Gość Gość Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 panowie na inteligencje sprawdzcie ile kosztuje ziemniak w europie na wschodzie czy zachodzie obojętne !!!!i teraz z kąd go przywieść? no właśnie za dwa tygodnie porozmawiamy o cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nero Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 mieszkam 70 kilometrów od wieluna mam wystawione po 7 i dzwonia i biora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nero Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Te ceny z ogłoszeń obecnie są z kosmosu wzięte. Na Wieluniu można bez problemu kupić żółtego ziemniaka po 5zł za worek, takie są realia niestety. Nie piszę tego jako handlarz ale jako rolnik. chyba jednak jako handlarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyz Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Marcin dlaczego uważasz ze ceny jakie sa w ofertach to kosmos? 5pln za worek to wg Ciebie cena opłacalna przy produkcji ziemniaka? taka która pokryje koszty produkcji, amortyzacje sprzętu i przyniesie zysk to dalszych inwestycji??? PS. 2 dni temu sprzedałem naczepę 7,5pln worek, telefonów pełno o ziemniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Nikt nie kupi pyry 10zł macie swoje kosmiczne ceny za ziemniaki, handlarze robią swoje rolnik przed rolnikiem podbija cene. Po świętach podzieli się los Pyrki jak w marcu cena spadnie i będziecie znów płakać ale cóż. Trzymajcie cenę.ps koszta a DopłTy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wowka Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Wygoniliscie Rumuna z polski cenami, inni odbiorcy też już jada na inne kraje ot polaky dziwne z was chłopy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bosa10 Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 nikt nikogo nie wygonil ceną. sami za dobry towar podnoszą cenę. jak komus o tym czasie pasuje 5 zł za kg to takich ludzi podziwiam i gratuluje zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nero Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 i niech jadą ciekawe kupią ziemniaka taniej niz w polsce we gdzie , dobre czasy nastały ze handlarze martwią sie o chłopa . 50 gr za kilo ziemniaków to drogo posrednicy zarabiają 100 200 procent i nikt nie robi larum a chłop podniósł 10 gr na kilu i afera wszyscy muszą wyjsc na swoie oprócz chłopa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nero Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 nikt nikogo nie wygonil ceną. sami za dobry towar podnoszą cenę. jak komus o tym czasie pasuje 5 zł za kg to takich ludzi podziwiam i gratuluje zdrowia. 5 zł za kilogram marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyz Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Panowie producenci nie dajmy sie tej krytyce ze strony handlarzy i straszenia za kupcy uciekli. bo co za sztuka jest produkować i sprzedawać 4pln za worek, jak by to chcieli handlarzyki, tak tylko garba i siwych włosów można nabyć. Jezeli kupcy uciekli by faktycznie to przestaniemy produkować ziemniaka i tyle, bo produkować i sprzedawać po kosztach produkcji to krótka droga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Darek Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 12zł za ziemniaka jak tu widzę ludzie sie ogłaszaja ciekawe ile dzwoni i kupuje??? I ziemniaka już nie ma??? Ja mam jeszcze 300 ton aktualnie sprzedałem wczoraj 24tony po 7,5zł mam stałego odbiorcę który sam dzwoni fakt faktem towar musi być solidnie przygotowany i wykalibrowany, ładny zdrowy pytam sie kto ds aje teraz więcej czy wy znacie podstawę ekonomi i handlu jak Czytam w euro za granica ziemniak drogi to ja powiem tak 120e za granica towar pierwsza liga, euro spada ze wzgledu na brexit freksit itp. W dodatku koszta transportu kto wam weźmie drozej??? Koszt Euro teraz 4,15 wiec zagranica się zamyka na nasz rynek w polsc plucha mokro szaro i ponuro za dwa trzy tygodnie wysypie się młody co kto zrobi ze starym??? Herezją pawacie co z was za sprzedawcy skoro sami kupujących szukacie. Panowie biznesu się mniej w kościele siedzcie i bądźcie elastyczni bo wasze żale znów wylewac bedziecie na forum komu sprzedać kto kupi polska tylko rolą i węglem stoji.wiec nie gledzcie ze już takie bicie cenowe robocie bo chłopy głupieja a jak ciepło będzie to jak już ludziska będą jedni młodego ziemniaka kasze ryz lub makarony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Kto ci proponuje 4złote chyba rolnik z innej wioski. A 8złoty też ci mało to zamiast ziemniaków co innego sadz na łatwizne idziecie a dopłate na uśmiech dostajesz??? Pazerność pazerność pazerność ale i tak wam nikt tego nie kupi a markety i sklepy zaraz zapchaja się młodym nie koniecznie z polski kto modry i ogarnięty sprzeda bez ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość nero Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 12 zł to przesada ale nie jak gosciu pisze ze na wieluniu po 5 z ł oddaja, 50gr za kilo nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Ooo zobacz ilu kupujących się ogłasza i w jakiej cenie chcą kupić towar. No to od straszenia się zaczyna ale jak widać coś ci kupujący się nie bardzo ogłaszaja bo tu ich mało, kto tu mądry, chytry czy przemądrzały nie wiem ale już zgłupiałem od tych waszych wpisów i wypowiedzi ja po świętach jade z towarem na giełdę zobaczymy ile tu prawdy prawicie tak jak na giełdzie rano cena później fakty koszty itp, zobaczymy,trzymam kciuki żebyście mieli racje a nie naganiali bajek na uszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 To jak mowisz ze musisz go wykalibrowac i wysortowac specjalnie to ja ci wspolczuje bo musisz polowe odrzucic. I czym sie podniecasz ze dostaniesz 8zl? Smiac mi sie.chce z takich ludzi. Pol wywalu i dostanie 8zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Sory. Pewnie napiszesz ze masz bok i spasiesz. Hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Byki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rezydent Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Panie Januszu ile masz pan towaru w roku wiadro ziemniaka? ze chcesz sprzedać wszystko za jedne pieniądze to zielonego i zgniłka też sprzedaż byle była kasa... Każdy towar ma swoja cenę śmieją się z ciebie biedny rolniku bo kto mądry sprzeda kaliber drozej odsort taniej ale nic nie wywalu jak to ty piszesz? ps. Do sklepu idziesz bułki kupujesx to wszystkie chcesz dobre świeże czy można ci wcisnąć według twojej myśli na 5 bułek 2 czerstwe.... Szkoda słów ... Janku dorosnij i mleko spod nosa wytrzyj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henryk Sieradz Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Są gorzelnie na paszowki sadzeniaki itp Janek daleko ci do dużej gospodarki lepiej weź się za ciężką robotę a nie prawisz morały o bykach itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Zal naprawde zal. Policz ule da ci gorzelnia i dodaj to twoje 8zl za odsortowany. Matematyki nie oszukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Mam sasiada ktory w podobny sposob dal sie pordkowac. Juz go zlicytowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Ty jestes z tych do ktorych dzwonia i mowia: dam ci 8 zl ale towar 5+ a reszte do gorzelni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mariusz Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 Dobrze mowisz janek. Znam.takich co wyprzedali smietanke. Niby zlotowke drozej a potem sie zostali z groszkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 panowie ziemniak na przetwórstwo u niemca 256 euro 1 t !!!! na przetwórstwo wbić do głowy!!! POLSKA frytka 55-62 gr brutto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 30 Kwietnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwietnia 2017 panowie ziemniak na przetwórstwo u niemca 256 euro 1 t !!!! na przetwórstwo wbić do głowy!!! POLSKA frytka 55-62 gr brutto!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi