w szeregu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nowy mercedes Napisano 11 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 11 Stycznia 2023 Nie no suchy przemysł do góry coś tam, chyba 45 albo i więcej, ostra kasiura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi