Atuskiewicz Napisano 1 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2022 Jest zainteresowanie kapustą czy zastój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 1 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2022 Może mi ktoś powiedzieć co się pop.... z tym handlem. Zostało mi jeszcze 7ton czerwonej i od 2 tygodni zero zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość RasPutin Napisano 1 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2022 Czy ruski kupuje jeszcze kapustę dla swoich kacapów? Nie wiem czy czekać czy wywozić do lasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 1 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2022 My od jutra zbieramy nieodpłatnie i kapustę i inne warzywa dla partnera z Lwowa , mamy zamiar załadować kilka tirów w tych tragicznych chwilach . Ja osobiście przed chwilą przywiozłem matkę z 4 dzieci z obwodu donieckiego , fajne dzieciaczki siedzą teraz przy mnie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc. Napisano 1 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marca 2022 2 godziny temu, Gość RasPutin napisał: Czy ruski kupuje jeszcze kapustę dla swoich kacapów? Nie wiem czy czekać czy wywozić do lasu... Ten Nick to jest stan twojego umysłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atuskiewicz Napisano 2 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2022 Wszędzie zastój Węgry obrażone na nasz towar nie chcą handlować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELC Napisano 2 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2022 2 godziny temu, Aturewicz napisał: Wszędzie zastój Węgry obrażone na nasz towar nie chcą handlować Trzeba było kitu z importu nie żenić jako Polski i debili z nich nie robić i teraz pretensje. Jeden przez drugiego przepakowaliście w nasze worki. Powinni usunąć Was z baz danych handlowych i udostępnić tych Januszy biznesu, guru tej mentalności byli poludniowcy i pobratyńcy mędrca, wstyd!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość enter Napisano 2 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2022 18 hours ago, Guest Rolnik z centrum said: My od jutra zbieramy nieodpłatnie i kapustę i inne warzywa dla partnera z Lwowa , mamy zamiar załadować kilka tirów w tych tragicznych chwilach . Ja osobiście przed chwilą przywiozłem matkę z 4 dzieci z obwodu donieckiego , fajne dzieciaczki siedzą teraz przy mnie !! dzieciaczki tymi 3 tirami sie bawiom na podlodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 2 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2022 enter ty debilu ktoś pomaga a ty głupie komentarze robisz Sam nie masz odwagi pomóc siedź cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 2 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2022 Prawdopodobnie jutro wyjeżdża pierwsze auto , nie wykluczone że będzie to pokazane w TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras. Napisano 2 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marca 2022 Gość rolnik z centrum Też robimy podobna akcje możemy połączyć siły. Odezwij się na e-mail Świetna inicjatywa !! GRATULUJE !!!! Oczywiście popieram i dołączam się . Wolny ŚWIAT Wolna UKRAINA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 3 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2022 My wysyłamy transport warzyw prosto do Lwowa !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 3 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2022 Szmery bajery, jednym słowem się tu zrobiło co kupce proponują za kapustę?ja rozumiem trzeba pomagać Ale my też chcemy normalnie żyć i funkcjonować w tym kraju i pieniądze za swoją ciężką pracę zarabiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 3 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2022 po 1000 kg jak każdy z nas dał , to nikomu nie ubędzie a Ukraińcom się pomorze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kmi Napisano 3 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2022 Teraz to i tak kausta w pole maci jakies doly gdzie bedziecie wywozic czy na pole . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 3 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marca 2022 Godzinę temu, Gość kmi napisał: Teraz to i tak kausta w pole maci jakies doly gdzie bedziecie wywozic czy na pole . Jutro biorę szpadel i zaczynam kopać. Weź się zastanów człowieku o czym piszesz. Żal ci d*pę ściska czy o co ci chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Now Napisano 7 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marca 2022 Jak tam ceny kapusty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wschodni akcent Napisano 8 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2022 Co tam Panowie , nie chcecie juz do moskali sprzedawać ? Nie są już tacy fajni i mili ? Gdzie ten wschodni akcent :). Głupio teraz hmm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Grozer Napisano 8 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2022 W karton biedronkowy biała 80gr od 1szego marca płacą A jak sytacja na giełdach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 8 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2022 Niestety ale kapusta kuca, kto nie był chytry to zarobil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atuskiewicz Napisano 8 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2022 Rybitwy stały pod psem cena 80gr brak kupca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELC Napisano 8 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marca 2022 Oooooo, 8 zł za litr zrobiło swoje, fracht z Hamburga kosztował już 2000€, łapie kończy się import i zaczyna biadolenie. Po co piszeta 0.8 za kg, piszta 45 groszy, idźcie za ciosem, a kto wam zabroni pisania???? Wschodnio języcznych brakuje, no chłopie weź no zad podnieś do góry i zerknij za okno bo Ty chyba coś przeoczyłeś, całkiem jak ten populistycznym portal który pisał jak to jakiś tam kraj wielkości woj mazowieckiego miał zalać Europę kapustą, a jak koledzy z rampy potrzebują to już wypociny lecą z serii kopiuj wklej. Ściśnij pośladki i dajesz po 45 groszy, wiooo szalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRz1 Napisano 9 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marca 2022 saletra 6 tys ropa zaraz 8 zł butla gazu juz 105 zł oddawajcie za darmo ten rok przesieje rolników tylko Jarek nie da na życie jak nie umiecie sie uszanować waszej pracy i pracy waszych rodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krakowiak Napisano 10 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2022 Rybitwy 18zl-25kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość ELC Napisano 10 Marca 2022 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marca 2022 Do was też dzwonią o kapustę marchew i burak na front w UA??? I prawda to o 2 PLN/kg za białą w I klasie??? Przecież łapy to po kolana się usra.ą jak się dowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi