Sieradzak Napisano 13 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2019 A co z tą trucizną robili? Bo pierwszy raz słyszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 13 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2019 4 godziny temu, Sieradzak napisał: A co z tą trucizną robili? Bo pierwszy raz słyszę. Pryskali kapuste na robaka i zdziwieni ze w badaniach wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sieradzak Napisano 13 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2019 Geniusze rolnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michał Napisano 13 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2019 Moze ktos cos dokładniej o tym napisać ? Dziś na giełdzie o tym słyszałem, że tak własnie tantnisia zwalczali trucizną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Janusz Napisano 13 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2019 3 godziny temu, Sieradzak napisał: Geniusze rolnictwa. Innowacje a poźniej gadki w stylu "Ukraińska a hu.... wie czy to pryskane, tam wszystkim gownem pryskaja" A tu dają przykład jak być powinno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz Napisano 13 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 13 Września 2019 Serio? Trutką na szczury? Wiele można zrozumieć, ale bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gośc E. Napisano 14 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2019 odnośnie tej trutki , to tez słyszałam , i to ze jeszcze kalafior i brokuł ten wczesniej co wychodzi też dostał pocje, a najgorsze ze od takich ludzi którzy małe areały tego maja i potem na elizówke albo po targach sprzedaja, no i wez tu kup cos z targu. lubelskie . a mączlika to swietnie desczownia zwalcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 14 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 14 Września 2019 Deszczownia to tylko na noc go zmyje , ja już pilnowałem jeden rzut co drugi dzień deszczownia szła i bez chemii tragedia była . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 17 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2019 Jak Kapusta będą rekordowe plony? Dużo u was gnije na polach.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Rolnik z centrum Napisano 17 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2019 Będzie się działo , w Hiszpanii kilkaset tysięcy hektarów upraw rolnych pod wodą . Sałaty i świeżej kapusty zimą nam nie podeślą a zapewne sami gdzieś będą szukać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Luki Napisano 17 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 17 Września 2019 Witam jakie ceny białej market,przemysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hubert Napisano 19 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2019 Jaka cena kapusty ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kapusciarz Napisano 19 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2019 Witam jak u Was rosną zimówki?? U mnie miekkie to jeszcze widze że do wszystkich świetych zdąża ale te typowo twarde to masakra stoi w miejscu. Sucho na potęge U was jak to wygląda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 19 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 19 Września 2019 Też stoi w miejscu szału nie będzie i do tego co druga chora fuzarioza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tczycok Napisano 20 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2019 Charsznica przemysł już 70gr nie ma kto dać okoliczne skupy schodzą z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kapusciarz Napisano 20 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2019 6 godzin temu, Gość Tczycok napisał: Charsznica przemysł już 70gr nie ma kto dać okoliczne skupy schodzą z ceną Typowy przemysł to fakt ale mi chodzi o późne odmiany do przechowywanie i miekkie do swiat. W tej chwili ja sprzedaje quartza po 1 zł za kg i ile zrobię tyle mi sprzątają mam 2 odbiorców a Quartza na teraz jeszcze z 70 ar, nic nawet nie wspominają o obniżce ale fakt kapusta jest dopieszczona czysta zdrowa a nie jak niekótrzy ładują do worka wciora itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ronin Napisano 20 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 20 Września 2019 15 godzin temu, Gość Tczycok napisał: Charsznica przemysł już 70gr nie ma kto dać okoliczne skupy schodzą z ceną Słowa typowego handlarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hubert Napisano 21 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2019 A napiszcie koledzy po ile sprzedajecie marketowe na hurtownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gosc 2 Napisano 21 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 21 Września 2019 charsznica kapusty ładne ale mało zasadzone tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tczycok Napisano 22 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 22 Września 2019 W dniu 20.09.2019 o 18:55, Gość Ronin napisał: Słowa typowego handlarza Kolego to przedzwoń sobie do marcowe, kucińskiej itp... To się dowiesz czy słowa handlarza czy realia Kapusta zdrozeje ale w połowie października Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maxx Napisano 23 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 23 Września 2019 Ta z trutką po 70 gr nie dziękuję nawet za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Producent Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2019 Po ile sprzedajcie kapustę czerwoną i białą na kg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość DANIEL SDZ Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2019 Witam panowie po ile marketówka w okolicach sieradza blaszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gosc Napisano 24 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 24 Września 2019 Czerwona 1.5 biała 0.9-1 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rychu Napisano 26 Września 2019 Zgłoszenie Share Napisano 26 Września 2019 ojbrom jarmak kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi