Gość ułokig Napisano 16 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2023 I co skurczybyki co robią taki sam cyrk jak rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sjej Napisano 16 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2023 Za karę że są słuchy ani kg nie podajemy 10 dni nawet jak zdrożeje. Kara musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość s Napisano 16 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2023 6 godzin temu, Gość Sjej napisał: Za karę że są słuchy ani kg nie podajemy 10 dni nawet jak zdrożeje. Kara musi być. Popieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 16 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2023 Jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Swojak Napisano 16 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lutego 2023 Cena jabłek niebezpiecznie zaczęła piąć się do góry zaraz była by wyższa od cen z kontraktacji ot i całe halo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patelnia Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2023 0,45 suchy od poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Figa z makiem Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2023 1 hour ago, Guest Patelnia said: 0,45 suchy od poniedziałku No i elegancja czekali na miliony za przemysł to wysypia za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2023 2 godziny temu, Gość Patelnia napisał: 0,45 suchy od poniedziałku 0.60gr patelnia umówiona na poniedziałek wgr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Siup Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2023 4 minutes ago, Guest Jan said: 0.60gr patelnia umówiona na poniedziałek wgr. Piotruś postraszył i już ma towar, piękna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sjsks Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2023 Od poniedziałku cena w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvin z Grojca Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2023 3 godziny temu, Gość Siup napisał: Piotruś postraszył i już ma towar, piękna rzecz Piotruś akurat zjechali na 55gr loco rampe. Ale ma towar z kontraktacji. Stary cwaniak z niego. Taka sama sytuacja była z porzeczka czarna. Naawizowal aut na 3 dni na zaś i obnizyl cenę o 2 ziko i patrzył co reszta zrobi;) A potem jak skończyły się awizacje to wrocil do normalnej ceny . Ale już skupczyki nie kupują towaru. Ah Ah Piotruś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blac Napisano 17 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lutego 2023 To co się wyprawia z cenami jabłek czy to deserowych czy przemyslowych przechodzi ludzkie pojęcie.Przecież to powinien ktoś kontrolować bo grupy dogadują się z przetworniami i robi się cyrk…ale to nic,sami bata na siebie kreca…koniec nadchodzi albo nadszedl.Dziekuje,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 18 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2023 10 godzin temu, Gość Blac napisał: To co się wyprawia z cenami jabłek czy to deserowych czy przemyslowych przechodzi ludzkie pojęcie.Przecież to powinien ktoś kontrolować bo grupy dogadują się z przetworniami i robi się cyrk…ale to nic,sami bata na siebie kreca…koniec nadchodzi albo nadszedl.Dziekuje,pozdrawiam Jedynym rozwiązaniem jest zwiększenie nasadzeń Na Twoim miejscu bardziej martwiłbym się o sadowników niż o mnie To nie ja zalegam z kasą za opryski Ja sobie poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hhh Napisano 18 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lutego 2023 20 godzin temu, Gość Piotrek z Kozietul napisał: Jedynym rozwiązaniem jest zwiększenie nasadzeń Na Twoim miejscu bardziej martwiłbym się o sadowników niż o mnie To nie ja zalegam z kasą za opryski Ja sobie poradzę Odezwał się jest. Dalej miesza więc wiadomo. Z pustego Salomon nie nalal I to chłop tym bardziej nie naleje. Nie zapełni samochodów na skupach to nie pazdziernik. Mam jabłko dla Ciebie. 80 netto kg Zapraszam wiem ze będziesz zadowolony z tej ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zorientowany Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2023 Cisza jak po śmierci organisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2023 Nie sypać przez tydzień i cena wróci do góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Xnsjs Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2023 W dniu 18.02.2023 o 04:24, Gość Piotrek z Kozietul napisał: Jedynym rozwiązaniem jest zwiększenie nasadzeń Na Twoim miejscu bardziej martwiłbym się o sadowników niż o mnie To nie ja zalegam z kasą za opryski Ja sobie poradzę Ale płacisz raty za inwestycje swoje. Co tam będziesz tłoczyl za tydzień powietrze jak tłok w sprezarce? Kombinujecie z cena bo wiecie o tym że wkrótce po jabłkami I trzeba w końcu zapłacić normalnie. Nie przeskoczysz tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Buahaha Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2023 3 godziny temu, Gość Janusz napisał: Nie sypać przez tydzień i cena wróci do góry. O,45 loko-rampa od jutra. Za tydzień 0,35.Wszyscy będą sypali i to mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yvuv Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2023 Godzinę temu, Gość Buahaha napisał: O,45 loko-rampa od jutra. Za tydzień 0,35.Wszyscy będą sypali i to mocno A kiedy 8 gr? Bo ja tylko po 8 po takim straszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zdezorientowany Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2023 1 hour ago, Guest Buahaha said: O,45 loko-rampa od jutra. Za tydzień 0,35.Wszyscy będą sypali i to mocno Ale co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 19 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 19 Lutego 2023 1 godzinę temu, Gość Buahaha napisał: O,45 loko-rampa od jutra. Za tydzień 0,35.Wszyscy będą sypali i to mocno Bez przesady. Cena jutro 55gr loco rampa tak zdecydował Piotr. I tego wymaga od podwykonawców inaczej nie sprzedadzą koncentratu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 20 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2023 11 godzin temu, Gość Xnsjs napisał: Ale płacisz raty za inwestycje swoje. Co tam będziesz tłoczyl za tydzień powietrze jak tłok w sprezarce? Kombinujecie z cena bo wiecie o tym że wkrótce po jabłkami I trzeba w końcu zapłacić normalnie. Nie przeskoczysz tego. Dohler to duży międzynarodowy koncern i liczy się globalny wynik za 5 lat a nie wynik poszczególnego zakładu To wy musicie być na plusie bo nie macie wyjścia Ja sobie przywiozę koncentrat z Ukrainy i Mołdawii jak przywożone jest zboże co skutkuje niskimi cenami dla Polaków Jeszcze dostanę medal za pomoc Ukrainie Ty nie przeskoczysz nawet bramy do sadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Buahaha Napisano 20 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2023 10 godzin temu, Gość Yvuv napisał: A kiedy 8 gr? Bo ja tylko po 8 po takim straszeniu. Bez przesady proszę. Zaraz 0,35 to odpowiednik 0,08 trzy lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 20 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2023 Do przetwórni ta wiadomość jabłek na tłoczenia nie ma i w tym sezonie już nie będzie zjeżdżanie z cena nic nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jabłko Napisano 20 Lutego 2023 Zgłoszenie Share Napisano 20 Lutego 2023 Wiadomo coś jaka cena na dziś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi