Gość Madison Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2017 Nie wiem skad macie te informacje ale ale za dobrego ziemniaka zawsze trzeba zaplacic. jak chcecie kupic pasci to kupicie i cena bedzie adekwatna do towaru. Ja dzisiaj za winete placilam 5 zl w hurcie i nie placze . sprzedam i tez zarobie . jak dla mnie to te zemnieki za 3 zl to nawet swin bym nimi nie pasla bo szkoda gadziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2017 W okolicach miechowa jaka cena ziemniaka? 3 3.5 za worek i ani grosza więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 15 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 15 Października 2017 Dawajcie numery po te 3 zł jadę i kupuję. Nie wiem skąd wy bierzecie tą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Osiol Napisano 16 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2017 Przecież ogłoszenia ośle masz po 4 zł dzwonisz gadasz jedziesz i po 3 kupujesz takie trudne że trzeba Ci numery dawać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KPR Napisano 16 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2017 w tym tygodniu dopiero bedzie ogłoszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin95 Napisano 16 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2017 A tak bez kitu serio jak z cenami w domu na giełdzie i tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 16 Października 2017 To forum to wielka propaganda i tak każdy ma swoją cenę. Handlarz zawsze by chciał za grosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Blazej Napisano 17 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2017 Cena uzależniona jest od jakości kalibracji i od sprzedającego są osoby które sprzedają duże ilości po 5-6zl a są osoby które nie mogą sprzedać po 3 zł za siatkę więc nie ma co się sprzeczac że ten ma rację czy tamten bo są duże rozbieżności cenowe jak i jakościowe pozdrawiam normalnych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JamJestRolnik Napisano 17 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2017 Ja to doskonale rozumiem ze cena jest uzalezniona od jakosci i kalibracji. To normalne, troche juz lat z ziemniakiem walcze. Tylko moje pytanie, gdzie Ci co sie prosza zeby im po 3 zlote zabrac? To forum to lekka porażka, wpisy typu ziemniak po 2.5, ziemniak tanieje, ziemniaka jest tyle ze jednemu to ściany w komorach powypychalo. Całe szczescie zbyt mam pewny wiec pozdrawiam tych co po 2.5 oddaja jeszcze w opakowaniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spioch Napisano 17 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Października 2017 WGRO Poznań - 7 zł z worek Przypominam, ze to cena z reguły nie od rolnika tylko już od hurtownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Października 2017 Cała prawda jest taka ze: np ja mam w przechowalni Ok 1000 ton, pierszwa komora 250 ton zaczyna płynąć i łzy z oczu też. Nie wiem co z tym robić chyba na pole wywieźć. A co z reszta? Myśle ze niej jestem jeden co będzie błoto na pole wywoził. A cena taka? A gdzie koszty? Także zasrane handlarki po 3 zł to wam te błoto mogę oddać. Niedługo e się ten proceder skończy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 18 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Października 2017 Cała prawda jest taka ze: np ja mam w przechowalni Ok 1000 ton, pierszwa komora 250 ton zaczyna płynąć i łzy z oczu też. Nie wiem co z tym robić chyba na pole wywieźć. A co z reszta? Myśle ze niej jestem jeden co będzie błoto na pole wywoził. A cena taka? A gdzie koszty? Także zasrane handlarki po 3 zł to wam te błoto mogę oddać. Niedługo e się ten procedernie nie sadz tyle wariacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maro Napisano 18 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 18 Października 2017 Jestem kupcem. Handluje i tirowo i sam zaopatruje w województwie szpitale szkoły stołówki itp. Ziemniaka kupuje po 3.5 jak i po 5.5 . Zależy co komu potrzeba, dzwonią do mnie producenci z poprzednich lat i gadka mareczku wziąłbyś lufe bo nie bardzo już jest gdzie sypać a i ludziom trzeba coś dac bo niema kto robic, co do ceny to nieraz mówią tylko no przecież kupujesz to zapłać jak płacisz żeby było dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 20 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2017 Potwierdzam ziemniak gnije na potęgę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 20 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 20 Października 2017 Ja już nie kopie bo tylko smród na taśmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jarek Napisano 22 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Października 2017 Kolega mówil że na Broniszach jest belg po 6zł na palety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gruby Napisano 22 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Października 2017 Już dawno nikt nic o cenach na giełdach nie pisal. Może ktoś się odważy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 23 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2017 Na rybitwach zolty wola sie 6 zl worek, a czerwony 7, pol zeta albo zlotowke nizej sie podaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnikqq Napisano 23 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Października 2017 Jak tam ceny w Łodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 24 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Października 2017 Zjazdowa 4zl zolty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 Panowie jak tam giełda kraków jest zejście na ziemniaka podobno rumun sie ładuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jedrek Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 Panowie jak tam giełda kraków jest zejście na ziemniaka podobno rumun sie ładuje Rumun,to raczej się rozladowuje,chciałbyś aby oni ciągle ratowali waszą ... przed bankructwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 A z czego niby sie rozładowuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ®© Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 Rumki ładują się we Francji i Belgii tam obrodziło, Rumunia jest kolonią francuską nie zobaczycie ani jednego w tym roku, nas zaleje ziemniak niemiecki i holenderski jedynie może Ukraina albo Białoruś lub bracia Rosjanie nas poratują i coś kupią bo jeśli nie to 3zł na wiosnę albo 2zł za woreczek kiepski ten sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość góry Napisano 29 Października 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Października 2017 dziś byłem na giełdzie i poszły mi po 8zł -9zł 15kg przy czym byłem sam nikt nie stał wszystko dość szybko mi zeszło. w tygodniu woreczek 6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi