Gość rolnik Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 dobrze ze miałem ubezpieczone na 20 tys od ha ziemniaki we wtorek zgłaszam szkode i rzeczoznawca niech szacuje gorzej ci co nie ubezpieczyli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Ciekawe gdzie ubezpieczenie zawarles jak karencja 14 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luki Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Co wy gadacie jakie mrozy mieliście? U mnie nic się nie stalo Warka -5, a ty Miecio jesteś pewien ze nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Ciekawe gdzie ubezpieczenie zawarles jak karencja 14 dni tak karecja 14 dni ubezpieczenie opłaciłem 31 marca liczy sie od dnia opłacenia polisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 PZU zawierało polisy od 15 kwietnia to w jakiej firmie ubezpieczyles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość oooo Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 U mnie też przetrzepało konkretnie. Wczesne będą pózniej :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Warka -5, a ty Miecio jesteś pewien ze nic? Podkarpacie było minus 6 tyle ze wczoraj było słonecznie i nagrzalo pod przykryciem i dziś 6 rano już słońce. Byłem jeszcze teraz sprawdzić i nic nadal nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) czym sie nakrecacie i tak za darmo towar oddacie czy zmrozi czy nie to co z tego Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez IGRiT usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Norbert Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Nieziemski kompletny ale jedno wiem sadzę tam nie wiele około 10h w tym pod folię 3h i co wam powiem to powiem ci co się chfalą to h,,a mają tak że panowie dopiero po świętach a tu taka żenada .Jestem też podkarpackiego i ten kolega kturen opisuje że było minus 6 i nic klękajcie narody pozdro ci co piszą od żeczy łapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Nieziemski kompletny ale jedno wiem sadzę tam nie wiele około 10h w tym pod folię 3h i co wam powiem to powiem ci co się chfalą to h,,a mają tak że panowie dopiero po świętach a tu taka żenada .Jestem też podkarpackiego i ten kolega kturen opisuje że było minus 6 i nic klękajcie narody pozdro ci co piszą od żeczy łapka Kolego jak trzeba jutro zdjęcia wstawię. Albo zapraszam poogladamy razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 I tak wszystko zmarznięte to o czym gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ooo Napisano 17 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwietnia 2017 Odbije :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Błaszki dziś godz 6 rano ok -1 stopnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 i co panowie z tego ze sadzone na poczatku marca pogoda swoje zrobiła a tak po za tematem słychać ze pesje maja wzrosnac miedzy 20a30% ciekawe o ile wzrosma produktu rolnicze u rolnika nie na półce 10 lat temy sprzedawałem po wykopkach 1 zł a dzis masakra bieda w oczy zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Ok sochaczewa ziemniaki czarne nawet łodygi przemrozilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradzak123 Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 U mnie ziemniaki mrozu się nie boją, Rymarka już około 40 cm, jutro przewijam jak się uda, za miesiąc już będą wykopane, Arrow jakieś 30-40 cm, zapowiada się rekordowy plon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luki Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Podkarpacie było minus 6 tyle ze wczoraj było słonecznie i nagrzalo pod przykryciem i dziś 6 rano już słońce. Byłem jeszcze teraz sprawdzić i nic nadal nie zauważyłem. No to albo miałeś fuksa albo masz dobrze pole usytuowane albo patrzysz i nie widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 No to albo miałeś fuksa albo masz dobrze pole usytuowane albo patrzysz i nie widzisz Poważnie ziemniak jaki był w czwartek taki jest i dzis. Niegram kozaka ze wiedziałem ze mu nic nie bedzie bo bałem się w niedziele bałem sie i wczoraj. żadnych oznak czarnych i zwiednietych. łodygi liście zielone sztywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luki Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 No to się ciesz i oby tak do piątku zostało. U mnie po jednej stronie pola chyba ziemiak dostał ale z drugije wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2017 u nas lezy ok 30 cm sniegu ziemniaki pod włókniną mają ok 10 cm nie wiem czy przetrwają swietokrzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błaszki. Napisano 19 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwietnia 2017 Dostały dostały u mnie listki czarne nie wszędzie lecz miejscami widzę ciekawe co przyniosą te najbliższe 2 noce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2017 I jak panowie przezyly wroblew 0stopni takze narazie ok zobaczymy dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rafallll Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2017 I jak panowie przezyly wroblew 0stopni takze narazie ok zobaczymy dzisiaj okolica Raczkowa kolego z Wroblewa rowniez 0 , jakos przeszlo , ciekawe jak reszta kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość polak Napisano 20 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwietnia 2017 dzisiejsza noc wykosi wszystkie co są nad ziemiom, ciężki rok się zapowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GSL Napisano 21 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwietnia 2017 U nas w pomorskim okolice Słupska wczoraj wszyscy na potęgę zaczęli sadzić ziemniaki. Wcześniej warunki na go nie pozwalały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi