Gość rol centrum Napisano 25 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2022 55 minut temu, Gość Gtb napisał: Jak mu teraz opuścisz te 50gr "bo jest z czego" to jak w następnym sezonie będzie przykładowo 70gr/kg to on ci z łaski da tyle co wszyscy, a ty będziesz się cieszył ze masz zajęcie Jak robie z kims 20 lat , to nie robi mi żadnej łaski ani ja jemu . Zwykły biznes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość świętokrzyskie Napisano 27 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2022 witam jakie ceny na ten tydzień koledzy i jakie ruchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 27 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2022 Planuję w następnym roku zasadzić pół hektara pekina. Dużo jest roboty przy tym bo nigdy nie miałem? rodzice mojej dziewczyny kiedyś mieli ale ona mi mówi ze trzeba mieć sporo ludzi do tego. Obecnie zajmuję się ziemniakami pod agrowłókniną także pracy też się nie boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tadek Napisano 29 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2022 Kolego pracy jest dużo tak samo jak przy każdym innym warzywie....ale próbuj wsadź zobacz. Wielu u mnie też tak chciało z pekinka zaszaleć i po jednym sezonie mówią że nie chcą znać tego warzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 29 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 29 Stycznia 2022 W większości tak jest, że jak ktoś raz spróbuje zrobić pekine i więcej jej już nie tyka u mnie ci co raz ją zrobili mówią, że za żadne pieniądze już tego warzywa nie ruszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kupiec mazowsze Napisano 30 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 30 Stycznia 2022 coś się uspokoiło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik krk Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 10 godzin temu, Gość kupiec mazowsze napisał: coś się uspokoiło ? raczej cena powoli zaczyna zwracac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 Co to znaczy że cena zaczyna zwracać??? 3,5 sam towar mazowieckie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość duży kupiec kraków Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 W tamtym tygodniu sprzedałem 4 palety pekiny , w tym mam zamówienia na 6 pal . To wzrosty o 50%. Trzeba podnosić ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rol centrum Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 Godzinę temu, Gość Tom napisał: Co to znaczy że cena zaczyna zwracać??? 3,5 sam towar mazowieckie 2.5 max za towar. Chcesz kupić ? jak masz zejście po 3.5 to chętnie załaduje każda ilość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 Jak ktoś musi kupić to zapłaci i 5 zł. A handlarze bez $$$ patrzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość świętokrzyskie Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 4 godziny temu, Gość rol centrum napisał: 2.5 max za towar. Chcesz kupić ? jak masz zejście po 3.5 to chętnie załaduje każda ilość. możesz podać numer telefonu kolego? to bym ładował po 2.5zł z chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sdzz Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 2 godziny temu, Gość świętokrzyskie napisał: możesz podać numer telefonu kolego? to bym ładował po 2.5zł z chęcią Sieradz 3 zł sam towar, jak ktoś taniej robi to frajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 31 Stycznia 2022 Zgłoszenie Share Napisano 31 Stycznia 2022 Nie sztuką jest zasadzić, sztuka jest dobrze sprzedać. Kto w takim roku tanio sprzedaje to fakt frajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 1 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lutego 2022 W dniu 27.01.2022 o 18:42, Gość rolnik napisał: Planuję w następnym roku zasadzić pół hektara pekina. Dużo jest roboty przy tym bo nigdy nie miałem? rodzice mojej dziewczyny kiedyś mieli ale ona mi mówi ze trzeba mieć sporo ludzi do tego. Obecnie zajmuję się ziemniakami pod agrowłókniną także pracy też się nie boje Jak nigdy nie sadziłems to sie za to nie bierz bo nie poradzisz sobie ze smietka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marian Napisano 2 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2022 Koledzy mam pytanie. Ile jest pekinki w waszych regionach? Dużo, mało? Kończy się już??? Mazowieckie to już same końcówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Potentat z Charsznicy Napisano 2 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2022 W dniu 1.02.2022 o 08:01, Gość Janusz napisał: Jak nigdy nie sadziłems to sie za to nie bierz bo nie poradzisz sobie ze smietka. Sadź nie słuchaj tutaj pełno mędrców z Sieradza, Wielunia i Kalisza, Pekin to dobry biznes, jeśli jesteś w regionie gdzie nie ma koncentracji produkcji kapusty to śmietki też nie będzie, inaczej jest u nas w Charsznicy gdzie chłopy wyrzucja obierki kapusty na kupy przyczepami a później płaczą że smietka jest i rady dać nie mogą jak jej stworzyli idealne warunki do bytowania w postaci kopców które wiosną i latem da kilku milionowe pokolenia. Liście i obierki oraz pola kapuscine trzeba głęboko przyorywać pamiętajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 2 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2022 Łęczyca 3-3.2zl sam towar....towaru coraz mnie zaczynają ściągać z innych terenow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość świętokrzyskie Napisano 2 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lutego 2022 niby mało kończy się ale dobrze i braki to były na początku stycznia a teraz się na otwierało chłodni i się uspokoiło. co by to było jakby w lutym miało brakować a gdzie marzec i kwiecień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tomek Napisano 3 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lutego 2022 Kapusty ubywa, cena dobra. Nie ma co już czekać. 3,5 sam towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mario Napisano 7 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lutego 2022 Jak Panowie nastroje w nowym tygodniu ??? Jest szansa na wzwyzki cenowe w tum tygodniu???Zapotrzebowanie jest coraz większe. Ci co nie podnoszą ceny to schodzą z wymaganiami. Na export to już od 0,3 kg biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość świętokrzyskie Napisano 8 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lutego 2022 nikt nic nie sprzedaje nic się nie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2022 Mam pytanie jak ceny w poszczególnych rejonach? Mazowieckie 3,5 sam towar Kapusty już jest bardzo mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość świętokrzyskie Napisano 10 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2022 2 godziny temu, Gość Tom napisał: Mam pytanie jak ceny w poszczególnych rejonach? Mazowieckie 3,5 sam towar Kapusty już jest bardzo mało na kraj dają 3.50? pod Krakowem koło 3zł . ogólnie chyba przestój jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Max Napisano 11 Lutego 2022 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2022 Łódzkie 3 zł. A jak na broniszach... Można sprzedać większe ilości ładnego towaru?? Jakie ceny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi