Gość 1 beczke na miesiąc Napisano 29 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopada 2017 Dawno mnie nie było a płaczki dalej widze na forum, ja sprzedałem 90 ton, od lipca do końca września. Cena początkowa 60 gr potem spadła do 40 gr i teraz się trzyma sztywno 30gr. Przechowalnia mam około 40-50 to cin aby na zime było co robić. Sezon zaliczam do bardzo udanych, może chciało by się lepiej ale nie jest żle, coś poszło drożej, coś taniej, zawsze coś wyjdzie. W następnym roku planuje trochę swojej kiszeniówki zrobić, ma ktoś jakieś doświadczenie w kiszeniu ? Chodzi mi o początki sprzedaży, jakie ilości zaczynaliście kisić i gdzie szukaliście bardziej odbiorców ? Z tego co widzę kieszeniówka płaci zawsze x2 albo x3 więc w wiadro część dobrze będzie wrzucić, a resztę sprzedać. tak dadzą ci sprzedać bambry kiszeniówke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 jak pisałam ze sprzedaje po 40 gr kiszeniówke to smiali sie ze mnie ...dobrze ze ktos pisze podobnie ..obecnie cena przynajmniej u mnie sie zrównała ..kiszenówka 30 gr. twarda 35 gr ale doliczyc worek i palete wychodzi podobnie . w lubelskim troche kapusty zostało na polach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Jan Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 Ludzie czy wam nosy nie rosną od tych kłamstw co wypisujecie na forum. Skandal i chańba poparta propagandą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marian Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 kiszeniówka 30 twarda 35 chyba komuś się sezonu pomyliły albo kompletnie nie ma pojęcia o tegorocznym rynku kapusty w Polsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 skandal to jest sprzedawac po 8 gr kapuste aż nóz sie otwiera na takich baranów .. i pojęcie mam o rynku kapusty chłodnia 150 t przechowalnia 200 t. i nic mi sie nie pomyliło od 15 lat sadze kapuste . jaki sens byłoby pisac cos czego nie ma .. pisze jak jest a to innych problem czy wierza czy nie .. zazdrosc pomieszana ze złoscia przebija z niektóych wpisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość jan Napisano 30 Listopada 2017 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopada 2017 CENA 35 ALE NERWY PUSZCZAJĄ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 1 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Grudnia 2017 jak pisałam ze sprzedaje po 40 gr kiszeniówke to smiali sie ze mnie ...dobrze ze ktos pisze podobnie ..obecnie cena przynajmniej u mnie sie zrównała ..kiszenówka 30 gr. twarda 35 gr ale doliczyc worek i palete wychodzi podobnie . w lubelskim troche kapusty zostało na polach . w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rolnik Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 nikt nie sprzedaje po 8gr a kwaszarnie juz pelne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 11111 Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 kapusta drorzeje rusza eksport wiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc E. Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 z takim "drorzeniem" to aby import nie zaczął iśc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lipa zrolnictwem Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 z takim "drorzeniem" to aby import nie zaczął iśc eksport bedzie na wiosne spowrotem na pole pod pszenice dobry podkład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość prorok Napisano 5 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 5 Grudnia 2017 nie znacie ani dnia, ani godziny,co może się wydarzyć z kapustą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość XXXXX Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2017 nie znacie ani dnia, ani godziny,co może się wydarzyć z kapustą. panowie kto niema zbytu nich nie sadzi a kapusta jeszcze w tym roku zdrożeje pozdrawiam Producentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość 3ha Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2017 panowie kto niema zbytu nich nie sadzi a kapusta jeszcze w tym roku zdrożeje pozdrawiam Producentów z 20 groszy na 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 6 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudnia 2017 z 20 groszy na 30 z 20gr na 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Cezio Napisano 7 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudnia 2017 Wróżenie z fusów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 jak z zejsciem kapusty ? w lubelskim to nikt nie pyta .. a ciepło 10 st. i agregat chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mario65 Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 Czy może ktoś,coś wie ile płaci Amplus - Niegardów za kapustę białą i czerwoną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 ponoć 32 gr w pudełka 15 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość mario65 Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 ponoć 32 gr w pudełka 15 kg Dziękuję bardzo kolego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 koleżanko .... :)od nowego roku cos tam z opakowaniami sie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piotr Napisano 12 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudnia 2017 ponoć 32 gr w pudełka 15 kg a nie 25gr czasem z tego co wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kot prrezesa Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2017 Na sztuki tak do 3,5 kg po ile cenicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość x Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2017 RK opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Broniewski Napisano 17 Grudnia 2017 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudnia 2017 rk to znaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi