Gość Niemrawy Napisano 27 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marca 2017 Co sie dzieje nie mogę kupić ilości torowych na Rumunię zaczyna brakować towaru Propaganda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Obornik Napisano 28 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2017 Ziemniak po 5 teraz idzie kupić jak nie taniej w zależności od towaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bosss Napisano 28 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2017 a po ile idzie sprzedać marek dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trm Napisano 28 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marca 2017 Jakie ceny do hurtu i zejście na żółtego na broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomala Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 Jak cena i zejście łódź sandomierz chodzi mi o bellarosę oraz jak sadzeniak na sandomierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kongo Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 a po ile idzie sprzedać 8 Katowice podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość El Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 Ktoś coś wie co z ta pyra? Trzymać sprzedawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 A tego nie wie nikt. Na pewno towaru jeszcze jest sporo i jak masz kupca za 5 to sprzedawaj żebyś się potem nie rozczarował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Szymon Rolnik Napisano 30 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marca 2017 Ja dziś sprzedałem po 6 zł worek w hurcie ceny lepszej już nie będzie:) jestem z Wielkopolskiokolice Poznania:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pepe Napisano 2 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwietnia 2017 Ja dziś sprzedałem po 6 zł worek w hurcie ceny lepszej już nie będzie:) jestem z Wielkopolski okolice Poznania:) masz rację uciekaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 ziemniak pózny nie opłaci sie u nas sadzimy ziemniaki pod okrywy to jeszcze na ziemniaku okrywanym idzie zarobić a pózny ziemniak wychodzi sie na zero albo dokłada sie do produkcji co za czasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 Jak płacą za żółtego 5 plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 4 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwietnia 2017 6-7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Trm Napisano 11 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwietnia 2017 Jakie teraz ceny,zejście w Sieradzu i na gieldach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marek Napisano 12 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwietnia 2017 gdzie mogę sprzedać ziemniaki na Podkarpaciu , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Jaka tu cisza. Nikt się nie chwali że płacą 60 groszy..... dziwne haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztoff Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 To ile ton Ci zostało, że taką propagandę siejesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Miecio Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Mi nic. Doswiadczeniem nauczony towar do bpzonarodzeniowej nocy opylony. Tylko gdzie Ci co w grudniu mowili trxymajmy poniżej 10 zl worka nie oddajmy i.można sobie teraz kupić po 30 groszy pyrke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Harnaś Napisano 14 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwietnia 2017 Kolego Miecio może jeszcze będzie cena zawsze jakąś szansa jest nie będzie najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Witam. Jaka cena po swietach na ziemniaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Bez zmian kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 Jaka cena ziemniakow na zjazdowej w lodz i jak zejscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 18 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwietnia 2017 I zima ziemniaczki pod Śniegiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Jaka cena za czerwonego 5+? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grzegorz Napisano 22 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwietnia 2017 Sam kupuję po 0,40 zł za kg w big bagu za czerwonego asterixa lub bella rosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi