Gość małopolanin Napisano 2 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2017 A ,Proszowice i okolice 1zł do 1.2zł za seledyn i zielony i biały byle był zdrowy i czysto zrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarko Napisano 4 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2017 Dlaczego pekina w Łocziczu Proszowicach ma niską cenę? Odpowiedź jest prosta: CZARNA W ŚRODKU!!! ale patrząc na utrzymującą się koniunkturę nie trudno będzie znaleźć jakiegoś klienta który na nią poleci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość D. Napisano 4 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marca 2017 Akurat kolego w Małopolsce jest towar zdrowiutki więc nie siej propagandy. A ceny o których piszą to ceny proponowane przez pośredników (skupy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darekspire Napisano 5 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marca 2017 jakiś co nigdy nawet w malopolsce nie był to najwięcej wie jaka jest pekina w małopolsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość małopolanin Napisano 5 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marca 2017 Potwierdzam że towar z powiatu proszowickiego jest zdrowy w środku gdyż ziemie w tych okolicach należą do tych co "utrzymują wilgoć",są bardziej zwięzłe i musiała by być duża susza żeby pekin złapał tiburna i gnił w środku,potwierdzam że ceny 1-1.2zł są cenami które dają skupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dark 66 Napisano 7 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2017 ja potwierdzam ze cena 1.1 1.2 w małopolsce gdyz dzis zawiozłem towar po 1,2 bez opakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 7 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2017 ja potwierdzam ze cena 1.1 1.2 w małopolsce gdyz dzis zawiozłem towar po 1,2 bez opakowania Haha to niesamowita cenę dostałeś ja już miesiąc temu miałem tyle za sam towar i też z w tym rejonie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr 31 Napisano 7 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2017 Dokładnie w Małopolsce Skup u Kity.R już dawno tyle płacili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gośc Napisano 10 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2017 u mnie po wyjęciu z chłodni, zrobieniu na gotowo pojawiaja sie czarne kropki, przez co traci walory handlowe, jak myslicie jest szansa cos takiego sprzedac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 10 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2017 W obecnej chwili może być ciężko bo ładnego towaru jest masa. Na eksport na pewno tego nie podasz bo towar musi być "igła". Może wrzucisz zdjęcia jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcin Napisano 10 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2017 PRZECHLODZILES POPROSTU TOWAR I TYLE PODCZAS TYCH MROZOW TRZEBA BYLO ZWIEKSZYC TEMP O STOPIEŃ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Robert Napisano 13 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2017 Jak ceny ? Mazowieckie/łodzkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jacek Napisano 13 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2017 Wielkopolska bez wielkiego przełomu 1,2-1,4 zł kg sam towar zależności od jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pekinka Napisano 13 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2017 poda ktoś jakies namiary na kupców co płacą 1.4 lub wyzej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 13 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2017 A są tacy co tyle płacą, a jeśli są to nikt nie zdradzi swojego. .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość romuald Napisano 13 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marca 2017 PRZECHLODZILES POPROSTU TOWAR I TYLE PODCZAS TYCH MROZOW TRZEBA BYLO ZWIEKSZYC TEMP O STOPIEŃ. a powie mi ktos jak przechowac pekinska towar do marca tak zeby byla zielona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Adrian Napisano 14 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 14 Marca 2017 a powie mi ktos jak przechowac pekinska towar do marca tak zeby byla zielona? Powiem Ci jak Ty mi powiesz co zrobić żeby kura znosiła złote jajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piote Napisano 15 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2017 W chłodni Panie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość romuald Napisano 15 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marca 2017 W chłodni Panie. ja trzymam w chłodni i towar mi leci. nie wiem czy moze byc przyczyna tego zbyt duza wilgotnosc?. bo pomieszczenie jest szczelne i na suficie jest sporo wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sprzedawca Napisano 16 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marca 2017 jak tam pekin? chyba trochę przystopowało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Jak tan cena coś podskoczyła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 17 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marca 2017 Cena ta sama za gorszy towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lucjan Napisano 18 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2017 W Kaliszu cena troszkę w górę ale towaru nikt nie ogląda biorą wszystko jak leci. 1,2- 1,5 sam towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pekin Napisano 18 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marca 2017 Towar export 2,2-2,5 brakuje pekina 1,5 za słabą jakość wybielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość adam Napisano 26 Marca 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marca 2017 Witam,jakie ceny pekinki okolice Proszowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi