Gość o0o0 Napisano 20 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2017 Warta i Błaszki kopią dzisiaj a od poniedziałku ruszają najwięksi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 20 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2017 Tak, tak kopią... Chyba się po d*pach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Haha Napisano 20 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2017 Jeden koło blaszek kopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dive Napisano 20 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2017 NIe widziałem jeszcze zeby gdzieś kopali ale żeby podlewali to widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość konrad Napisano 20 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2017 tak tak to ia kopie koło błaszek niedowiarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 20 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maja 2017 Ja juz wykopalem i pekina wsadzilem. Za tydzien bede go ciol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość remote Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 czy wiecie coś o eksporcie młodych ziemniaków z polski na zachód europy? Tam pewnie maja ziemniaki z Afryki ,Hiszpanii i Wloch .Z tym ze ziemniaki to chyba nazywaja sie "Kartoffeln".Nie sa tanie , zwykle kosztuja ok 8 zl/kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michu Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Może miał przykryte folią i włókniną to czemu nie możliwe że coś tam ma wiec nie komentujcie złośliwie i może troche zazdrośnie bo kase ładną weźmie jak ma już handlowe.... u mnie widze jeszcze ten tydzien trzeba poczekać podlałem wczoraj i teraz muszą jeszcze rosnąć może za tydzień coś wyrwie... mam pare odmian jeszcze żadna nie do kopania a Ty jaką odmiane kopiesz. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danczi Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 U nas woj. Świętokrzyskie koło Buska zdroju to jeszcze dwa tygodnie trzeba żeby z pod włókniny ruszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Danczi Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Mam pytanie w jakiej fazie rozwojowej sciagacie wloknine z ziemniaków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Prezes Jarosław K. Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Jaki ceny prognozujecie za młodego w czerwcu i lipcu? Jakie plony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gregor besson Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Jaki ceny prognozujecie za młodego w czerwcu i lipcu? Jakie plony? Panie Kocie J.K. nic nie wiadomo z tego co widze jak nie popada to cenowo nie bedzie tragedi jak w tamtym roku w lipcu a plon nie kopałem jeszcze nie powiem na pewno kto ma deszczownie bd miał co kopać z początkiem czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Patryk Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Wiecie moze gdzie kupie ziemniaka mlodego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 21 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maja 2017 Jak tam młody na kaliszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 23 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2017 wszyscy kopia że taka tu cisza ? słuchaj słyszałem że młody na Kaliszu 3 zł kg ale za 2.5 też kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2017 dzis w łodzi 3 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość weter Napisano 23 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2017 W Kaliszu 2,5 - 3zł dziś wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 23 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2017 myte czy brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 23 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2017 W Poznaniu młode ziemniaczki 2-3 zł za kilo a młode ziemniaki 6 zł z kilo, wyglądały na myte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 23 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maja 2017 wyjezdzam do łodzi 1200kg mytego zapraszam kupców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 Sieradz irga myta kaliber 40+ 1,8zl/kg myty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro srdz Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 A żółty z pola jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 Sieradz irga myta kaliber 40+ 1,8zl/kg mytyTo juz ladnie cene zepsuli, nie mozna po złotowie? Bedziecie miec latwo liczyc. To jest caly sieradz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiu pomorskie Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 A tu u nas na północy sprzedają waszego ziemniaka po 4.. Się dziwić, że nie mają szacunku dla rolnikow ... Przy tym roku co Ziemniak słaby.. Nie cenią własnej pracy ani innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek okolice Oleśnicy Napisano 24 Maja 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maja 2017 Ja zacząłem wczoraj rano, wydajność 6 t/ha, bez podziału frakcji. Kaliber średni, bardzo dużo nawiązane pod krzakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi