Marcin Napisano 24 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2017 Ze szklarni? Pierwsze słysze To co w sklepach jest teraz sprzedawane jako młody pochodzi głównie z Maroka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość heerweg Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 czy wiecie coś o eksporcie młodych ziemniaków z polski na zachód europy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błaszki. Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Błaszki zaczynają jutro sadzenie pełną parą trzeba dokończyć sadzenie ziemniaka pod przykryciem w tym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kpr Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 w malopolsce rekordowe nasadzenia wczesnych warzyw.. jak dokoncza sadzenia ziemniaka kapust pekina dalej seler itd=tysiace ha pod agrylem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obornik Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Jakiej kapusty bo białej podobno mało nasion zeszlo z hurtowni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majki Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Tydzień różnicy w kopaniu ? Chyba żart. wsadziłem riwiere 10 marca połowe dałem błak jak i ziemniaki sa juz na wierzchu drugą czesć wsadziłem bez ukorzeniacza i ziemniaki w ziemi połowe sytemu korzeniowego tak samo przykryte ukorzeniacz są efekty na młodym ziemniaku minimum tydzień różnicy w kopaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 27 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2017 Kobietę się uprawia mokra, a ziemie suchą drogie ESI ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Polak Napisano 27 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2017 Kobietę się uprawia mokra, a ziemie suchą drogie ESI ! ESI robi wszystko odwrotnie niż reszta RP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majki Napisano 31 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marca 2017 Nie jest dobrze. Za ciepłe noce i dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieradz Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Nie jest dobrze. Za ciepłe noce i dni. 18 hektarów okryłem w tym roku w tamtym roku zapłaciły młode ziemniaki ciekawe co będzie w tym na razie ciepłe noce i gruntowe ziemniaki będą gonić zaryzykowałem w zeszłym roku miałem 9 ha okryte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kolega z Błaszek Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Dajcie spokój jak wszyscy tak zwiększyli jeszcze raz tyle jak Ty to po cenie 5 zł w połowie czerwca będzie za worek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majki Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2017 18 hektarów okryłem w tym roku w tamtym roku zapłaciły młode ziemniaki ciekawe co będzie w tym na razie ciepłe noce i gruntowe ziemniaki będą gonić zaryzykowałem w zeszłym roku miałem 9 ha okryteW tym roku okrywa nie ma dużego wpływu na przyspieszenie. Jedynie zabezpieczy przed przymrozkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2017 18 hektarów okryłem w tym roku w tamtym roku zapłaciły młode ziemniaki ciekawe co będzie w tym na razie ciepłe noce i gruntowe ziemniaki będą gonić zaryzykowałem w zeszłym roku miałem 9 ha okryte a co ma to wspólnego z gniciem czlowieku przykrywasz 18 ha przykrywasz i takie bzdury piszesz co ci zapłaciło w tamtym roku muysle ze moze 18 ar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cienki bolek Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2017 Weź przeczytaj jeszcze raz, gdzie on o gniciu napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jasnowidz Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2017 rumuni nas zaleją młodym ziemniakiem wczesne to temat stracony czerwiec lipiec 4zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sieradz Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2017 kazdy sadzi po to zeby zarobić i okrywa ziemniaki bo z tego sie zarabia min, 10 tys, z hektara ziemniak pózny to jest tani od lat 2 zł worek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość małopolanin Napisano 1 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwietnia 2017 sieradz tak tak masz racje i juz masz zaplanowany nie zysk z tego ziemniaka tylko co juz za te ziemniaki kupisz... zeby sie w tym roku czasem nie pomylic.. ale tyrajcie tak dalej każdy w dupe łopatą dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 rumuni nas zaleją młodym ziemniakiem wczesne to temat stracony czerwiec lipiec 4zł rumuni nas zaleją młodym ziemniakiem wczesne to temat stracony czerwiec lipiec 4zł rumuni nie zdązą w tym roku zalać nas ziemniakiem początek maja kopanie ziemniaki juz powychodziły z ziemi z okryć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro srdz Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 U mnie to co przykryte tez zaczyna wychodzic. Myślę ze połowa mają optymalny termin kopania i jakiegoś godnego kalibrowego plonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Majki Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 U mnie też już wyszło jakiś czas temu. W tym momencie jakieś 10 cm krzaczki pod folia ale sądzony kaliber 6cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lucjan Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Co roku ta sama gadka, te same przechwalki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Bo co roku ziemniai o tej porze zaczynają wschodzić, a że niektórzy zielsko pomylą z ziemniakiem albo cm z milimetrami to już inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michael Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 5-10 maja kopanie w tym roku folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dive Napisano 3 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Zobaczymy jaki bd kwiecień jak będzie po 20 stopni i przymrozków żadnych nie będzie to czemu nie ale jak jakieś klęski ne będzie to przykrywane ziemniaki będą za marne grosze może te pierwsze 2-3 tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 czyli u tych ekspertów co ziemniaki mają już powschodzone to teras niech kolejne tygodnie czekajom bo wszystko przemarznie teraz przez 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi