Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2023 11 godzin temu, Gość Alvin z Grojca napisał: Szkoda ze nie widzieliście miny Piotrka jak zobaczyl komunikat p.Pawla Kaanay jak handluje Prince na eksport. Piotruś myślał że to już jego towarek jest A tu taka niespodzianka. Uśmiałem się jak norka Tak się prężył,że taniej niż 1,6 nie sprzeda Tak się puszył,że robi dla holendra z 1 pozostałością Tak reklamowal algi robiące robotę I co??? Z wielkiej chmury mały deszcz Uszy do dołu i po cichutku po 1 zł oddaje Czyli 0,8 po sorcie będzie Gratulacje ...super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvin z Grojca Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2023 Piotrze kiedy zaczynasz tłoczyć klubowe odmiany na soczki? Bo już madre głowy w Polsce namawiają do nasadzeń A wiadomo jak się skończy. Kasę zrobisz Ty, Kamila na drzewkach i Ukraina w sadach A Sadownik jak zwykle po d*p,,,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2023 5 godzin temu, Gość Alvin z Grojca napisał: Piotrze kiedy zaczynasz tłoczyć klubowe odmiany na soczki? Bo już madre głowy w Polsce namawiają do nasadzeń A wiadomo jak się skończy. Kasę zrobisz Ty, Kamila na drzewkach i Ukraina w sadach A Sadownik jak zwykle po d*p,,,,. Takie życie Żeby ktoś zarabiał ktoś musi tracić Przecież to nie moja wina że nie potraficie liczyć i nie macie podstawowej wiedzy ekonomicznej Dopiero sadzą klubowe więc jeszcze chwilę poczekam A potem żniwa jak ze wszystkim Nie zabraknie jabłek do tłoczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ghgg Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2023 51 minut temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Takie życie Żeby ktoś zarabiał ktoś musi tracić Przecież to nie moja wina że nie potraficie liczyć i nie macie podstawowej wiedzy ekonomicznej Dopiero sadzą klubowe więc jeszcze chwilę poczekam A potem żniwa jak ze wszystkim Nie zabraknie jabłek do tłoczenia Ostanie zdanie powtarzane w kółko w myśl zasady mów bzdurę długo aż stanie aż się prawdą. Nie stanie się. 60 gr cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2023 39 minut temu, Gość Ghgg napisał: Ostanie zdanie powtarzane w kółko w myśl zasady mów bzdurę długo aż stanie aż się prawdą. Nie stanie się. 60 gr cena. Tak będzie W czerwcu z KA Taniej wychodzi u was w chłodniach przechować niż u mnie w tankach Mów dalej swoje bzdury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adam Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Gość Piotrek z Kozietuł napisał: Tak będzie W czerwcu z KA Taniej wychodzi u was w chłodniach przechować niż u mnie w tankach Mów dalej swoje bzdury Taniej u chłopów w chłodniach jak w tankach,zrobiłeś mi dzień xD Dobre to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietuł Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2023 2 godziny temu, Gość Adam napisał: Taniej u chłopów w chłodniach jak w tankach,zrobiłeś mi dzień xD Dobre to było Matematyka Coś o czym sadownicy pojęcia nie mają xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Matematyk z Ameryki Napisano 4 Stycznia 2023 Zgłoszenie Share Napisano 4 Stycznia 2023 No taniej kupić za 35 w maju niż kupić teraz za 35 i to trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 24 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2023 W dniu 4.01.2023 o 15:05, Gość Ghgg napisał: Ostanie zdanie powtarzane w kółko w myśl zasady mów bzdurę długo aż stanie aż się prawdą. Nie stanie się. 60 gr cena. No i co pytam się??? Co się stało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 24 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwca 2023 A w jakiej cenie przemysł? Z ciekawości pytam , bo celebryta Daniel nie ma ceny na swojej stronce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z kozietul Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 6 godzin temu, Gość Janusz napisał: A w jakiej cenie przemysł? Z ciekawości pytam , bo celebryta Daniel nie ma ceny na swojej stronce Będzie że 60 na rampie Na jesieni nie liczylbym na taką cenę bo słyszałem,że grzybek ostro grasuje w sądach i towaru dla mnie nie zabraknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvin z Grojca Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 9 godzin temu, Gość Janusz napisał: A w jakiej cenie przemysł? Z ciekawości pytam , bo celebryta Daniel nie ma ceny na swojej stronce Podobno czesio kupuje w rajpolki jablko xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 4 godziny temu, Gość Piotrek z kozietul napisał: Będzie że 60 na rampie Na jesieni nie liczylbym na taką cenę bo słyszałem,że grzybek ostro grasuje w sądach i towaru dla mnie nie zabraknie Piotrze, nie byłbym tak optymistą. Grzybek grasuje ale jest to na twoja niekorzyść. Czesc sadow nie będzie wogole zbierana bo jablko zleci, a w niektorch sadach nie urośnie i będzie go duzo mniej. Także panowie ten rok jest nasz. W tym sezonie znow wygrał Piotrek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość export czeresni Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 2 godziny temu, Gość Alvin z Grojca napisał: Podobno czesio kupuje w rajpolki jablko xd Czesław kupuje czereśnie na eksport po 5 zł i nie ma czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek z Kozietul Napisano 25 Czerwca 2023 Zgłoszenie Share Napisano 25 Czerwca 2023 Godzinę temu, Gość Jan napisał: Piotrze, nie byłbym tak optymistą. Grzybek grasuje ale jest to na twoja niekorzyść. Czesc sadow nie będzie wogole zbierana bo jablko zleci, a w niektorch sadach nie urośnie i będzie go duzo mniej. Także panowie ten rok jest nasz. W tym sezonie znow wygrał Piotrek. Janku Raz na 5 lat muszę wam rzucić ochłapy byście utrzymali produkcję Nikt na świecie taniej jabłka mi nie odda Nie jestem do końca przekonany,że ten rok będzie wasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi