Gość Karol Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Parchowcy? Ja mam jablka wielkosci deserowych i jakosci deserowych. Plon mam rzedu 50ton/ha. Tak samo jak ktos pisze ze powinienem miec 30gr, powinno byc Ci wstyd. Ktos rowniez pisal, ze co to jest 5 groszy obnizki. Dla mnie jest to 250 tys zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sad Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 To po co trzymałeś mogłeś sypać na bierząco i byś się nie martwił obniżka cena 0,85 jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hmm Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 no a tak żes stracił pól miliona na 10 gr heheh swoją droga jaki masz areał że 5 gr na przemyśle to 250 tys zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Ponad 150ha. A wysylam na biezaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rebo Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Nie przejmujcie się nic ,wszytko jabłko ma zejść w cenie do 0,98 w skupie .Dlatego takie robienie dymów i tym podobne .Tylko aby tej ceny nie przekroczyć , takie grający jabłkiem mają założenia.Natomiast na pewno zdają sobie z tego sprawę, że zapasu nie mają nic,i nikt im nie zagwarantuje że taki rok może się powtórzyć za rok.Więc cena się utrzyma i może tylko wzrosnąć , czego wszystkim życzę . I co powiesz teraz na temat cen? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lukasz Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 hehe dobre, 5000 ton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Karol Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Na tyle licze. Jeszcze troche zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość miku Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Karol a gdzie masz ten sad? Ja mam 70h i liczę jakieś 500 ton w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość HAHAH Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 I co powiesz teraz na temat cen? Że jesteś w gorącej wodzie kąpany! 08-11-2017 a Ty co byś chciał ? 1,20 człowieku trochę szacunku , albo grasz grubo albo jesteś dziewiątka pik.Grójec 090.,Zresztą wy wszyscy jesteście dzieci Sawickiego, i wcale mi was nie żal . Wszystko podaj na tacy a rozumu za grosz , Jabłek niema już jest koniec i niema już nic.A teraz zobaczycie co się będzie działo ......jeszcze nie jednemu gały wyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość $$$ Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 I PRZYPOMINAM ŻE W ZESZŁYM ROKU CENA WZROSŁA NA POCZĄTKU GRUDNIA O 100%, Przy tak olbrzymiej nadprodukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 8 Listopada 2017 Że jesteś w gorącej wodzie kąpany! 08-11-2017 a Ty co byś chciał ? 1,20 człowieku trochę szacunku , albo grasz grubo albo jesteś dziewiątka pik.Grójec 090.,Zresztą wy wszyscy jesteście dzieci Sawickiego, i wcale mi was nie żal . Wszystko podaj na tacy a rozumu za grosz , Jabłek niema już jest koniec i niema już nic.A teraz zobaczycie co się będzie działo ......jeszcze nie jednemu gały wyjdą. co sie będzie działo ? uchyl rąbka tajemnicy ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Truskawka to jest to Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 Kurde bo mi już ten przemysł zaczyna gnić max jeszcze z tydzień postoi mogło by wrócić do 0,95 gr to bym sypnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 Złodzieje! Limity wprowadziły,cwaniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ALOJZY Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 TRZYMAJ PRZYJACIELU WKRÓTCE BĘDZIE 0,60 GR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 A gdzie te wasze 1,20 ? Aj sadownicy ten poseł sawicki bardzo dobrze was kiedyś określił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anna Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 A gdzie te wasze 1,20 ? Aj sadownicy ten poseł sawicki bardzo dobrze was kiedyś określił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość witek Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 cena od soboty spada na 0,80. Z pozdrowieniami dla wróżbitów marzących o 1,20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 i CZEGO SIĘ CIESZYSZ JEDEN Z DRUGIM ,ŻE CENA SPADA ! TO CO SPADNIE TO ZYSK DLA OBCEGO KAPITAŁU A NIE DLA POLAKA. Te pieniądze zostałyby w kraju i zarabiałyby dla wszystkich I KAŻDY BY NA NICH ZAROBIŁ. A TAK TO D.......A. ALE WY JESTEŚCIE PROŚCI LUDZIE WIDZĄCY CZUBEK WŁASNEGO NOSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość witek Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 a kto tu sie cieszy.....zysk byłby dla polskiego kapitału większy jakby grupka cwaniaków nie czekała na Bóg wie na co tylko sypała wcześniej....btw co do tego cieszenia sie to sobie cofnij pare stron wcześniej jak żescie sie śmiali ze "skupczyków" i żądali wręcz wyższych cen pisząc z pogardą więc kto jest prosty to jest prosty.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sam on Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 No dzieki tym co trzymali przemysl to ta cena byla wysoka dzieki koledzy i kolezanki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Skupczyk Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 Chłopi poczytajcie sobie wcześniejsze strony tego forum tam widać wasz tok myślenia i mentalność , zrozumcie wteszczie ze wy musicie pracować i produkować a w biznesy to się lepiej nie pchajcie bo złe wam to wychodzi , a pozatym nikt się nie daje tak łatwo manipulować jak wy pozdr dla tych co nie oddadzą towaru taniej jak 1zl czy tam 1,20 macie racje nie oddacie bo wam zgnije a takiej ceny nie dostaniecie od poniedziałku proponuje 0,70 biedny skupczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 9 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Listopada 2017 Czytając to forum nie wiem czy się śmiać czy płakać.. obrażacie siebie na wzajem niektórzy piszą o swoich marzeniach inni cwaniakuja a prawda jest taka że wszyscy gówno wiemy i że to czyste spekulacje.. Ten rok pokazał że chytry dwa razy traci bo i waga i cena spadła ale nie o tym bo z cena jeszcze się może wiele wydarzyć tylko o tym że to forum zeszło na psy tu mieliśmy się wymieniać cenami a nie cwaniactwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość buuuuu Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2017 (edytowane) Przestańcie ... bo nigdy z nami nie wygracie gdyż jesteście na przegranej pozycji. Aniu kochanie jeśli jesteś tąAnią która w pobliżu mojego sadu otwiera skupy i wciska kit że kupuje z ogródków to informuję cię że nikt od ciebie jabłka nie odbierze w przyszłym roku. Jeśli to nie ty to wybacz i zignoruj wiadomość. Edytowane 10 Listopada 2017 przez IGRiT Usunięto obraźliy fragment. Proszę trzymać się tematu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kasia Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2017 (edytowane) Przestańcie ... bo nigdy z nami nie wygracie gdyż jesteście na przegranej pozycji. Aniu kochanie jeśli jesteś tąAnią która w pobliżu mojego sadu otwiera skupy i wciska kit że kupuje z ogródków to informuję cię że nikt od ciebie jabłka nie odbierze w przyszłym roku. Jeśli to nie ty to wybacz i zignoruj wiadomość. ... nam to ryba czy tracicie czy zarabiacie my tam zawsze na was zarobimy , chodzi tu tylko o ta wasza pazerność na której zawsze tracicie ale jak się mówi obie wiedza swoje statystyki znają rynki zachodnie itd śmieszny jest sadownik cena na poniedziałek 0,70 Edytowane 10 Listopada 2017 przez IGRiT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość JÓZEK Napisano 10 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopada 2017 Kasiu nie błaznuj tu i nie rób złej opinii skupującym . Żal mi Ciebie bo twoja gorycz Cię męczy od środka. Proponuje zakończyć tą jałową dyskusję i podawać cenne i miejscowość, a wszyscy na tym lepiej wyjdziemy. Grójec 0,85. PS jak to mówią młodzi - Nie karmić Trolla ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi