Gość Kupiec Napisano 4 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lutego 2018 W Proszowicach jest towar po 3 zł ale jak ten towar wygląda 75% to gnój a ładny sprzedaje się w domu po 4 i 3.50 naj taniej.Ja kupuje miesięcznie po 150 ton Ale płacę po 4 zł na palecie i nie mam żadnych zwrotów a jak kupowałem na giełdzie to 50 ton do zwrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wystrachany Napisano 5 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lutego 2018 Po ogłoszeniach patrzac widze ze towaru multum, chyba niema co liczyc w najblizszym czasie na podwyzki jak Gwazide,Vinete mozna po 4 kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Niemrawy Napisano 6 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2018 W dniu 22.01.2018 o 15:54, Gość feliks napisał: ja napisałem ironicznie ze sprzedam:). jestem tego samego zdania ze na moich plecach nikt sie nie bedzie dorabiał.a handlarz chce miec 80 gr na kilogramie.....i jeszcze ci powie ile to ten chłop chce.... moim zdaniem powinno byc ustawowo 30 % marży i tyle.i to nie tylko na ziemniaki.chodzi o wszystkie towary 80 gr. na kilogramie,ja pierd......!!ale tutaj ktoś bajki pisze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kapustka Napisano 6 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2018 Cale szczescie ze jak nie sprzedacie ziemniaka to mozecie go z powrotem do ziemii wsadzic to zawsze jakas opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Orzezyniak Napisano 6 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 6 Lutego 2018 Rolnicy z Sieradza byli u Jurgiela w sprawie tego co dzieje się na rynku warzyw i to co tam zrobili to poprostu żenada. Totalny brak kultury i jednomyslnosci. Ale pogadaj z jednym albo drugim to sami najmądzejsi. Panowie jak jedzie się na spotkanie z ministrem to trzeba wiedzieć co mówić a nie zachowywać się jak baby na straganie. Tu nigdy nie będzie dobrze bo nie potrafimy się dogadać sami że sobą. Sieradz pyra max3. 50 z domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2018 Rumuni ładują po 30 gr za kg koło sieradza kalibraż 55+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sieradz Napisano 10 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lutego 2018 Proszę nie wprowadzać w błąd po 1 Rumuna nie zobaczymy w tym sezonie po 2 cena Sieradz to 20 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jacek Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2018 W piątek ładowałem chłodnie, i teraz w środe ładuje kolejną, więc nie wprowadzam nikogo w błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Wiktor Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2018 Bieda wszędzie, nędza wszędzie co to będzie co to będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Konin Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2018 Nic nie będzie, będziecie sadzić jeszcze więcej i sprzedawać jeszcze taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2018 Ja tam będe sadził więcej, przy 70 ha po 20 gr za kg i tak mi się opłaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Roln Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2018 Bronisze cena 5-6zl zależy od wielkości jaka się kupuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość maniek Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2018 Jak Rumun u nas bierze to ile może u nas kosztować belg na broniszach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Błażej Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2018 Nawet jeśli coś biorą to ile wezmą 10, 20 czy 50 tirów ale na dobrą sprawę co to jest jak co niektórzy mają po kilkanaście tysięcy ton w magazynach i czekają... Juz nie liczę tych małych po 100,200 czy 300 ton bo tych też jest nie mało i myślę że 250 za tonę to szczyt marzeń na tą chwilę a jak się zrobi trochę cieplej to wogole będzie dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin Napisano 11 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 11 Lutego 2018 nie potraficie sprzedać to nie sadźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość załadowany Napisano 12 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 12 Lutego 2018 dzisiaj Wieluń najtańszy 2zł/15kg ładna pyrka od 5+ podstawiłem Volvo i wszystko samo się załadowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Przemek Napisano 13 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lutego 2018 Centrum 4 zl za odmiany typu lord, denar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2018 Proszowice 2zl15kg i tyle w temacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mały Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2018 W dniu 11.02.2018 o 18:10, Gość marcin napisał: Ja tam będe sadził więcej, przy 70 ha po 20 gr za kg i tak mi się opłaci Podziwiam wyobraźnię i fantazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 14 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lutego 2018 15 minut temu, Gość Mały napisał: Podziwiam wyobraźnię i fantazję Tylko dodam do psychiatry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemniak Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2018 Taka jest prawda że przy dobrym plonie przy obecnej cenie i tak zostaje dużo więcej jak na zbożu, codziennie sprzedaje trzy TIRy i nie narzekam za rok znowu 100ha sadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemniaki buraki Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2018 Przy cenie 4zl i dużym areale plus wysoki plon jest więcej niż z pszenicy czy rzepaku. Też zwiększamy nasadzenia i nie liczę na lepszą cenę. Dla mnie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Paweł Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2018 ja w tym roku miałem 15 a w teraz planuje 25 ha, przy 20 gr i dobrej wdajności i tak mi coś zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent ziemniaków Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2018 Sadźcie, sadźcie ja kupię od was towar po 20gr a sprzedam po 50gr i kto wtedy lepiej na tym wyjdzie. Jeszcze będę wybrzydzał, tylko lux towar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 15 Lutego 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lutego 2018 3 godziny temu, Gość Paweł napisał: ja w tym roku miałem 15 a w teraz planuje 25 ha, przy 20 gr i dobrej wdajności i tak mi coś zostaje Pomysl troche sadzac 5 ha porzadnie i sprzedajac po 40 gr mialbys wiekszy dochod.Ludzie zacznijcie wreszcie liczyc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi