Gość Marcin Napisano 14 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2015 Jak cena ziemniaka w łodzi na zjazdowe? I jak zejście irgi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent ziemniaka Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2015 ja sprzedaje 12zł/15kg. 8-9zł na miejscu jak ktoś tanio sprzedaje to baran ale to jego sprawa, a handlarze musza zarobić bo przecież nowe auto czeka. Sami ludzie mnie w kur bo mówią ze duże ziemniaki porosły a takie drogie,(pod krzakiem malo to duże 3-4) walc się w tym roku są i będą drogie a jak komus sie nie podoba to niech nie kupuje. Za rok jak bedzie za darmo kupcy znów będą wybrzydzać po 1zł/15kg. Także nie popuszczać bo się to zemści, wiem bo sam to przerabiałem jak były drogie ziemniaki 3lata temu to w dupe włazili kupcy żeby im sprzedać a później cie nie znali, ja sobie poradziłem ale gnida nie ma prawa wejścia w tym roku. Nie szanuje handlarzy bo oni maja chłopa w d*pie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość XxX Napisano 15 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Września 2015 Popieram. a po ile stoi sadzeniak vinety w klasie CA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ada Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2015 ja sprzedaje 12zł/15kg. 8-9zł na miejscu jak ktoś tanio sprzedaje to baran ale to jego sprawa, a handlarze musza zarobić bo przecież nowe auto czeka. Sami ludzie mnie w kur bo mówią ze duże ziemniaki porosły a takie drogie,(pod krzakiem malo to duże 3-4) walc się w tym roku są i będą drogie a jak komus sie nie podoba to niech nie kupuje. Za rok jak bedzie za darmo kupcy znów będą wybrzydzać po 1zł/15kg. Także nie popuszczać bo się to zemści, wiem bo sam to przerabiałem jak były drogie ziemniaki 3lata temu to w dupe włazili kupcy żeby im sprzedać a później cie nie znali, ja sobie poradziłem ale gnida nie ma prawa wejścia w tym roku. Nie szanuje handlarzy bo oni maja chłopa w d*pie. masz racje w tym roku dzwonią ci co w tamtym nawet telefonu nie odbierali ale traktuje ich dokładnie jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sadzeniak_vineta Napisano 16 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Września 2015 Popieram. a po ile stoi sadzeniak vinety w klasie CA z tego co wiem to 1600 zł tona ale dostępny od 15 października ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyz Napisano 17 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2015 Proszowice 6-7zł schodzą jak świerze bułeczki rumun już ładuje tylka ta cena jest sztywna nic nie chce się piąć w górę a sórowca nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rusek Napisano 17 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2015 Noto co Rumun ładuje jak surowca nie ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ha Napisano 17 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2015 (edytowane) ada nie miej pretensji jak jest drogo to i wy nie pamiętacie o roku kiepskim że ktoś od was zabrał jak ceny łódz sandomierz katowice? bronki od 8 złotych żółty do 12. 13 najładniejsza irga Edytowane 17 Września 2015 przez IGRiT wytłuszczono ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyz Napisano 17 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2015 Noto co Rumun ładuje jak surowca nie ma ? tak nie jest to zeszy rok co był pełen plac w ziemniaku,co auto wjedzie to schodzi a rumun nagrywa towar i dopiero ładuje a polaki słabo bo nie mają co załadować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Września 2015 sandomierz 7,6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 18 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Września 2015 w Błaszkach z 7.50zł z domu na 6 spadły! cena zamiast w góre to w dół idzie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lapka Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2015 a rolnicy mysleli za po 1zl za kg bedzie. nic z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szczepan Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2015 Kolego dlaczego zdziwienie zawsze jesien to padaka dopiero jak towar przyjdzie z importu to 1 zl/kg.Rolnik z zachodu europy ma inny standard zycia niz ze wschodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 19 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2015 a u nas wcale nie tanieją,ziemniaka sie dalej szuka w marketach też ceny nie spadły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 20 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2015 dzis w Łodzi na gieldzie 10 zl, a na Sieradzu placa 8 zl ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mariusz Napisano 21 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2015 Po ile ziemniak na zjazdowe w lodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolniczek Napisano 21 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2015 Po ile ziemniak na zjazdowe w lodzi? 12zl na zjazdowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Global Onions Holland Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2015 W Holandii dziś ceny przekroczyły 25 centów za luz z suchego magazynu. Trzymajcie ceny Panowie. IGRiT dodał reakcję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość szczepan Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2015 W Sandomierzu dzis cena wywolawcza 8 podanie 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość xyz Napisano 22 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2015 W Proszowicach 6-7zł szału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kowalski Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2015 Cena jest zjazdowa 10zł Wrocław 11 Katowice 10-12 zależy który dzirń tylko chłopo-handlarze dołują Ci co ładują z gospodarstw po 400-1000worków wołać pieniadze na konta przed przygotowaniem nie sprzedawać taniej jak 8-9zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zbyszek Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2015 Jestem rolnikiem z okolic Sieradza. Cena 8, a sprzedałem po 7 więc nie pisz głupot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2015 za ziemniaki placa na blaszkach 8 zł ... a to posrednicy placa 6 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość romek Napisano 24 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2015 na błaszkach płacą 8zl ? jasne. sieradzaki przyjeżdzają do kalisza na giełde i wołaja 7zl. a oddaja po 6-5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiek Napisano 26 Września 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2015 Sieradzakow to trzeba gnac po całej Polsce z gield to oni wszędzie dołuja Ceny gdzie tylko się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi