Gość Miłosz Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 Witam. Panowie jak obecnie wyglądają ceny kapusty pekińskiej??? interesuje mnie szczególnie centralna Polska jak również inne rejony....orientuje się ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość witek Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 Witam. Panowie jak obecnie wyglądają ceny kapusty pekińskiej??? interesuje mnie szczególnie centralna Polska jak również inne rejony....orientuje się ktoś? 80 gr export ale zejscie znikome,mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość urban Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 po 80gr to ja ci podstawiam samochody i natnij mi do chłodni nie obieranej pekina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grisza Napisano 16 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopada 2017 Zaplace po 70gr. w skrzynie .Stary dawaj towar do oporu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2017 Pytanie do rolnikow nie handlarzy Panowie ile mozna teraz dostac za pekina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2017 1zl bez negocjacji srodkowa Polska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pekina Napisano 17 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopada 2017 Kto tak placi? Owijana oczywiscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bb Napisano 19 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopada 2017 Łódzkie 90gr bez owijania w skrzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lol Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2017 Podobno w styczniu maja byc straszne braki pekinki no ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2017 Oby to może biała coś zdrozeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dziad Napisano 20 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopada 2017 towaru od 10 lat brakuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość handlarzKPR Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2017 A mi się wydaje że jest dużo więcej i nie podzielam waszego optymizmu niestety. Płacę 0.50 i mam towaru do oporu telefon czerwony po zamieszczonym ogłoszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2017 u nas też nie widać braku towaru chłodnie zapełnione sąsiad pożyczał skrzynie bo mu brakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Innego Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2017 Oj handlarze.. wejdzie na jakieś forum dla was. Czas pokaże jak się sytuacja rozwinie. Każdy mocny bo anonimowy. Pozdrawiam z pola. Wydajność ? 50% nie więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lol Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2017 Pekin to takie warzywo gdzie w takiej samej skrzynce moze byc 130-140kg jak rowniez 60-70kg i nawet majac te sama ilosc kontenerow pekinki mamy przez pol albo i mniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Pekin Napisano 21 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopada 2017 Gosc urban aktualny twoj ostatni post? Chcialby ktos kupic pekina z hektara w skrzynie do chlodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość henix Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2017 A mi się wydaje że jest dużo więcej i nie podzielam waszego optymizmu niestety. Płacę 0.50 i mam towaru do oporu telefon czerwony po zamieszczonym ogłoszeniu. Pierd*lenie... dzwonią obory i stodoły ile kupujesz 2-3 tony na tydzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Leszek Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2017 Owszem byliby chętni na takiego pekina po odpowiedniej cenie ale jak chcesz po 0,80zł/kg natniesz do skrzyń a potem ja mam to obrobić do czysta(strata na wadze 20% plus robocizna jak złapiesz kogoś do roboty) to zrób sobie sam i wtedy wyjdzie Ci po 0,60 . Jak ja bym Ci tyle powiedział i chciał zabrać do skrzyń to byś się wściekł ze złości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2017 Skupy w centrum oferuja 1,1 pojawia sie juz 1,2 za owijanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik 2 Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2017 Skupy w centrum oferuja 1,1 pojawia sie juz 1,2 za owijanego Ciekaw jestem gdzie 1,1 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość producent Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2017 Ciekaw jestem gdzie 1,1 ? choćby w Kaliszu 1,0-1,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2017 faktycznie ja sprzedaje w centrum po 1,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2017 Oj handlarze.. wejdzie na jakieś forum dla was. Czas pokaże jak się sytuacja rozwinie. Każdy mocny bo anonimowy. Pozdrawiam z pola. Wydajność ? 50% nie więcej.. w centrum obrodziło praktycznie 100% wycinki główki 1-2kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość poirytowany Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2017 w centrum obrodziło praktycznie 100% wycinki główki 1-2kg Co za bzdury.. Jestem stąd, nie uprawiam pekina ale widze co ludzie maja w polu, jest 22 listopada i miejscami cale pola nie ruszane. Kto ma to ma ale wielu wielu i małych i duzych producentów nie ma towaru. Handlarska propaganda, gardze wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lipa Napisano 22 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopada 2017 Musza siać propagandę żeby najlepiej zarobić na czysto ze złotówkę na kg. A Ty rolniku toń w długach i oddawaj najlepiej zadarmo żeby handlarz się bogacił póki piękny i młody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi