Gość Anonim Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2019 I jak panowie biznesmeni co pobrali maszyny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2019 7 godzin temu, Gość Obierka napisał: zdrożeje ta cebula obrana, czy o co chodzi? A nie jest droga nie pamietam cen 2,40-2,50 a parenascie lat obieram, jak tak dalej pójdzie to łuska będzie tyle kosztować!! Tego statkiem z Chin nie ściągną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2019 sciągają propagadą jak jest nadwyszka teraz niech sprowadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubertus Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2019 2 godziny temu, Gość Anonim napisał: I jak panowie biznesmeni co pobrali maszyny?? Ja mam się całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2019 Uzyskamy informacje ile klada za obraną w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2019 4 godziny temu, Hubertus napisał: Ja mam się całkiem dobrze Wydaje mi się, że maszyny są po to, żeby obniżyć koszty. Skoro z maszyną miało by sie2 nie opłacać to bez jakim sposobem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jhl Napisano 31 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2019 16 godzin temu, Gość Roman napisał: Tego statkiem z Chin nie ściągną sciagna juz sciagaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 31 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2019 9 godzin temu, Gość jhl napisał: sciagna juz sciagaja Nie wiem czy wiesz jaka cebule tam uprawiają, to się nie nadaje na export do Europy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Waldziu Napisano 31 Stycznia 2019 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2019 Witam gdzie takie ceny po 2,4netto? Mi płacą po 2,25 i nie chcę podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obierka Napisano 1 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lutego 2019 Słyszałem wyższe ceny nawet 2.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 1 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lutego 2019 14 godzin temu, Gość Roman napisał: Nie wiem czy wiesz jaka cebule tam uprawiają, to się nie nadaje na export do Europy!! CCC- Cena Czyni Cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jako Napisano 1 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lutego 2019 Za chwilę Kazachstan itp. będzie w takich cenach, że o obieraniu zapomnieć. Ceny w Kazachstanie ruszyły w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obierka Napisano 2 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2019 witam, jakie ceny cebuli obranej na ten tydzień? mi proponują 2,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roman Napisano 2 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2019 No i takie ceny proponuja 2,40-2,50 to już od miesiąca taka cena byla nic się nie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebul Napisano 2 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2019 Ja mam ustaloną cenę na przyszły tydzień 2,60/kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obierka Napisano 2 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2019 netto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebul Napisano 2 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2019 Zawsze podaję ceny netto. Nie rozumiem podawania cen brutto.Znaczy w chorym systemie faktur RR rozumiem ale nadal nie pojmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewy1211 Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 W dniu 2.02.2019 o 10:36, Gość Cebul napisał: Ja mam ustaloną cenę na przyszły tydzień 2,60/kg. Witam Kolege. Gdzie od poniedziałku płącą 2.60? bo mi coś nie chcą podnieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cebul Napisano 3 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2019 Podam namiary na firmę która tyle mi oferuję to jak znam życie Pan im zaoferuje swoją cebulę w cenie 2,50zl. To nie jest kółko różańcowe tylko czysty biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cebulka Napisano 4 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2019 eldom 2,5 netto strzelno 2,4-2,6 netto zalezy od ilosci okolice leczycy worek 15 kg bez wymagan w jakosci -1,9 netto! ceny na dzis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość onion Napisano 4 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2019 a frost ?jakie ma ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość A no Napisano 4 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2019 6 godzin temu, Gość onion napisał: a frost ?jakie ma ceny? Ja pier... a po co się pytasz na forum nie lepiej zadzwonić i się dowiedzieć!!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jako Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2019 W dniu 27.01.2019 o 01:05, Gość Abdjllah abdullajew cebull napisał: Kazachstan tak zwany przyjedzie od 1..15zl... To dlatego iż...jedzie z pakistanu,indii,uzbekistanu gdzie ceny są od 8 groszy do 20 groszy !!! Szokkk??? Nie to żeczywistość...rolnicy w indiach dostają 8 gr bo skumulowali zbyt dużo by to skonsumować i rząd daje 10% ludkom którzy sie pozbedą towaru. Uzbekistan i okolice mają hiszpanki i za pare tygodni ciepło przyjdzie i jesli mie sprzedadzą to bedzie gips....Z przykrością zawiadamiam iż Chinska mrożonka jest w ue w cenie 550 dolara tona. Pozdrawiamy I gdzie kolego ta cebula po 1.15? Bo jakoś jej nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alex Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2019 Wydaje mi się ze te wszystkie ogłoszenia cebuli z kazachstanu to ściema!!!! Jak się zadzwoni to nic nie ma na miejscu albo gdzieś utknęło albo coś innego ściema i tyle!! Coś może wchodzi ale to kropla w morzu!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jako Napisano 6 Lutego 2019 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2019 5 godzin temu, Gość Alex napisał: Wydaje mi się ze te wszystkie ogłoszenia cebuli z kazachstanu to ściema!!!! Jak się zadzwoni to nic nie ma na miejscu albo gdzieś utknęło albo coś innego ściema i tyle!! Coś może wchodzi ale to kropla w morzu!! Kazachstan itp. przyjeżdża i jest całkiem realny ,ale jak już pisałem jest coraz droższy i to nie Holandia. Ponad 5 tys. km. i kolejki na granicach. Na to trzeba czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi