Gość Fakty nie mity Napisano 15 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2023 10 godzin temu, Gość Pawel napisał: To z czym cwaniaczku napisałem nie prawdę? W Niemczech jest jeszcze drożej bo 180 USD za kWh gazu. Wiem że tam większe zarobki i przeciętny Niemiec więcej kupi tego gazu za pensje ale jak cena rynkowa gazu w Europie wynosi tyle ile wynosi to nikt nam nie sprzeda taniej choćby w kraju zadzil sam Tusk i w TV bym sam tvn. W tvpis ciągle mamy najtańsze paliwo w Europie:))) Cwaniaczku ...podawanie suchej liczby bez punktu odniesienia jest zwykłą manipulacja Kaczor i tvpis te bzdury klepią a tacy jak ty wszystko łykają bez weryfikacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 15 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2023 14 godzin temu, Gość Paweł napisał: To powiedz mi mądralu kto by Ci sprzedał gaz za 2 zł np jak w całej uni jest np 8. Rozumiem że jak byś miał jabłka i wszędzie by dawali 3zl a Rumunia by Cie poprosiła o sprzedanie po złotówce to byś im sprzedał bo u nich mała minimalna. Pomyśl też zanim coś pierd... sz Mądralo...można ovatowac gaz stawka 5% Ale można te 23% i okradać Polaków jak robi pis bo budżet im się nie spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kamil Napisano 15 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 15 Stycznia 2023 37 gr. netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Www Napisano 17 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2023 Za suchy już daja 50gr okolice Warki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 17 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Stycznia 2023 4 godziny temu, Gość Www napisał: Za suchy już daja 50gr okolice Warki. Już 50??? Naprawdę was to podnieca?? To policz ile kosztowało wyprodukowanie,zebranie i przetrzymanie tego do połowy stycznia Zostanie coś tobie z tych 50 gr??? Bo mnie tak Potem dorzucę wam coś jeszcze na prąd bo taniej to u was przetrzymać w komorach niż u mnie w zakładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek z Kozietuł Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2023 11 hours ago, Guest Piotrek z Kozietuł said: Już 50??? Naprawdę was to podnieca?? To policz ile kosztowało wyprodukowanie,zebranie i przetrzymanie tego do połowy stycznia Zostanie coś tobie z tych 50 gr??? Bo mnie tak Potem dorzucę wam coś jeszcze na prąd bo taniej to u was przetrzymać w komorach niż u mnie w zakładzie Piotrek, krótka piłka Jak chcesz odzyskać swój nick to masz tydzień na podniesienie ceny do 1zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Suchy Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2023 8 minut temu, Piotrek z Kozietuł napisał: Piotrek, krótka piłka Jak chcesz odzyskać swój nick to masz tydzień na podniesienie ceny do 1zł. Pozdrawiam Szach i mat ! Hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2023 Godzinę temu, Piotrek z Kozietuł napisał: Piotrek, krótka piłka Jak chcesz odzyskać swój nick to masz tydzień na podniesienie ceny do 1zł. Pozdrawiam Nie negocjuje z szantażystami Ceny podniosę w połowie lutego Dorzucę na prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2023 6 godzin temu, Piotrek z Kozietuł napisał: Piotrek, krótka piłka Jak chcesz odzyskać swój nick to masz tydzień na podniesienie ceny do 1zł. Pozdrawiam Dobre Szach i mat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek z Kozietuł Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2023 11 hours ago, Guest Piotrek z Kozietuł said: Nie negocjuje z szantażystami Ceny podniosę w połowie lutego Dorzucę na prąd Słyszałem że tak pusto tam u ciebie że nawet totalne błoto po 40gr dla sadownika przyjmujesz bez zająknięcia. Kałuża pod samochodem w moment ale nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mokry Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2023 12 godzin temu, Gość Suchy napisał: Szach i mat ! Hahaha Prince do sortu z ka po 90 g Rachunek za 4 komory 45 tys Szach!mat! Jesteśmy w czarnej dvpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wilgotny Napisano 18 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Stycznia 2023 2 hours ago, Guest mokry said: Prince do sortu z ka po 90 g Rachunek za 4 komory 45 tys Szach!mat! Jesteśmy w czarnej dvpie po 100 ton te komory? to z 10-12gr na kg by wyszlo jak w najblizszym czasie nie pojdzie cos do gory to slabiutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 19 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2023 12 godzin temu, Piotrek z Kozietuł napisał: Słyszałem że tak pusto tam u ciebie że nawet totalne błoto po 40gr dla sadownika przyjmujesz bez zająknięcia. Kałuża pod samochodem w moment ale nie ma problemu To produkt wstępnie przetworzony geniuszu Oszczędzam energię,czas i pieniądze Martw się o cenę deseru i rachunek za prąd Widzę,że cenzura ma ręce pełne roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek z Kozietuł Napisano 19 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2023 1 hour ago, Guest Piotrek z Kozietuł said: To produkt wstępnie przetworzony geniuszu Oszczędzam energię,czas i pieniądze Martw się o cenę deseru i rachunek za prąd Widzę,że cenzura ma ręce pełne roboty Wielkiej tragedii jeszcze nie ma Piotrek, jeszcze ze 3-4 lata takie pod rząd i się zacznę moze martwić, na spokojnie, dzięki za troskę Jak wy tak przetwarzacie te jabłka że na na parę metrów czuć smród od tego to powodzenia dla konsumentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość elektryk Napisano 19 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2023 13 godzin temu, Gość wilgotny napisał: po 100 ton te komory? to z 10-12gr na kg by wyszlo jak w najblizszym czasie nie pojdzie cos do gory to slabiutko 10-12 to do konca listopada wyszło Cały sezon bedtsuzo drozszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mechanik Napisano 19 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2023 14 minutes ago, Guest elektryk said: 10-12 to do konca listopada wyszło Cały sezon bedtsuzo drozszy bez przesady ze 10-12gr do listopada, chyba ze za gale zrywana w polowie wrzesnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A_2 Napisano 19 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2023 Prosimy o rejestrację kont. Już wkrótce tylko zalogowani będą mogli uczestniczyć w dyskusji. Jedno konto uprawnia do korzystania z serwisu ogłoszeniowego i Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość fachowiec Napisano 19 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Stycznia 2023 2 godziny temu, Gość mechanik napisał: bez przesady ze 10-12gr do listopada, chyba ze za gale zrywana w polowie wrzesnia Raczej nie za idareda rwanego w grudniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 1 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lutego 2023 Proszę o informację,realne jest 60 gr.za suchy przemysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 1 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lutego 2023 Godzinę temu, Gość Gość s napisał: Proszę o informację,realne jest 60 gr.za suchy przemysł. Tak.Ale co to za cena przy tej cenie prądu??? Mam 200 ton suchego.Myślę co 80 gr to już niedługo będzie. W marcu to na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Swojak Napisano 3 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2023 Narazie skoczyło na Lubelszczyźnie do 0.50/0,53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 3 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2023 42 minuty temu, Gość Swojak napisał: Narazie skoczyło na Lubelszczyźnie do 0.50/0,53 53 to było już od wtorku. Dziś realnie można dostać 56gr przy calopojazdowyxh ilościach suchego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gratulacje Napisano 3 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2023 On 2/1/2023 at 7:51 PM, Guest Zorientowany said: Tak.Ale co to za cena przy tej cenie prądu??? Mam 200 ton suchego.Myślę co 80 gr to już niedługo będzie. W marcu to na pewno. No jak ty przemysł w chłodni trzymasz to tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sadownik Napisano 4 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2023 Panowie jak tam ceny coś do góry?mi za goldena na suchy proponuja 0.62 +VAT.kolejna sprawa szukam osoby która handluje z marketami jest tu ktoś taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość asd Napisano 4 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2023 2 hours ago, Guest Sadownik said: Panowie jak tam ceny coś do góry?mi za goldena na suchy proponuja 0.62 +VAT.kolejna sprawa szukam osoby która handluje z marketami jest tu ktoś taki? No słabo za tego goldena proponują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi