Gość Gość Napisano 27 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2016 Znowu Sieradz winny.Na kogo ty byś narzekał jak by Sieradza nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek z vweja Napisano 27 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2016 Michał puknij się w głowę na Sieradzu teraz kapusty jest więcej niż ziemniaka to wy zj***li....scie Cenę ? i teraz macie musztarda po obiedzie ? się ostała. Zresztą popatrz na import wybawiali Rumunów z wczesnego a Rumunia i tak we Francji się ładuje i po co to było? jeszcze bardziej dołek zrobili ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rezydent Napisano 27 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2016 wystarczy dwa sezony jeszcze i te piękne jelonki komornik będzie oddawał za pół ceny, wiecej sadzćie jeszcze więcej to napewno cena będzie prawdziwy ciemnogród na tej polskiej wsi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max fryta Napisano 27 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Września 2016 Sieradz sadzi co roku (+- parę procent)tyle samo skoczki to są w innych rejonach cena zależy od pogody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kowal Napisano 28 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Września 2016 Jak sprowadzają to na pewno ich nie spłacimy, ale Firmy to obcemu dają zarobić a rodzimego w 4 literach mają, Rumuni mieli brać i pokazali ile są warci. Ale czy Rumunia to jeszcze Rumunia? czy tylko kolonia Francuzka? Oj Polaczki biznesmeni-garniturowcy to wy jesteście ugorem umysłowym tego Kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość handlarz Napisano 29 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 29 Września 2016 Jak młody był tylko na sieradzu i Miechowie pięknie się handlowało. Rolnicy nie plakali. Zaczęły kopać inne rejonu odrazu luj. A jak duże firmy chciały brać pyrke z polski to rolnik ze tanio ze zle ze drugi raz może nie przywieźć to firmy znalazły stalych dostawców za granicą z dobrym towarkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michał realista Napisano 30 Września 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Września 2016 (edytowane) sieradz zawsze psuł runek ,jakość cienka, cena niska to są chłopcy z śieradziska Edytowane 30 Września 2016 przez IGRiT usunięto inwektywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz Napisano 1 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2016 Odezwał się producent towaru z najwyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 1 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2016 Wariaty Fatalne trzymajmy cene bo jak narazie Rumunia Czechy Słowacja biorą nie spuszczajcie gaci po kostki . Pozdrawiam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pyroman Napisano 1 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2016 Ta biorę Ci mniejsi co kasy nie mają. Grube ryby na Francji siedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość michał realista Napisano 1 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Października 2016 a żebyś wiedział ,bo mam sprzęt nie gorszy jak wy chwalipięty z sieradza .jak jezdziłem johnem to oglądaliście foldery z targów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zmiany Napisano 2 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2016 przeciwdziałanie pogarszającemu sie stanu zdrowia zawczasu czas w tle tanich ziemniaków jest kluczowe bo dalsze miesiące ciezkiej pracy mimo pogarszającego zdrowia mogą przynieść nie odwracalne skutki i pozbawic mozliwosci dalszej pracy za grosze przy tanich ziemniakach kosztem mozna przepłacić zdrowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyrka Napisano 2 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2016 byłem dzisiaj na broniszach ........to normalnie jakaś masakra ziemniaki i warzywa zero zejścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kolba Napisano 2 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2016 byłem dzisiaj na broniszach ........to normalnie jakaś masakra ziemniaki i warzywa zero zejścia bronisze smiechu warte a kiedy tam polskie warzywa i ziemniaki miały tam zejscie to jest giełda ale na towar z uni europejskiej nie z polski wrocław katowice tam towar ma branie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 2 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 2 Października 2016 dolny i górny śląsk to był rynek zbytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 6 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Października 2016 a rybitwy jak stoją jaka cena czy jest jakiś ruch za ziemniakiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 chłopie on jak kupi taki kombajn to napewno nie bedzie miał z tobą czasu flaszki wypić jak idzie do kibla to ma sekundy policzone na załatwienie potrzeby fiziologicznej Niekoniecznie-znam gościa co ma ponad 100ha i chyba też ze 100 krów i kiedy robota to robota ale ma czas na wczasy z rodziną,regularnie w siatkówkę grywamy zimą a i flaszeczkę nieraz zrobiliśmy! Ostatnio wczoraj ja talerzowałem a an orał nowym Johnem 200km przez miedzę to światłami mrugnął na uwrociu i połóweczka pękła bo miał w kabinie:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 Dodam że wódeczke miał w klimatyzowanym schoweczku! To się nazywa pomyśleć w czasie projektowania ciągnika o człowieku który nim będzie pracował:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 Dodam że wódeczke miał w klimatyzowanym schoweczku! To się nazywa pomyśleć w czasie projektowania ciągnika o człowieku który nim będzie pracował:-) Heh, każdy trzyma tam co lubi, ja czekoladę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość deresz Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 Dodam że wódeczke miał w klimatyzowanym schoweczku! To się nazywa pomyśleć w czasie projektowania ciągnika o człowieku który nim będzie pracował:-) jak bedziesz pił wódeczke to w polny mizerne nie znam rolnika co pije i w polu robi na czas i ma plony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 Chłopie nie udaj świętego! PIje kiedy mam ochotę i możliwość wypicia! Jak wyjeżdzam za dom talerzować 20 ha i zejdzie mi do północy a sąsiad też robi obok i stawia flaszeczke bo nowy ciągnik kupił to czemu mam się nie napić? A ziemniaka mam średnio w tym roku 55t/ha z tego co ukopałem a 15ha jeszcze w polu! I to dlatego nie wykopane jeszcze bo taka susza że ukraińcy niemogli na kombajnie brył przerobić! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość armagedon Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 Chłopie nie udaj świętego! PIje kiedy mam ochotę i możliwość wypicia! Jak wyjeżdzam za dom talerzować 20 ha i zejdzie mi do północy a sąsiad też robi obok i stawia flaszeczke bo nowy ciągnik kupił to czemu mam się nie napić? A ziemniaka mam średnio w tym roku 55t/ha z tego co ukopałem a 15ha jeszcze w polu! I to dlatego nie wykopane jeszcze bo taka susza że ukraińcy niemogli na kombajnie brył przerobić! to juz ich nie wykopiesz mozesz spisać je na straty zgniły alkochol to zguba kto pije rozpije sie gospodarstwo na zatracenie pójdzie znało sie takich co w polu walili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 Ale żeś pojechał mi teraz - faktycznie za te trzy dni deszczu zgniły w polu a te pięć dni temu kopane jakims cudem są zdrowe w przechowalni! Chłopcze ja za ziemniaki żonie na 15 rocznicę ślubu w sierpniu tego roku nową Astrę kupiłem więc mi tu nie filozofuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IGRiT Napisano 7 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Października 2016 to ty ... Ostatnią wypowiedź usunieto jako nie związaną z tematem i bzdurną. Proszę przynajmniej w minimalnym stopniu trzymać się głównego tematu i nie pisać bzdur, robić prywatnych wycieczek albo założyć osobny temat o alkoholu, Astrach i żonach Również proszę decydować się jak się podpisujemy, a nie raz 'armagedon' a raz 'nie znajdziesz' a jeszcze kiedy indziej inaczej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mietek Napisano 8 Października 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Października 2016 Dzięki admin ale nie zdążyłem przeczytać jak mnie nazwał choć mogę się domyślać haha:-) Dygresja od tematu nie była zamierzona ale w sumie od kombajnu do ziemniaków się zaczęło. Rumuni jeżdżą po wsiach za ziemniakiem i warzywami- za żółtego ładnego ,dość grubego oferują 30gr/kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi