Skocz do zawartości

Rynek Ziemniaka - Opinie

Gość julia

Rekomendowane odpowiedzi

Gość producent ziemniaka

ja sprzedaje 12zł/15kg. 8-9zł na miejscu jak ktoś tanio sprzedaje to baran ale to jego sprawa, a handlarze musza zarobić bo przecież nowe auto czeka. Sami ludzie mnie w kur bo mówią ze duże ziemniaki porosły a takie drogie,(pod krzakiem malo  to duże 3-4) walc się w tym roku są i będą drogie a jak komus sie nie podoba to niech nie kupuje. Za rok jak bedzie za darmo kupcy znów będą wybrzydzać po 1zł/15kg. Także nie popuszczać bo się to zemści, wiem bo sam to przerabiałem jak były drogie ziemniaki 3lata temu to w dupe włazili kupcy żeby im sprzedać a później cie nie znali, ja sobie poradziłem ale gnida nie ma prawa wejścia w tym roku. Nie szanuje handlarzy bo oni maja chłopa w d*pie.

W dniu 15.09.2015 o 11:00, producent ziemniaka napisał:

ja sprzedaje 12zł/15kg. 8-9zł na miejscu jak ktoś tanio sprzedaje to baran ale to jego sprawa, a handlarze musza zarobić bo przecież nowe auto czeka. Sami ludzie mnie w kur bo mówią ze duże ziemniaki porosły a takie drogie,(pod krzakiem malo  to duże 3-4) walc się w tym roku są i będą drogie a jak komus sie nie podoba to niech nie kupuje. Za rok jak bedzie za darmo kupcy znów będą wybrzydzać po 1zł/15kg. Także nie popuszczać bo się to zemści, wiem bo sam to przerabiałem jak były drogie ziemniaki 3lata temu to w dupe włazili kupcy żeby im sprzedać a później cie nie znali, ja sobie poradziłem ale gnida nie ma prawa wejścia w tym roku. Nie szanuje handlarzy bo oni maja chłopa w d*pie.

masz racje w tym roku dzwonią ci co w tamtym nawet telefonu nie odbierali ale traktuje ich dokładnie jak ty

ada nie miej pretensji jak jest drogo to i wy nie pamiętacie o roku kiepskim że ktoś od was zabrał

jak ceny łódz sandomierz katowice?

bronki od 8 złotych żółty do 12. 13 najładniejsza irga

Edytowane przez IGRiT
wytłuszczono ceny

W dniu 17.09.2015 o 17:55, Rusek napisał:

Noto co Rumun ładuje jak surowca nie ma ?

tak nie jest to zeszy rok co był pełen plac w ziemniaku,co auto wjedzie to schodzi a rumun nagrywa towar i dopiero ładuje a polaki słabo bo nie mają co załadować

Gość kowalski

Cena jest zjazdowa 10zł Wrocław 11 Katowice 10-12 zależy który dzirń tylko chłopo-handlarze dołują Ci co ładują z gospodarstw po 400-1000worków wołać pieniadze na konta przed przygotowaniem nie sprzedawać taniej jak 8-9zł