Gość milagros Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Stycznia 2017 wywalita na pole mówię wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość tomek Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Czytam i nadziwić się nie mogę jak bezczelność jaka butność jaka zarozumiałość tych niektórych ZE WSI Tez mam gospodarstwo 40 ha sprzedaje towar ale nigdy nie wypisuje takich bredni czy filozofii życia. Wstyd mi Nawet napisać bezbłędnie nie potrafi a napisze ze jestem najbogatszy w okolicy .Pamiętaj ze trzy pokolenia pracują na bogactwo a przyjdzie czwarte i rozwali wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gość Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Czytam i nadziwić się nie mogę jak bezczelność jaka butność jaka zarozumiałość tych niektórych ZE WSI Tez mam gospodarstwo 40 ha sprzedaje towar ale nigdy nie wypisuje takich bredni czy filozofii życia. Wstyd mi Nawet napisać bezbłędnie nie potrafi a napisze ze jestem najbogatszy w okolicy .Pamiętaj ze trzy pokolenia pracują na bogactwo a przyjdzie czwarte i rozwali wszystko. on jest najbogatszy oczywiście ale we własną głupotę zamiast mózgu to ma siano w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aga1 Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 prawde mówisz,też znam takich co wyśmiewali sie z tych biednych jak to oni mówia,ateraz u nich za parobków robią,ci co tak sie wywyższają to zazwyczaj nisko upadają dobrze że mu dziadek i ojciec napracowali a zycie to nie bajka i fortuna kołem sie toczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość matif Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 im więcej hektarow to wydatek większy. sieja bez opamiętania a teraz marchwia sarny i zające się zajadają.bylem dziś na giełdzie w Krakowie z czerwona kapusta cena 1,20 za kg tylko sek w tym ze nie ma kupca . caly rok handluje i niestety tego kupca ubywa. z roku na rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Nie martw się o te hektary marchwi, bo wiosną wykopią i kasy nabiją, tak jak i za pietruszkę wiosną kopaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Gruby kupiec bierze z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Agent007, to jest temat o kapuście a nie marchwi i pietruszce. Druga sprawa jest taka, nie miej czasem nadziei, że na wiosnę ukopiesz coś z tej marchwi, która została w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Ta a na gielde zawiezie tonę i tylko zj**ie cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Agent007 Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 U nas kilka lat temu znajomy kopał wiosną i prosto na giełdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość darson Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 agent ale ty jestes pierdzielnięty wszędzie sie udzielasz i takie brednie wypisujesz ze sie tego czytać nie chce gówniarz jesteś i sie g...o znasz na gospodarce z twoim ojcem wolał bym po korespondować choć go nie znam bo napewno by sensowniejsze rzeczy tu pisał a nie o marchwi zostawionej na zime kopanej na wiosne... ps.sory chłopaki za zaśmiecanie ale ten gn...ek juz mi działa na nerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 Darson, najlepszym wyjściem będzie jak nie będziemy mu odpisywać. Po co karmić trolla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 24 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Stycznia 2017 czerwonej niema ale białej jest opór ludzie czekają na cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 Dokładnie-wczoraj na targu w Proszowicach biała 7-8zł/25kg płacili ale marne zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mk Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 no i gdzie ten szał o którym było tak głośno na forum jak to kapusta biała drożeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pyrka Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 Ja Wam mówiłem ze i na kapuste i na pyrke jak mroz pusci szał zginie... W niektórych rejonach kraju juz plus a raczej poprostu mrozów niema i już widać efekty a za tydzien lub dwa co to bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Seba Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 Spoko, spoko, od jutra mrozy wracają, także będzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Podk.Mlp.Tbu Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 Mrozy na dwa dni wooow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość radek Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 no i gdzie ten szał o którym było tak głośno na forum jak to kapusta biała drożeje? rolnicy sprzedawają teraz na siłe kapuste i ziemniaki bo kredyty i muszą sprzedać i do baku zanieść kto nie musi poczeka i wezmie o wiele lepsze pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 25 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Stycznia 2017 To chyba nie do końca tak jest bo na targach czy giełdach nie ma jakiegoś wysypu towaru ani też rwania przez kupców z tego co widzę. Podaż zaspokaja popyt na razie i ceny są w miarę stabilne z lekką tendencją w górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotrek Napisano 26 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 26 Stycznia 2017 Oferta jaką dziś dostałem to 35gr/kg netto w worki 25kg kaliber jak leci,zabierają z domu 10ton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PATRYK Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 Jak nie musicie to nie sprzedawajcie a cene wezmiecie bo ssanie jest na ten towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henio Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 Tak w tamtym roku tez było ssanie a na wiosnę kicha była. Kapusty jest odgroma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość dark Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 Gdzie tej bialej jest tak od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Henio Napisano 27 Stycznia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 27 Stycznia 2017 A co niema gdyby nie było jej to nie byla by 25 groszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi