Gość Mk Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 czyli u tych ekspertów co ziemniaki mają już powschodzone to teras niech kolejne tygodnie czekajom bo wszystko przemarznie teraz przez 3 dniTo gdzie Ty mieszkasz, że takie mrozy nadają ? W Grenlandii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mateusz Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Mam ziemniaka nowego 40 arów sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2017 ziemniaki u mnie mają ok 10 cm krzaki początek maja kopanie sadzone były 8 marca sieradz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2017 U mnie 12 cm krzaczki około folia i wloknina 23g sadzone 2marca sochaczew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Misiek Napisano 6 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwietnia 2017 Tylko aby mróz wam ich nie powalił. u mnie 13 marca sadzone wyszły i wychodzą myślę że do tygodnia będą wszystkie na wierzchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michael Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2017 No już folie muszę zdejmować i wloknine zostawiać bo za duże krzaki porosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gros Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Odważniej może wszystko pozwijaj daj nawozu i podredl jak masz takie wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michael Napisano 7 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwietnia 2017 Nie no jeszcze chwilę wloknine potrzymam, gdzieś za tydzień zrzucę na bok i będzie czekała na przymrozki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 13 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwietnia 2017 Jak tam ziamniak ? Na kiedy młody sie zapowiada ?? Do kiedy stary kartofel bedzie schodził??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 U mnie na długi majowy pewnie będzie. A jak u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 W przyszłym tygodniu w większości kraju, zapowiadają 2 noce z mrozem -2*C, także nie chwalcie się, jak duże macie ziemniaki. Taki mróz, wykończy wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Ja w tym roku przykryłem wloknina 30g także -2 się nie przejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość on Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 U mnie na długi majowy pewnie będzie. A jak u was? Ja licze ze będę miał ziemniaka tak kolo 15maja niewczesniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Jest stare przysłowie co w picy to sie nie liczy takze co tu gdybac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Jeśli te prognozy na przyszły tydzień się sprawdzą to młody będzie nie prędzej niż pod koniec maja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Norbert Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Farmeży śpią a pod folią i włókniną myszy w bechatkach zapierdalają panowie i wam niwstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Jakie u was temperatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Norbert Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Jak narazie spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 U mnie pod wloknina przemarzly. Nie bedzie wczesnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 u mnie ogien paliłem i zmazły nie bedzie wczesnego kopania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Co wy gadacie jakie mrozy mieliście? U mnie nic się nie stalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Juz przemarzly a to dopiero poczatek. Nie bedzie wczesnego oj nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Tragedia, wszystko czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Ale piszcie region u nas gm wroblew ok nic nie zmarzło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Sieradzu zmarło dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi