bosss Napisano 19 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2017 56 groszy/kg na południe europy, 5 plus, worek szyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość iwan jebiewdenko Napisano 19 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2017 Panowie jak tam ceny bo coś cicho tu na forum to albo niema zejścia albo niema ceny lub to i to. Jest cena i zejście dlatego wszyscy cicho siedzą bo towar szykują, jakby nie było jednego albo drugiego to siedzieliby na forum i wylewali swoje żale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 19 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2017 Raczej wątpię żeby tak było. Prędzej bym uwierzył uwierzył spiewke ze sezon polny zaczynają i zajęci ale to też nie powód żeby nie próbować sprzedawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ben Dover Napisano 19 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2017 Wystarczy wykonać 3 telefony do kupców z tego portalu, żeby mieć wiarygodne info. Bo pierdoły to każdy anonim może napisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość iwan jebiewdenko Napisano 19 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2017 Kupcy z tego portalu, przepraszam hieny ogłaszające się na tym portalu zaproponują Ci 30 groszy i jeszcze pocisną kit że z niemiec po tyle kupują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ben Dover Napisano 19 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marca 2017 Kolego, ja wiem, że każdy ma jakąś swoją 'dziurę' gdzie dostanie w miarę uczciwe pieniądze, ale chcesz czy nie, ceny z tego portalu, uczciwie odwzorowują sytuację na giełdach w kraju. I nie, nie jestem handlarzem, sam mam ostatnie 400 worków do opchnięcia i każdy z dzwoniących, chce poniżej 5 zł dać za nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 Panowie nie ma co oszukiwać mówcie prawde jakie ceny na giełdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 jaka cena na broniszach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luki Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 Panowie jaka cena jest za czipsa na zachodzie kojarzy ktos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 Tak naprawdę z Niemiec po tyle przychodzi do nas wiem o tym bo kolega ma transport i kierowcy znają cene bo nie mowami nue sa. Ziemniak może jedynie utrzymac sie w tej cenie bądź w dół bo w górę nie ma szans ziemniaka jest naprawdę dużo jeszcze ściągaja. Nie wiem po co to forum jak kazdy mówi cuda zero zeczywistosci to nic nie daje ja moge napisac sprzedaje po 7 ale co mi to pomorze jak w rzeczywistości jest inaczej.aktualnie jest max 4,5 ale cale szczęście udalo mi sie wszystko na szybko wyprzedac po 8,5 do 9 nie czekalem az bedzie ta 1zl za kilo jak tu pisaliscie ze braknie i wgl bo jak bym mial na to patrzec poszedl bym z torbami. Trochę rzeczywistości na tym forum wtedy nam pomorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xxx Napisano 20 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marca 2017 kolego wyżej ja pisałem o aktualnej, rzeczywistej cenie, wiec nie wiem skąd to max4.5 (choć nie twierdzę ze po tyle nie sprzedają) bo za taka cenę to żadnego worka nie sprzedałem. Jak denerwuje Cie to forum, to po co wchodzisz na tą stronę. I popracuj nad ortografią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Niemrawy Napisano 21 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2017 Na Sieradzu ziemniaki można kupić ,worek 15 kg,5+-5,5 od 5,5 zł do 6,5 zł. Drobniejsze 4+ 5 zł może niżej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Marca 2017 Giełda Katowice 7zł cena wyjściowa, towaru dużo. Cena "na miejscu" w Sieradzu czy Wieluniu to średnio 5zł za worek, przy czym można też załadować nawet po 4,5zł tylko ziemniak niezbyt gruby, kaliber 4+ lub 45+. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 23 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marca 2017 Panowie ile dają za bellaroze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Edyta Napisano 24 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2017 Mam ciemne ziemniaki do sprzedania i za cholerę nie mogę sprzedać. Plakac czy czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marecki Napisano 24 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marca 2017 Cena czyni cuda. Po ile takie masz zamiar sprzedać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Stanley Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 U nas na wsi ładował się Tir w okolicach Błaszek na południe Polski płacił 4.5 zł/15kg i załadował się cały ludzie chętni żęby szykować na tą cyfre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gap Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Bardzo dobrze ceny powinny spaść z powrotem na 3 złotych worek 15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Co sie dzieje nie mogę kupić ilości torowych na Rumunię zaczyna brakować towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Potwierdzam. 5 zł na Sieradzu w sferze marzeń jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 a jak cena za bialego w stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomala Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 7 zł wołane ale im bliżej wieczora tym taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pepe Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Cóż za żałosna manipulacja ceną ziemniaka ,powinniśwcie panowie grać w brazylijskich serialach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość paweł Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 5zyta to marzenie kupujących czy sprzedających Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pan Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 A co się dziwicie gdy była cena to trzyma liście i nie chcieliscie sprzedać wiec teraz trzymajcie niech wam kiełkuja to samo robocie z kapusta i innym warzywem kto elastyczny ten sprzeda... Taka prawda do kogo te żale chyba do samego siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi